Clanul Kardashian – Tot ce nu ştiai despre cea mai cunoscută familie din lume

 Florentina Liutic
.

Numeroși, zgomotoși și ahtiați după atenție, membrii clanului Kardashian au ajuns iar subiect de primă pagină. Kim își va lansa o carte de selfie-uri, Kanye se crede când mare zeu, când artistul absolut, iar Bruce Jenner și-a dat seama, la 65 de ani, că vrea să se transforme în femeie.

 

Kim

La 34 de ani, Kim Kardashian este încă prototipul odraslei răsfățate, complet ires­ponsabile, pe care nici maternitatea, nici căsătoria cu un zeu autoproclamat nu i-au schimbat vechile năravuri. Kanye, pe de altă parte, are aerul că tocmai a fost deranjat la duș, este superior ca orice rapper cu greutate și foarte afectat când își imaginează că are în fața ochilor mulțimi înnebunite de fani și paparazzi.

 

Împreună sau separat, aparițiile celor doi au de multe ori ceva comic, urmare fi­rească a efortului evident pe care îl depun de fiecare dată să pară altfel decât sunt de fapt. Foarte atenți cu imaginea lor chiar și atunci când situația ar cere mai multă relaxare, Kim și Kanye arată ca doi oa­meni care au petrecut mult timp la masa de toaletă până să iasă din casă, cu toate că mimează naturalețea într-un mod cât se poate de artificial.

 

CLAUDIA COJOCEA Foto HEPTA, E! ENTERTAINMENT, NORTHFOTO

 

Continuarea în numărul de martie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 5 martie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton