Shakira şi-a făcut debutul în cinematografie

 Florentina Liutic
.

„Zootopia', noua animaţie Disney, marchează şi debutul în cinematografie al Shakirei, care şi-a împrumutat vocea unei… gazele.

 

Producţia a avut premiera la Hollywood, în prezenţa actorilor din distribuţie, alături de Shakira casting-ul fiind completat de Ginnifer Goodwin şi Kristen Bell.

 

Shakira a avut o apariţie perfectă, artista în vârstă de 39 de ani şi mamă a 2 copii, arătând extrem de bine într-o rochie scurtă, cu imprimeu floral. Vedeta şi-a completat look-ul cu o pereche de pantofi nude şi un clutch auriu şi a fost numai un zâmbet la apariţia sa.

 

Super încântată de acest proiect, Shakira a promovat mult în ultima perioadă acest proiect în care personajul său, Gazelle îi seamănă foarte tare. „Multe detalii după care a fost creată sunt preluate de la mine. Culoarea ochilor, părul, până şi hainele.”, a declarat ea.

 

De asemenea, Shakira, interpretează cântecul original, „The Everything', o piesă compusă de Sia.

 

Iată că la 1 an după venirea pe lume a lui Sasha, cel de-al doilea ei copil, Shakira se întoarce în forţă şi dă o nouă turnură carierei sale. Ea nu uita insa de muzica, in perioada urmatoare avand pregatite mai multe melodii pentru a fi lansate.

 

Foto: Hepta

 

ShakiraShakira

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton