Jean Paler e internat în spital de o săptămână, după ce i s-a făcut rău pe scenă. Cum se simte acum artistul: "Mă supără rău sănătatea. Am făcut o criză cardiacă și..."

 Dumba Gabriela
.

Jean Paler se află de o săptămână în spital, după ce i s-a făcut rău pe scenă. Actorul în vârstă de 70 de ani a avut chiar nevoie de îngrijire la Terapie Intensivă, însă acum se simte mai bine și va mai rămâne internat încă o săptămână. Jean Paler a dezvăluit ce s-a întâmplat și cu ce probleme de sănătate se confruntă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jean Paler e internat în spital de o săptămână, după ce i s-a făcut rău pe scenă. Deşi problemele de sănătate nu-i dau pace de mai bine de zece ani şi medicii i-au interzis de mai multe ori să-şi practice meseria, actorul Jean Paler și-a făcut bagajele și a plecat, la începutul lunii iulie, pe litoralul românesc, unde s-a angajat în mai multe spectacole. Planul lui de a rezista până la finalul sezonului estival a fost, întrerupt, însă, de problemele de sănătate.

6867868678

Jean Paler e internat în spital de o săptămână, după ce i s-a făcut rău pe scenă

Acum o săptămână, Jean Paler a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit o criză cardiacă în timp ce se afla pe scenă.

„Nu mă simt prea bine, mă supără rău sănătatea! Sunt de o săptămână internat la spital, în Constanța. Am făcut o criză cardiacă și iată că am ajuns unde am ajuns. Eu sunt aici la spital.

Eram în turneu, după cum știți. Într-o zi efectiv mi s-a făcut rău, am făcut mai exact un puseu de tensiune, și am ajuns în situația asta. Din câte știu și săptămâna viitoare o să stau internat. Vedem ce spun și medicii, dar eu așa am înțeles', a declarat Jean Paler pentru Click!.

Citește și: Ramona Olaru a spus motivul real pentru care s-a despărțit de Cătălin Cazacu: „Am trăit cu acest om multe momente și lucrul pe pshic a fost incredibil de rău'

Citește și: Cătălin Cazacu are o nouă iubită: „Recunosc cu mâna pe inimă că adevărul…'. Cum arată noua iubită a prezentatorului

Citește și: Cine e ispita Andrei Ifrim de la Insula iubirii. Lucrează ca antrenor de fitness

Jean Paler anunțase la începutul weekend-ului care a trecut că se află în spital.

„De 7-8 zile mi-e foarte rău. Mi s-a făcut rău pe scenă. Eram pe litoral, acolo am avut primele stări de rău, apoi am tot umblat prin medici. Mai trebuie să stau internat până mă mai pun pe picioare, dar foarte bine nu voi mai fi niciodată. Le mulțumesc medicilor că mi-au salvat viața. Păcat că a trebuit să întrerup spectacolele. Mai aveam vreo șase, la teatrele de vară', spunea artistul pentru playtech.ro.

Jean Paler are mari probleme cu inima

Acum ceva timp, Jean Paler a vorbit pe larg despre ultimii ani din viața lui, despre problemele de sănătate pe care le are. „Sunt cardiac cronic, operat, cu stenturi, am și defribilator. Medicamentele mă costă 1.400 de lei pe lună. Am o pensie de 840 de lei, mi-e și rușine. M-au uitat toți, parcă nici nu exist! Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut! În fiecare an stau în spitale câte patru luni.

Am 4 stenturi și un defibrilator. Inima mea mai funcționează doar 30%. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc', a declarat el la TV.

Jean Paler a făcut în urmă cu câțiva ani un infarct chiar pe stradă, în orașul în care locuiește, în Sinaia. „Puteam să mor! Eram pe stradă, în Sinaia, și am făcut o sincopă. Am căzut în fața unei mașini. Omul a crezut că m-a lovit el cu mașina. Au dat telefon la 112 și m-au dus la Fundeni, unde m-au pus pe picioare. M-am obișnuit cu infarct după infarct', a mai povestit actorul la Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton