Alexandru Papadopol își susține fiica adolescentă în cariera de actriță: „S-ar putea chiar să fie mai artistă decât mine. Eu nu îmi dau, în general, cu părerea despre talentul oamenilor…”

 Dumba Gabriela
.

Fiica lui Alexandru Papadopol și a Ioanei Ginghină are 15 ani acum și este elevă la Liceul Tonitza, iar tatăl ei este convins că va fi o mare artistă, chiar mai mare decât el. Deși iubește să deseneze și va avea, probabil, o carieră în această zonă, Alexandru Papadopol spune că o va susține pe fiica lui dacă va dori, la un moment dat, să fie actriță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Pe Alexandru Papadopol îl știe toată lumea din filme ca Marfa și banii, Occident, Love Building, București NonStop, 6,9 pe scara Richter, Două lozuri sau din seriale precum Numai iubirea, Păcatele Evei, Daria, iubirea mea, Aniela, Pariu cu viața sau foarte recentul Brigada Nimic, difuzat de Pro TV.

fiica-ioanei-ginghina-si-a-lui-alexandru-papadopolfiica-ioanei-ginghina-si-a-lui-alexandru-papadopol

Alexandru Papadopol își susține fiica adolescentă în cariera de actriță

Alexandru Papadopol recunoaște deschis că a ajuns actor din întâmplare, dar, în același moment, e în stare să afirme, fără drept de apel: 'Singurele lucruri pe care eu nu le regret în viața asta sunt două: în primul rând, faptul că sunt tatăl Ruxandrei, fetița mea, și în al doilea, că m-am făcut actor'.

Întrebat cum ar reacționa dacă fiica lui va dori să fie actriță, Alexandru Papadopol dă asigurări că va fi alături de ea indiferent ce va vrea să facă atunci când va fi mare, dar un lucru este cert: va fi o mare artistă.

Bună întrebare! Menirea oricărui părinte este să-și susțină copilul necondiționat pe drumul lui. Poate să-și dorească să devină orice, eu voi încerca să fiu prezent și să o ajut atât cât pot!

Eu nu îmi dau în general cu părerea despre talentul oamenilor, mai ales în cazul în care sunt subiectiv 100%. Pot să vă spun doar atât: este elevă la Liceul Tonitza și desenează foarte bine. S-ar putea chiar ca fiica mea să fie mai artistă decât mine!„, a precizat Alexandru Papadopol într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

Citește și: Theo Rose, declarații despre al doilea copil: „Îmi place foarte tare viața de mamă, Sasha e de vină pentru asta. Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine’

Citește și: Cine este Mădălina Mihai, câștigătoarea iUmor, sezonul 16 și ce va face cu premiul. E studentă la UNATC: „Eu sunt de la țară. Dacă toată copilăria mea am fost la cosit…'

Citește și: Cum a ajuns Cornelia Rednic să se tundă singură: „Nu am găsit foarfecă, am luat forfecuța de la unghii. Dacă ai puțină îndemânare, te descurci'

La 15 ani, Ruxandra Papadopol îi dă emoții mamei sale, Ioana Ginghină

Ioana Ginghină încearcă își protejeze fiica așa cum poate și să impună niște reguli stricte. Actrița se teme de ce vede în jur și nu își dorește ca legătura pe care au avut-o până acum să escaladeze într-un sens nedorit.

Ioana Ginghină nu a fumat niciodată și încearcă să îi insufle și Ruxandrei niște principii sănătoase de viață. Asta e marea problemă la părinți. Ideea este că sunt destul de permisivi. Eu n-am ajuns la liga asta cu drogurile, dar fii-mea îmi spune, ‘Care e treabă dacă mă apuc de fumat pentru că… Cutărescu… mama, chiar ea, îi cumpără țigări.

Eu îi spun, ‘Eu n-am fumat niciodată. Te iubesc de nu mai pot. Eu n-am fost niciodată foarte permisivă. Acum, în funcție de vârstă… Uite, a vrut cercel în buric. Am negociat, că voia în sprânceană. Am zis că în buric îl poate ascunde. Ultimul până la 18 ani’, a dezvăluit Ioana Ginghină, la PRO TV, în emisiunea lui Măruță.

Ioana Ginghină mărturisește că singura perioadă în care i-a trecut cu vederea fiicei sale anumite lucruri a fost în perioada divorțului, când amândouă treceau printr-o perioadă complicată.Eu nu sunt prietenă. Am avut atunci imediat după divorț o perioadă. N-am să uit în viața mea și acum îi spun. Era la școală un domn care făcea poze și făceai cu poza respectivă cană, ceas, pernă. Eu îi spuneam, de obicei, ‘Îți iei două lucruri. Și atunci că eram cu divorțul, i-am spus, ‘Ia-le, mamă, pe toate. A venit cu o sacoșă.

Eu întotdeauna am susținut că părintele nu trebuie să fie prieten. Adică, trebuie să-i spui tot timpul că, ‘aici în casă e zona safe, unde găsești iubire, înțelegere, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci orice. Asta cu negocierea noastră cu fumatul este ultima noastră discuție.

Tot timpul discutăm pe tema asta. Pentru că eu îi văd prietenii, lucrez și cu adolescenți. Și ieri am vorbit. Nu fumează, dar mi-e frică. Cred a încercat. Nu mi-a zis, dar eu sunt sigură. Vorbim de… să-și cumpere țigări, să aibă țigările ei’, a dezvăluit actrița.

Ioana Ginghină consideră că de fumat la iarbă nu e decât un pas, de aceea încearcă să îi înfrâneze Ruxandrei aceste porniri. Eu acum sunt într-o perioadă în care încerc să-i cunosc prietenii. Ce-am cunoscut până acum nu este foarte nasol. Ne-am văzut. Sunt niște fete drăguțe. Am auzit și de tot felul de prietenii din astea. Și de asta mi-e frică și nu vreau să o las să fumeze.

Mie mi se pare că de la fumat la iarbă e un pas. Acum le pot și accesa foarte ușor. Pe vremea noastră nici nu știu dacă fuma cineva. Mă întreabă acuma fii-mea, ‘dacă vrei îți aduc eu mama, că știu pe unul’, a dezvăluit actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton