A fost făcut public rezultatul expertizei psihiatrice în cazul lui Mirel din Timișoara, ucigașul Andreei, studenta la Medicină. Ce arată raportul

 Cica Cristina
.

A fost făcut public rezultatul expertizei psihiatrice în cazul lui Mirel din Timișoara, cel care a ucis-o cu multiple lovituri de cuțit pe Andreea Morega, tânăra studenta de la Medicină. Ce arată rezultatul: a avut sau nu discernământ în mometul în care a comis crima.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mirel Dragomir, ucigașul studentei de la Medicină din Timișoara, a fost supus unei expertizei psihiatrice, pentru a se afla dacă în momentul în care a comis crima a avut sau nu discernământ. Medicii au prezentat raportul în acest caz, la aproximativ o lună după tragicul eveniment.

andreea-mirel-3-1andreea-mirel-3-1

Citește și: Ce i-a spus Mirel, ucigașul din Timișoara, tatălui său care l-a vizitat în arest: „Nu pot să-l privesc în ochi să-i spun ceva. Ce a fost în mintea lui, spune…”

Citește și: Mirel, ucigașul studentei de la Medicină din Timișoara, și-ar fi agresat și fosta iubită: „Încerca să o controleze, era imposibil de stat cu el. Se purta ca și cum era proprietatea lui”

Citește și: Cum își cresc Jorge și Ramona Prodea copiii: „Sunt genul de tată care le lasă spațiu. Ne implicăm atât cât ne permit…”. Cum se înțeleg Ilinca, David și Karina, în ciuda diferențelor de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a cunoscut Mihai Bendeac pe tatăl Cristinei Neagu, pe vremea când acesta era taximetrist: „Siderat, i-am întins mâna, zâmbind tâmp, şi…”

A fost făcut public rezultatul expertizei psihiatrice în cazul lui Mirel din Timișoara

Mirel Dragomir, ucigașul Andreei Morega, studenta de 21 de ani de la Medicină, a fost supus expertizei psihiatrice. În urma acesteia, experții au stabilit că tânărul, care era student și la Teologie, a avut discernământ în momentul producerii crimei.

Astfel, după venirea rezultatului, procurorii solicită acum prelungirea arestului preventiv, motiv pentru care Mirel Dragomir va fi nevoit să se prezinte din nou în faţa magistraţilor.

Părinții tinerei ucise își caută dreptatea, tatăl Andreei precizând la două săptămâni de la moartea acesteaia că cel care i-a răpit fiica de lângă ei trebuie să plătească.

Unde ești copilul meu? Unde… Spune-mi unde să te caut? Au trecut două săptămâni de când nu-ți mai aud vocea. Mi-e atât de dor de tine suflețelul meu și mă simt atât de vinovat că pot să respir fără tine, îmi doresc să ajung cât mai repede lângă tine, dar mai întâi trebuie să-l facem să plătească pe acel ce mi te-a luat de lângă noi. Dumnezeu să aibă grijă de suflețelul tău’, a transmis Adrian Morega la acel moment.

Ce le spunea Mirel prietenilor despre Andreea

Rudele și cunoscuții Andreei erau convinși că cei doi nu ar fi avut o relație. La polul opus, însă, apropiații lui Mirel erau de părere că cei doi aveau o relație, dat fiind comportamentul celor doi tineri, doar că nu ajunsese la urechile părinților informația. Un coleg de facultate, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa studentei, susține că Mirel nu avea motive să fie gelos, însă Mirel a simțit că ar putea să-l părăsească și atunci acest gând l-ar fi împins la gestul necugetat.

Părea un băiat cu bun simț, atent și grijuliu. Era într-adevăr într-o relație cu Andreea, dar probabil, fiind o fată mai cuminte, mai retrasă, nu a oferit detalii legate de acest aspect, poate din rușine spunea că se vede cu el ca amic, dar erau iubiți. Motive de gelozie palpabile nu cred că avea, fata era foarte cuminte. Poate doar, fiind mai retrasă, dorind să încheie relația cu el, nu a știut să comunice și să exprime ceea ce vrea cu adevărat. Probabil că el își făcuse multe speranțe și a simțit că pierde tot în acele momente’, a declarat un coleg de facultate al lui Mirel în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton