A început programul „Litoralul pentru toți”. Turiștii pot beneficia de reduceri de până la 50%

 Ifrim Georgiana
.

Astăzi, s-a dat startul programului „Litoralul pentru toți', destinat românilor cu venituri mici. An de an, programul se desfășoară în perioada 3 mai – 20 iunie și  1 septembrie – 15 octombrie, adresându-se turiștilor care doresc să-și petreacă sejurul la mare în extrasezon. Iată ce reduceri aplică proprietarii de hoteluri în aceste intervale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Programul „Litoralul pentru toți' s-a lansat în urmă cu câțiva ani și se oferă posibilitatea românilor cu venituri mici să viziteze litoralul în extrasezon. Astfel, proprietarii unităților de cazare se înscriu în acest program și se le oferă turiștilor pachete atractive, cu reduceri de până la 50%.

Dacă nu ai reușit să-și petreci minivacanța de 1 mai pe litoralul românesc, programul „Litoralul pentru toți' pune la dispoziția turiștilor oferte extrem de avantajoase, mai mici față de anii precedenți. Campania s-a demarat astăzi, 3 mai, și se încheie pe 15 mai.

Citește și: Cocaina roz face ravagii pe litoral! Kilogame de droguri și zeci de traficanți prinși în Mamaia

Citește și: Vacanță la mare all-inclusive premium. Când se deschid noile hoteluri Hyatt pe litoralul din Bulgaria

Citește și: Carmen Harra, pagube uriașe după inundațiile din Florida: 'Mi-a distrus lucruri în casă. Mașinile erau acoperite de apă și…'

Citește și: David Popovici a donat medalia de aur de la Mondiale pentru copiii bolnavi de cancer: „Am ales să donez o medalie de suflet, pentru ca speranța să meargă mai departe”

 A început programul „Litoralul pentru toți'

Programul „Litoraul pentru toți' se adresează românilor cu venituri mici, care nu-și permit să viziteze litoralul în sezonul de vârf, respectiv lunile iulie și august. Campania oferă turișitilor reduceri de până la 50% în intervalele 3 mai – 20 iunie și  1 septembrie – 15 octombrie.

Tarifele reduse sunt aplicate doar prin intermediul agențiilor de turism, unde există posibilitatea de a achita cu vouchere de vacanță. Mai mult, sejuririle pot fi însoțite și de excursii gratuite la mânăstiri sau cetăți din județ.

De menționat este faptul că „Litoraul pentru toți' are un număr limitat de locuri, respectiv 4000, iar programul se încheie atunci când acestea se epuizează.

Câți bani trebuie să scoată din buzunar turiții pentru un sejur pe litoral

În stațiunea Eforie, prețurile pornesc de la 90 de lei, însă costul unui sejur pe litoral poate suferi modificări în funcție de stațiunea aleasă și unitatea de cazare.

Pentru cei care doresc să se cazeze la un hotel de 3 stele din Mamaia, prețul pentru o noapte de cazare pornește de 120 de lei. Pentru regimul all inclusive, tariful crește până la 25-300 de lei pe noapte de persoană.

Sursa foto: Arhvă Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton