Bianca Giurcă și Patrick de la Casa iubirii s-au sărutat în emisiune: „Mă simt îndrăgostit, îmi place să o privesc!”

 Matei Bianca
.

În emisiunea Casa iubirii de la Kanal D au avut loc momente emoționante! Bianca Giurcă și Patrick s-au sărutat în emisiune, în direct, de față cu ceilalți concurenți și în fața camerelor de filmat. Concurentul își dorește o relație cu ea și vrea să treacă la pasul următor. După acest gest pe care cei doi l-au făcut fără a ezita, el a mărturisit că este îndrăgostit. Iată ce declarații a făcut Patrick!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Bianca Giurcă și Patrick, doi dintre cei mai urmăriți concurenți ai emisiunii Casa iubirii, au avut un moment plin de emoție în fața camerelor de filmat. Cei doi s-au sărutat pentru prima dată de când fosta concurentă de la Insula iubirii a intrat în emisiunea de la Kanal D. Patrick a vorbit deschis despre sentimentele puternice pe care le are pentru ea.

bianca-casa-iubirii6bianca-casa-iubirii6

Citește și: Bianca Giurcă, fosta concurentă de la Insula iubirii, a intrat în Casa Iubirii: „M-am încris pentru un anumit băiat…'

Citește și: Rebecca și Bogdan de la Casa iubirii s-au afișat împreună, după ce concurenta a fost descalificată: „Nu credeam că mă îndrăgostesc toamna asta…'

Citește și: Iranul a atacat Israelul cu rachete balistice. Premierul Netanyahu: „A comis o greșeală gravă. Ne vom ţine de ceea ce ne-am stabilit: îl atacăm pe cel care ne atacă”

Citește și: Theo Rose a refuzat proiecte pentru a petrece mai mult timp cu fiul ei: „Sufăr de fiecare dată când lipsesc mult de lângă el. Nu s-a întâmplat niciodată să…”. Mama lui Anghel Damian vine de la Paris la două săptămâni ca să aibă grijă de Sasha / EXCLUSIV

Bianca Giurcă și Patrick de la Casa iubirii s-au sărutat în emisiune

Un nou moment emoționant a avut loc în cadrul emisiunii Casa iubirii de la Kanal D, unde Bianca Giurcă și Patrick au făcut un pas important. Cei doi s-au sărutat în direct, în fața camerelor de filmat și de față cu restul concurenților.

Patrick a mărturisit cu sinceritate că este îndrăgostit de fosta concurentă de la Insula iubirii. Concurentul își dorește o relație cu ea.

„M-am simțit extraordinar. Sincer, mă simt foarte liniștit așa, nu știu de ce. Sufletul este încărcat cu foarte multă pozitivitate. Mă simt îndrăgostit, îmi place să o privesc. Toată ziua mă uit la ea pe conexiune. Îmi e foarte, foarte dragă. Vin cu un scop, mă simt foarte bine. În sezonul acesta, nu am nicio situație de acest gen, care să evolueze atât de tare și să simt compatibilitatea asta.

Ieri când am venit aici, îmi tremurau mâinile și am spus că am pupat-o pe Bianca și eram foarte fericit. M-am îndrăgostit, mă simt extraordinar. Bianca, abia aștept să te strâng în brațe, să te pup', a spus participantul de la emisiune.

Bianca Giurcă s-a înscris în Casa iubirii pentru Patrick

Pe data de 12 septembrie 2024, Bianca Giurcă a apărut în reality show-ul Casa iubirii. Fosta concurentă de la Insula iubirii, care a avut o relație cu Marius Moise, a surprins pe toată lumea în momentul în care a fost văzută în emisiunea de la Kanal D.

Bianca Giurcă s-a înscris în Casa iubirii pentru Patrick. Cei doi s-au întâlnit de câteva ori în afara emisiunii, însă ea avea o altă relație și nu și-a dorit să formeze un cuplu cu el. După ce s-a despărțit de iubitul ei, ea și-a făcut curaj și a venit în Casa iubirii pentru a-l cunoaște mai bine pe Patrick.

Bianca Giurcă a participat la Insula iubirii alături de Marius Moise

Bianca Giurcă și Marius Moise au participat sezonul trecut la emisiunea Insula iubirii, care a fost difuzată la Antena 1. Cei doi au intrat în emisiune pentru a-și testa relația, deoarece nu aveau deloc încredere unul în celălalt.

În Thailanda, Marius Moise s-a apropiat de ispita Oana Monea și și-a dorit să înceapă o relație cu ea, iar după ce Bianca Giurcă a văzut imagini cu cei doi în ipostaze romantice, și ea s-a apropiat de ispita Alin Simoiu.

La finalul emisiunii, la ultimul bonfire, cei doi au decis să plece separat, punând capăt relației lor. Deși au mai fost văzuți împreună la unele evenimente, cei doi nu au reluat relația, iar Bianca Giurcă a declarat în repetate rânduri că nu există șanse de împăcare între ei.

Sursa foto: Facebook/ cancan.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton