Castiga un Kit SPA Renewel PREMIUM!

 Revista VIVA
.

Tratati-va acasa cu Exfoliantul de corp Premium pentru a va pastra pielea sanatoasa si frumoasa. Sarea de la Marea Moarta si uleiurile naturale aromatice exfoliaza cu delicatete celulele moarte ale pielii, facand ca piele sa fie mai catifelata si improspatata. Umeziti corpul cu apa calda, aplicati exfoliantul pe corp cu miscari delicate circulare. Clatiti cu apa calda. Evitati contactul cu ochii. Aplicati de 1-2 ori pe saptamana.

Hraniti si calmati pielea corpului cu Untul de corp stimulator Jericho Premium care combina untul de Shea, minerale din Marea Moarta, uleiuri naturale si extract de Hamamelis care confera pielii tale hidratarea suplimentare de care are nevoie.

Extractul de Hamamelis este cunoscut pentru proprietatile sale antiinfectioase, este de asemenea un usor analgezic si regleaza circulatia sanguina. Aceasta crema usoara hidrateaza pielea uscata, redandu-i elasticitatea si eliberand porii. Untul de Shea este unic ca si concentatie a vitaminelor A si E care hranesc pielea si o fac sa arate sanatoasa.

Crema este ideala pentru tratarea pielii uscate, a crapaturilor de pe coate si genunchi, cicatricilor si dermatitelor. A se folosi zilnic dupa dus sau atunci cand pielea arata foarte uscata.
 

Concursul se incheie pe data de 22 martie 2012.

Castigatoarea acestui concurs este Ivona Nita din Targoviste.

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorilor le vor fi expediate premiile de catre sponsorul concursului in cel mult doua luni de la incheierea concursului. In cazul in care adresele completate in profilul din site sunt incorecte sau nu mai sunt valabile, premiile nu vor fi re-expediate castigatorilor in cazul returnarii lor. Site-ul www.Viva.ro nu isi asuma responsabilitatea expedierii acestor premii.

Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.


Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton