Mihai Trăistariu, păgubit de sume imense, după ce turiștii cazați în garsonierele sale din Mamaia Nord au făcut dezastru: "Îmi pun mâinile în cap..."

 Dumitrache Laura
.

Mihai Trăistariu a lăsat pe locul doi cariera muzicală și se ocupă de afacerile sale. Artistul are mai multe garsoniere în Mamaia Nord, din Constanța, pe care le închiriază pe timp de vară turiștilor. Ei bine, anul acesta, Mihai Trăistariu s-a ales cu pagube majore, după ce turiștii i-au distrus garsonierele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mihai Trăistariu a tras linia la sfârșit de sezon estival și a avut parte de o surpriză neașteptată. Artistul s-a ales cu pagube mari după ce turiștii cazați la el în garsoniere au făcut dezastru. Mai exact, aceștia au distrus canapele, băi, iar în bucătărie au lăsat mizerie.

GARSONIERE MIHAIGARSONIERE MIHAI

Mihai Trăistariu, 43 de ani, face bani frumoși din închirierea garsonierelor din Mamaia Nord, dar în această vară, turiștii l-au lăsat cu un gust amar. Solistul a dezvăluit că înregistrează pagube majore după ce turiștii au făcut prăpăd.

Citește și: De ce a fost Mihai Trăistariu eliminat de la Festivalul Mamaia: „A venit altă gașcă și i-au chemat pe ai lor!”

Citește și: Ce profit uriaș a făcut Mihai Trăistariu cu apartamentele de pe litoral, deși s-a plâns de pagube: „A fost cel mai bun sezon. N-am avut nicio zi goală'

Citește și: Simona Halep a contestat suspendarea de 4 ani pentru dopaj: „Totul este nedrept. Sunt convinsă că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată şi curată…'. Prima apariție după decizia luată de ITIA

Citește și: Vila din Snagov a lui Dinu Patriciu va fi scoasă la licitație pentru a doua oară. Imobilul cu piscină și teren de tenis are un preț de pornire imens

Mihai Trăistariu, păgubit de sume imense, după ce turiștii cazați în garsonierele sale din Mamaia Nord au făcut dezastru

Mihai Trăistariu, 43 de ani, este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. În ultimii ani, cântărețul a lăsat pe plan secund cariera muzicală și s-a axat pe afacerile imobiliare. Mihai Trăistariu are câteva garsoniere în Mamaia Nord, iar pe timp de vară le închiriează turiștilor. Vara aceasta, artistul s-a ales cu pagube majore, după ce turiștii i-au distrus garsonierele. Trăistariu susține că mai mult de o treime din veniturile obținute, se duce pe reparații. Conform acestuia, turiștii au ars canapelele, au devastat băile și au lăsat mizerie în bucătărie.

Vara asta mi-au rupt trei canapele! O bagă repede la loc, că e extensibilă, când pleacă, ca să nu o văd eu. Vin alți turiști, trag canapeaua și găsesc ditamai gaura în ea!

O mămică, de exemplu, și-a cazat copiii fără să mă anunțe, ea mi-a făcut plata, mi-a virat toți banii. A trimis vreo 5 tineri de 16 ani. Nu spun ce stricăciuni au făcut, cum mi-au găurit canapeaua cu țigara, în bătaie de joc, au făcut trei găuri în canapea cu țigara.Au rupt canapeaua, i-am dat filmul maică-sii, și s-a luat femeia cu mâinile de păr când a văzut ce au putut să facă copiii ei.' a declarat Mihai Trăistariu, potrivit Click!

Mihai Trăistariu: „Când aud de reparații, îmi pun mâinile în cap”

Mihai Trăistariu este foarte dezamăgit de faptul că turiștii nu au respectat contractul și i-au lăsat dezastru în garsoniere. Artistul va trebuie să scoată din buzunar o sumă mare de bani pentru reparații, pe lângă cheltuielile administrative.

Nimeni nu mă crede că eu o treime din bani îi dau numai pe reparații. Și așa mă costă o grămadă impozitul pe venit, gazul, lumina, apa, întreținerea, ce am pe acolo, gunoi, Internet, camerista, administratorul. Toate astea costă o avere și când mai vine și de reparat, îmi pun mâinile în cap. Au lăsat și aerul condiționat pornit toată ziua și m-am supărat pe ei, că să fie rece în cameră când vin de la plajă', a mai spus artistul.

Mihai Trăistariu a vândul un teren moștenit din familie la Năvodari și și-a făcut o afacere cu garsoniere de închiriat la malul mării. Artistul are șase apartamente în Mamaia Nord, iar în plin sezon estival, prețul este de 400 de lei pe noapte.

Mihai Trăstariu vrea să își deschidă hotel

Pentru a nu se mai confrunta cu astfel de situații neplăcute, Mihai Trăistariu a dezvăluit că plănuiește să își deschidă un hotel mai mic, care va avea recepție și oameni specializați.

Totul la mine e o gaură, dar merg înainte! Eu nu le-am cerut niciodată nici un leu turiștilor ăstora! Mi-au rupt canapele, mi-au spart pahare, veselă, au rupt para de la duș, încuietoarea la dulap. Nu le-am zis niciodată nimic, le-am dat filmulețe măcar să se simtă, ca la anul să nu mai vină. O să fac un hotel și atunci o să vând garsonierele că e greu.

Aici nu am recepție, la hotel e recepție. Ei aici nu nu au o responsabilitate, jumătate dintre ei nici nu se întâlnesc cu mine. La mine nu ai cheie, am pus bare electronice. Bagă codul, intră, ies din apartament, eliberează, dau doar mesaj când vin și când pleacă! Și atunci își fac de cap. La hotel e altceva, predai cu listă tot ce ai primit. Îmi fac un hotel mai mic, cu recepție, administrator, acolo sunt controlați la plecare, nu poți să lași ca aici în ultimul hal, a mai spus Mihai Trăistariu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton