Laura Giurcanu și Aris Eram despre cum au petrecut prima noapte împreună, la America Express: "Îmi spune: Ești ok să ne pupăm, da?"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum s-au simțit Laura Giurcanu și Aris Eram când au petrecut prima noapte împreună, la America Express. Laura Giurcanu și Aris Eram au dormit împreună la America Express, după jocul de amuletă. Cei doi au fost, de asemenea, surprinși sărutându-se, la scurt timp după ce au revenit în România. Iată că Laura Giurcanu oferă detalii despre noaptea petrecută alături de Aris, la America Express.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Între Laura Giurcanu și Aris Eram există fără doar și poate o atracție și o legătură specială, având în vedere tot ce s-a întâmplat între ei până la acest moment. Fiul Andreei Esca și faimosul top-model au fost fotografiați sărutându-se pasional în mașină, la revenirea în România, fapt ce i-a surprins pe fani. Idila dintre cei doi s-a înfiripat la America Express, unde au fost adversari. În cadrul unei probe au fost nevoiți chiar să doarmă împreună în același pat. Laura Giurcanu și Aris au spus cum a fost această experiență pentru ei.

img-16-1img-16-1

Cum s-au simțit Laura Giurcanu și Aris Eram când au petrecut prima noapte împreună, la America Express

Laura Giurcanu și Aris Eram au fost invitați în podcastul moderat de Romică și Cătălin Țociu. Cei doi au povestit că au existat o mulțime de reacții, după ce și restul echipelor au aflat că au dormit împreună, pentru prima dată. Laura Giurcanu a povestit cum Aris a întrebat-o înaintea probei, dacă se simte confortabil în cazul în care sunt nevoiți să se sărute, așa cum s-a întâmplat și între alți concurenți, în edițiile precedente.

Citește și: Laura Giurcanu a recunoscut ce o atrage la Aris Eram, după ce s-au sărutat în public: „Sună foarte sexy în franceză, îmi place că ești amuzant și că…'. Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi

Citește și:Laura Giurcanu și Aris Eram, o nouă apariție în public, după ce au fost văzuți sărutându-se. În ce ipostază apropiată s-au afișat concurenții de la America Express

Citește și: Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său, Mihai, după ce nu și-au vorbit 6 ani: 'Zici că mi-a ridicat Everest de pe umeri. Eram ferm convins că nu voi face pasul, dar…'

Citește și: Cum va arăta vila luxoasă a Georgianei Lobonț, când va fi gata. Imaginile sunt spectaculoase, cu plante în tavan și pomi decorativi în dormitor: „Nu ne mai săturăm de fală. Și alți copii n-au ce mânca!'

„Mie îmi fusese frig toată noaptea, eram leșinați, eram murdari (…) Urcăm în mașină, nu trec 5 minute, și Aris îmi spune: „Ești ok să ne pupăm, da?'. Eu întreb doar, ca să nu pierdem timpul acolo, să vorbim despre asta acolo, ca să fim eficienți (…) Știi că în sezoanele trecute ăștia s-au pupat și să știm doar așa, dacă era ok cu asta', a declarat Laura Giurcanu, în podcastul moderat de Romică și Cătălin Țociu.

Laura Giurcanu și Aris Eram au dormit împreună, în același pat, la America Express

Laura Giurcanu și Aris Eram nu au găsit nici măcar un pat la cazare, astfel că au fost nevoiți să împartă o saltea… murdară. Extrem de obosiți din cauza misiunilor istovitoare din timpul zilei, aceștia nu au mai ținut cont de condiții, și-au împărțit o bere și niște chipsuri și s-au culcat.

„O să dorm cu spatele la tine, ca să nu fiu distras de frumusețea ta’, a complimentat-o Aris Eram pe Laura Giurcanu, colega lui de la America Express.

La primele ore ale zilei, Laura Giurcanu și Aris Eram au fost treziți de echipa de filmare, care le-a bătut la ușă. Aceștia erau încă destul de obosiți, astfel că nu au fost prea vorbăreți. Totuși, fiul Andreei Esca a avut o replică neașteptată, cel mai probabil făcând o glumă.

„Voia întruna să mă țină în brațe’, a spus Aris Eram despre Laura Giurcanu.

Aris Eram și Laura Giurcanu au fost la Barcelona împreună

Laura Giurcanu și Aris Eram au participat la America Express, făcând parte din echipe diferite. Cu toate acestea, după întoarcerea în țară, cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor. În urmă cu câteva săptămâni, fiul Andreei Esca și Laura Giurcanu au fost surprinși în timp ce se sărutau în mașina influenceritei. Deși ei nu au declarat nimic despre viața lor amoroasă, este posibil ca Aris Eram și Laura Giurcanu să își trăiască povestea de iubirea departe de lumina reflectoarelor.

Recent, cei doi au fost surprinși, din nou, de paparazzi Cancan, pe aeroportul Otopeni. Aris și Laura au aterizat în România, după ce ar fi petrecut câteva zile la Barcelona, acolo unde fiul Andreei Esca studiază. Deși au încercat să se ascundă, cu glugile trase pe cap, paparazzi i-au surprins imediat. Mai mult, Laura Giurcanu a postat în urmă cu câteva zile, imagini din Barcelona.

FOTO: Instagram Facebook YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton