Ioana Simion, noi dezvăluiri după scandalul cu Ilie Năstase și implicarea lui Nick Rădoi. "Mi s-a părut total nepotrivit să se amestece"

 Oana Pantazi
.

După ce, vineri seară, Ioana Simion a sunat la 112, acuzând că a fost bătută de Ilie Năstase, au ieșit la iveală noi detalii despre incident. Iată ce spune Ioana Năstase despre scandalul care s-a iscat, din senin, la ei în familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Simion și Ilie Năstase nu sunt la primul conflict conjugal, însă este pentru prima oară când soția marelui tenismen a sunat la 112 în urma unei altercații. Vineri seară Ilie Năstase și-ar fi bătut soția, după cum a declarat Ioana Simion la sosirea echipajului de Poliție, iar aceasta, temându-se pentru integritatea ei, a cerut ajutorul oamenilor legii.

Ioana Simion au o relație cu năbădăi, despărțindu-se și împăcându-se în repetate rânduri, dar este pentru prima oară când soția lui Ilie Năstase l-a acuzat pe acesta de agresiune fizică.

Ioana-_i-Ilie-Năstase-divor_ează-1Ioana-_i-Ilie-Năstase-divor_ează-1

Ioana Simion: „Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață”

Aflată în stare de șoc, după ce s-a petrecut incidentul, Ioana Simion a declarat că, momentan, se simte în nesiguranță în prejma soțului ei, susținând totodată că se teme ca episodul agresiunii să nu cumva să se repete. Mai mult, femeia a spus clar că nu-și dorește să rămână singură în preajma lui Ilie Năstase, în perioada următoare.

Imediat după incident, Ioana Năstase a fugit din casă doar cu ce avea pe ea, iar Poliția a sosit la scurt timp. Cu toate acestea, soția tenismenului nu a vrut să depună plângere împotriva soțului ei, cu atât mai mult cu cât acesta are deja o condamnare cu suspendare, de 9 luni, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece. Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate', a declarat Ioana pentru Playsport.ro.

Citește și: Ilie Năstase, acuzat că și-a bătut soția! Ioana Simion a sunat la 112: „Sunt speriată. Îmi tremură picioarele”

Citește și: Ilie Năstase, declarații dure despre mariajul cu Brigitte:”Își pierde controlul' Acum, vrea să facă un copil cu actuala soție

Citește și: Florin Pastramă o acuză pe Brigitte că s-a căsătorit cu Ilie Năstase pentru bani. Reacția ei: 'L-am iubit, pentru mine Ilie a fost totul'

Citește și: Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Ilie Năstase: „Tot cu trenul mergeam”

Nick Rădoi, declarație neașteptată

În tot acest scandal a apărut și o a treia persoană, care a agitat apele și mai mult. Este vorba despre milionarul Nick Rădoi, fost iubit al Ioanei Simion, cu care Ilie Năstase ar fi avut câteva conflicte în trecut și care a declarat că scandalul dintre cei doi soți ar fi pornit din cauza lui.

„De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei. 

N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare pentru că e importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Ioana știu că suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată', a declarat Nick Rădoi, potrivit Click.

„Pentru mine, el este istorie”

Pe de altă parte, Ioana Simion s-a declarat uimită de declarațiile lui Nick Rădoi și a mărturisit că Nick Rădoi este de mult timp doar o pagină din trecutul ei.

Nu știu de ce Nick a făcut așa ceva, de ce a dat acele declarații, ce vrea el să demonstreze. Mi s-a părut total deplasat. Pentru mine el este istorie și nu păstrăm legătura.

Ne dăm câte un mesaj protocolar de ziua noastră, atâta tot. Mi s-a părut total nepotrivit din partea lui să se amestece între mine și Ilie. Nimeni nu are dreptul să facă asta. Eu am familia mea și nu sunt deschisă la alte discuții', a mai declarat Ioana pentru Playsport.

Ce spune Ioana despre fostele soții ale lui Ilie Năstase, Brigitte și Amalia

Ioana spune că vrea să se liniștească și îl lasă pe Ilie să-și rezolve problemele: „Ilie e foarte încărcat și trebuie să-și rezolve problemele din trecut. Eu am incercat să-l ajut, dar nu am reușit.”

Întrebată, în emisiunea lui Măruță de la Pro TV, dacă problemele la care se referă au legătură cu fosta soție, Brigitte Pastramă, bruneta a răspuns imediat fără să stea pe gânduri: „Pentru mine Brigitte este o doamnă. Nu m-a deranjat femeia niciodată, pentru mine chiar e o doamnă și am tot respectul și pentru ea și pentru Amalia. Nu au nicio legătură cu probleme lui'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton