11 aprilie, cea mai norocoasă zi din 2023. De ce este denumită "Ziua Miracolelor"

 Radulescu Ruxandra
.

Pregătește-te pentru 11 aprilie, cea mai norocoasă zi din 2023. În astrologie, fenomenul rar când Soarele și planeta Jupiter se întâlnesc este considerată cea mai norocoasă zi din an. Fiecare din cele două planete vine cu o energie aparte, care ne ajută să dobândim mai multă încredere și să conștientizăm potențialul care există în noi. „Cea mai norocoasă zi din an” este cunoscută încă din Antichitate ca „Ziua Miracolelor” și marchează momentul când oamenii sunt guvernați de energii benefice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pregătește-te pentru 11 aprilie, cea mai norocoasă zi din 2023. Se pare că se apropie cea mai norocoasă zi din acest an, astfel că cei care au planuri de dus la bun sfârșit sunt călăuziți de energii pozitive care redau încrederea în sine și conferă curaj de a trece peste obstacole.

O dată pe an, ambițiosul Soare și norocosul Jupiter se întâlnesc în același punct pe cer pentru a forma o conjuncție. Soarele, care guvernează încrederea în sine, și planeta Jupiter, care guvernează asumarea riscurilor, formează un duo foarte benefic pentru toți nativii zodiilor.

Când aceste planete își unesc energiile, ne simțim optimiști, plini de încredere și ne conștientizăm potențialul. „Cea mai norocoasă zi din an” sau „Ziua Miracolelor” ne oferă șansa de a profita la maxim de propriul nostru potențial.

Pregătește-te pentru 11 aprilie, cea mai norocoasă zi din 2023

În ultimii ani, astrologii se referă la această conjuncție anuală Soare-Jupiter drept Ziua Miracolelor.

Norocul vine în viața oamenilor atunci când se așteaptă mai puțin, însă dorința este arzătoare în orice moment. Ei bine, pentru cei care aveau planuri importante, investiții sau momente fericite în viață, vor afla exact ziua în care trebuie să le facă pe toate. Cea mai norocoasă zi din an este tot mai aproape de oameni, astfel că trebuie să profite de momentul unic.

Citește și: Metoda prin care Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au reuşit să câştige America Express: „Noi, de acasă de când am plecat, am zis că…”

Citește și: Cum arată actrițele Mirela Zeța și Andreea Grămoșteanu, la 17 ani de la lansarea serialului Mondenii. Încă unt prietene și au ieșit împreună, la terasă

Citește și: Ce obiecte poartă Raluca Bădulescu în geantă: „Ciocolată, covrigei, nu pot să vă arăt chiar tot’

Citește și: Schimbări la Te cunosc de Undeva!, sezonul 19. Telespectatorii acordă Premiul de Popularitate: „Anunțul se va face chiar…'

Trebuie să fii receptiv și dispus să primești energia benefică din Ziua Miracolelor.

Cu siguranță nu poate strica să programați o acțiune îndrăzneață pentru această zi. În data de 11 aprilie 2023, când Soarele și Jupiter se întâlnesc și se aliniază, la fel ca și în fiecare an, se creează o adevărată magie și o încărcătură imensă de pozitivitate și optimism, astfel încât cunoscătorii au numit acest moment 'Ziua Miracolelor'.

În general, încercați să faceți următoarele în Ziua Miracolelor de 11 aprilie, să ieșiți din zona ta de confort și să vă expuneți unor situații sociale benefice, cum ar fi o întâlnire cu persoane importante, pe care ați tot amânat-o.

Când se va mai întâmpla „Cea mai norocoasă zi”

Jupiter își schimbă poziția la fiecare 12-13 luni. Așa că, în fiecare an, „Cea mai norocoasă zi” se întîmplă într-un nou semn zodiacal. După cum am menționat, Ziua Miracolelor din 2023, pe 11 aprilie, are loc în Berbec.

Data conjuncției Soare-Jupiter variază în fiecare an. De exemplu, Ziua Miracolelor din 2022 a fost pe 5 martie, în Pești visători, iar Ziua Miracolelor din 2021 a fost pe 28 ianuarie, în Vărsător cu spirit liber. Ziua Miracolelor din 2024 va fi pe 18 mai în Taur.

FOTO: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton