Irina Margareta Nistor, despre ”Everything Everywhere All at Once”, cel mai bun film de la Oscar 2023: „E foarte uman, până la un punct...”

 Calin Maria Bianca
.

Irina Margareta Nistor, despre 'Everything Everywhere All at Once', cel mai bun film de la Oscar 2023. Irina Margareta Nistor, cunoscută drept o cinefilă și traducătoare de mare renume, nu a putut să nu comenteze succesul de care s-a bucurat filmul Everything Everywhere All at Once la Premiile Oscar. Producția în care joacă Michelle Yeoh și Jamie Lee Curtis a câștigat 7 trofee, printre care și cele mai relevante din toate nominalizările, astfel că era imposibil ca ea să nu lase o părere asupra acestuia. Iată ce a spus despre filmul nominalizat ca fiind cel mai bun de la Oscar 2023!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Conform listei ce conține câștigătorii Premiilor Oscar 2023, filmul Everything Everywhere All at Once a fost marele câștigător la Premiile Oscar 2023. Filmul este o combinație între comedie și SF, la mijloc fiind vorba despre proprietara americano-chineză a unei spălătorii, care trebuia să lupte în fața unui audit din partea fiscului dar și cu atacatori din universuri paralele.

ezgif.com-gif-maker-7ezgif.com-gif-maker-7

Nu este o poveste simplă și ușor de urmărit, însă pentru toți pasionații de filme, Irina Margareta Nistor a decis să vorbească despre 'Everything Everywhere All at Once', cel mai bun film de la Oscar 2023. Cinefila și-a spus părerea după ce l-a vizionat, astfel că printre numerosele aspecte pozitive, a ținut să explică că nu este pentru oricine, fiind un fir greu de urmărit.

Citește și: Cele mai frumoase ținute de la Oscar 2023. Cum s-au îmbrăcat vedetele pe covorul de culoarea șampaniei

Citește și: Lady Gaga a apărut nemachiată și îmbrăcată în blugi rupți la Oscar 2023. Transformarea spectaculoasă a artistei, pe scenă

Citește și: Lista câștigătorilor premiilor Oscar 2023. „Everything Everywhere All at Once”, desemnat cel mai bun film

Citește și: Covorul roșu dispare de la Premiile Oscar 2023: „Nu se va face vărsare de sânge”. Cu ce va fi înlocuit

Irina Margareta Nistor, despre 'Everything Everywhere All at Once', desemnat cel mai bun film de la Oscar 2023

Într-o transmisiune specială pe VOYO, alături de Codin Maticiuc, Irina Margareta Nistor a vorbit despre filmele nominalizate la Oscar 2023. În opinia ei, 'Everything Everywhere All at Once' este un film care nu se pretează la orice persoană, dar totodată care merită văzut, pentru că are publicul ei.

Personal, Irina Margareta Nistor a dat de înțeles că nu e mare fan a celui mai premiat film de la Oscar din acest an. Totuși, criticul a remarcat diversitatea din această producție, așa că nu a putut să nu vorbească despre acest lucru. Aceasta a explicat că pelicula este ca 'o shaorma cu de toate', asta fiindcă regăsim toate genurile, de la comedie, dramă, SF, mult SF, dar și niște eroi cu față umană.

Irina Margareta Nistor: „Știu că nu sunt politically correct'

Irina Margareta Nistor a precizat că oricine vrea să vizioneze acest filme trebuie să știe că nu este unul ușor de urmărit. De asemenea, a spus că, din punctul ei de vedere, are o notă destul de ciudată și stranie. Mai mult decât atât, a mărturisit că s-au investit mulți bani în el.

„E ciudat, greu de urmărit. M-am bucurat că a fost la TIFF. A intrat și pe marile ecrane. E o călătorie în timp, în sensul că trecem dintr-un Univers în altul, iar dacă nu ne place Universul ăsta, mergem în alt Univers. Ei au socotit că e un film independent și merită încurajat.

Mi se pare că au investit mulți bani în el. Sunt tot un fel de super-eroi, dar sunt eroii noștri de fiecare zi. Sunt niște oameni obișnuiți. În cronica lor au zis că e un film despre refugiați. Eu mereu m-am întrebat, dintre cei 9.000 care votează, câți sunt din partea Asiei.

Știu că nu sunt politically correct, dar era o chestie foarte nostimă într-un manual de Oscaruri și spunea cum poți ghici cine ia Oscarul: care au șansele mari, șansele mici și care ar putea fi surpriza și atunci ai să afli. E un film straniu, dar până la urmă e foarte omenesc. E foarte uman, până la un punct, dar e ușor greu de urmărit', a declarat Irina Margareta Nistor pe VOYO.

Filmul 'Everything Everywhere All at Once' a câștigat 7 trofee la Oscar 2023

Ei bine, filmul 'Everything Everywhere All at Once' nu doar că a fost nominalizat cel mai bun film de la Oscar 2023, ci s-a impus și la categoriile „cea mai bună regie', „cea mai bună actriţă în rol principal' (Michelle Yeoh), „cel mai bun actor în rol secundar' (Ke Huy Quan), „cea mai bună actriţă în rol secundar' (Jamie Lee Curtis), „cel mai bun scenariu original' (Daniel Kwan şi Daniel Scheinert) şi „cel mai bun montaj' (Paul Rogers).

Lista completă a câștigătorilor Oscar 2023, poate fi accesată cu click AICI!

Sursă foto: Facebook / captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton