Andre Agassi si Stefanie Graf - Perfect match

 Revista VIVA
.

Andre Agassi si Steffi Graf s-au casatorit in Las Vegas, pe 22 octombrie 2001 (cu doar cateva zile inainte de nasterea primului lor copil, Jaden Gil), in cadrul unei ceremonii discrete.

Dupa ce Agassi a divortat de Brooke Shields si Steffi Graf a pus capat unei relatii lungi de 7 ani cu pilotul auto german Michael Bartels, cei doi asi ai tenisului mondial au devenit in 1999 protagonistii unei povesti de dragoste care s-a oficializat dupa doi ani.

Dupa 17 ani de cariera – timp in care a castigat 902 turnee (dintre care 22 de Grand Slam si o medalie olimpica), dupa ce a stat 377 de saptamani la rand pe primul loc in clasamentul WTA (record neegalat nici pana astazi) – Steffi Graf s-a retras oficial din competitiile de tenis in 1999, dedicandu-si de atunci timpul familiei, precum si fundatiei ei caritabile, Children For Tomorrow. Scopul acesteia este de a ajuta copiii si familiile care au suferit traume din cauza razboaielor, a exilului sau a violentei.

Andre Agassi Steffi Graf

Andre Agassi si-a continuat cariera pana in 2006, insa in 1994 tenismanul a pus bazele fundatiei The Andre Agassi Charitable Foundation – sustinuta ca si Children For Tomorrow de producatorul elvetian de ceasuri Longines, cei doi fiind ambasadori ai acestui brand (produsele Longines in Romania se gasesc in reteaua magazinelor Cellini).

Viata de familie

Andre Agassi si Steffi Graf formeaza unul din cele mai celebre cupluri, dar totodata si cele mai discrete. Prea putine se stiu despre viata lor privata sau despre familia lor (mai mare din 2003, odata cu nasterea fiicei lor, Jaz Elle), cei doi nefiind clienti ai tabloidelor si nici amatori ai situa-tiilor penibile de orice fel. Prefera sa aiba viata unei familii normale si sa-i ajute pe cei mai putin norocosi ca ei, fie prin intermediul fundatiilor pe care le conduc, fie a meciurilor caritabile.

Claudia Cosma, Fotografii Longines
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton