Horia Brenciu a răbufnit după ce i-a fost anulat zborul: ”Toate planurile de azi s-au evaporat. Mă pregăteam să mă întorc acasă dar...”. Ce a făcut după această întâmplare

 Calin Maria Bianca
.

Horia Brenciu a început săptămâna cu stângul! După un weekend plin de evenimente și concerte la Iași, marele artist aștepta cu nerăbdare să se întoarcă acasă. Din păcate însă, ajuns în aeroport a primit o veste deloc plăcută, și anume că zborul s-a anulat. Acesta a răbufnit inițial și a spus pe rețelele de socializare că toate planurile pe care le avea azi au fost distruse, încă stai să vezi continuarea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în ultima vreme foarte multă lume se vaită de zboruri anulate sau întârzieri foarte mari, indiferent de destinație. Ei bine, acum și Horia Brenciu a trecut prin această experiență deloc plăcută și nu a putut să nu semnaleze acest aspect pe Internet, în fața comunității sale.

horia-brenciu-familie-3horia-brenciu-familie-3

Citește și: Ce mare și frumos este băiatul adoptiv al lui Horia Brenciu! Toma a împlinit 10 ani: „Cel mai frumos dintre pământeni. Iubirea lu tata…'

Citește și: Horia Brenciu își sărbătorește fiica cea mare. Andreea împlinește 33 de ani. „O iubesc în fiecare ipostază, chiar și atunci când nu e de acord cu mine”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Alain Delon. A avut un fiu, care a murit fără ca marele actor să-l fi recunoscut: „Nu ai ochii mei, nu ai părul meu, nu vei fi niciodată fiul meu”

Citește și: Mihai Morar prezintă X Factor la Antena 1: „Mă întorc după 13 ani pentru că nu îmi place să las lucrurile neterminate. Nici eu nu mai țin minte că…'. A câștigat emisiunea în 2012

Horia Brenciu a răbufnit după ce i-a fost anulat zborul

Horia Brenciu trebuia să se întoarcă în această dimineață de la Iași însă zborul cu care ar fi trebuit să vină acasă, s-a anulat. Obosit, după cele patru concerte pe care le-a susținut în weekend, acesta a răbufnit, mai ales că mai avea destul de multe planuri pentru ziua de azi.

Zborul Tarom de la Iași, din dimineață asta s-a anulat. După ce am străbătut țara, în lung și-n lat, la propriu și mă pregăteam să mă întorc acasă, o veste mai superbă' ca asta nu se putea. Toate planurile de azi s-au evaporat…', a spus Horia Brenciu după ce i-a fost anulat zborul.

Horia Brenciu: 'O să zâmbesc. Nu-mi va îngenunchea moralul'

Totuși, deși ziua a început cu stângul și planurile i-au fost date peste cap, Horia Brenciu nu a lăsat aceste vești să-i strice vibe-ul pozitiv. A privit totul cu optimism și s-a gândit să se relaxeze și să profite din plin de timpul pe care-l are la dispoziție în Iași, până la următorul zbor.

Dar nu sunt eu omul ăla care să se lase doborât de știri d-astea, chiar în ziua de luni. Deloc! Aș putea interpreta că destinul a vrut să mai stau puțin' la Iași. Fie! O să beau cafele, o să plimb prin orașul cu 7 coline și o să postez tot ce-am făcut în cele 4 concerte pe care le-am avut zilele astea! Și o să zâmbesc! Nimeni nu-mi va îngenunchea moralul! Hai, săptămână faină, tuturor! Nu vă anulați gândurile bune!”, a îndemnat Horia Brenciu care ar fi putut să fie acasă deja și să își facă treaba liniștit.

Horia Brenciu, recunoscător pentru cariera de mare succes

Horia Brenciu nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscut drept unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști de la noi din țară. Recent, după ce a povestit prin ce a trecut, le-a mulțumit plin de recunoștință tuturor celor care au venit să îl vadă la concertul de la Vaslui, fiind cu adevărat mândru de cariera sa și succesul de care se bucură de ani și ani de zile.

„Celor câteva mii de oameni, de la concertul de ieri seară de la Vaslui… mulțumim din suflet! Ați fost de aur! O dată, la 30 ani, când ne vedem, imnul României sună al naibii de frumos, nu-i așa? Ne revedem peste 30 ani?! Hai, poate mai curând!”, a adăugat Brenciu pe rețelele de socializare acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face.

Acum, artistul așteaptă următorul zbor pentru a ajuns acasă, după ce a cântat la Iași, la Festivalul Internațional al Familiei, al Vieții și la Faptelor Bune, alături de orchestra lui.

Sursă foto: Facebook / INSTAGRAM

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton