A murit a patra victimă în urma exploziilor de la Crevedia. Bărbatul de 43 de ani a încetat din viața la Spitalul Floreasca: „Condoleanțe familiei...”

 Radulescu Ruxandra
.

A murit a patra victimă în urma exploziilor de la Crevedia. Bilanțul morților în urma deflagrațiilor de la stația GPL, din Crevedia, a ajuns la patru persoane, în această dimineață, când unul dintre pacienții, internați în stare gravă, a decedat. Exploziile de la Crevedia au avut un impact devastator, generând peste 50 de răniți, unii dintre aceștia fiind transportați la spital în stare critică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

A murit a patra victimă în urma exploziilor de la Crevedia. Exploziile care au avut loc la stația GPL, din Crevedia, continuă să facă victime. Unul dintre răniții internați cu arsuri pe 95% din suprafața corpului a murit, în această dimineață, la Spitalul Floreasca. Anunțul a fost făcut chiar de Ministerul Sănătății. Primele două victime care au decedat în urma exploziilor au fost un cuplu, soț și soție, care locuiau în apropierea stației GPL. A treia persoană, tot un civil, a murit săptămâna trecută, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală.

sddefault-1sddefault-1

A murit a patra victimă în urma exploziilor de la Crevedia

A patra victimă care a murit în urma exploziilor de la stația GPL, din Crevedia, este un bărbat, în vârstă de 43 de ani. Acesta a ajuns în stare critică la Spitalul Floreasca, cu arsuri pe 95% din suprafața corpului. La acest moment, la Spitalul Floreasca se află internați peste 20 de pompieri.

Citește și: Cine este patronul stației GPL de la Crevedia, unde exploziile au ucis 2 oameni și au rănit grav 56. Tatăl lui este primarul din Caracal: „Eu nu ştiu ca băiatul meu să fi făcut ilegalităţi'

În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internarii, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală. Adresăm condoleanțe familiei.”, a transmis Ministerul Sănătății, luni, notează Antena 3.

Ultimele momente din viața unei victime, care a murit în incendiul de la Crevedia

Primele două victime care și-au pierdut viața, în urma exploziilor de la Crevedia, au fost un cuplu soț și soție. Femeia a suferit arsuri pe 95% din suprafața corpului, iar soțul său, văzând-o în acest stadiu, a făcut infarct și a murit pe loc.

La câteva ore distanță după tragedie, băiatul celor doi oameni, a transmis un mesaj extrem de dureros pe Facebook, acolo unde a etichetat-o și pe sora sa. Cei doi nu-și pot reveni din șocul acestei nenorociri, în urma căreia și-au pierdut prematur ambii părinții.

„Părinții mei! Ați vrut să plecați amândoi prea de vreme. Ne-ați lăsat singuri’, este mesajul transmis de copii.

Sorin, fiul cuplului, a împărtășit povestea cutremurătoare a mamei sale, dezvăluind că ea a fost prinsă în infernul exploziei care a avut loc chiar în curtea lor.

Tragedia a avut un impact devastator asupra întregii familii. Sorin a povestit că a recunoscut-o pe mama sa după ochi, singurul element neafectat de arsuri, chipul ei fiind desfigurat din cauza exploziei.

‘Mama era acasă, a sunat-o pe sora mea și i-a spus că plutește gaz toată curtea, așa ca apa. Sora mea i-a spus să se ducă în casă, nu a mai apucat să ajungă până la ușă că atunci a avut loc explozia. A ars în proporție de 96%.

S-a ridicat de jos de unde a aruncat-o și a venit sigură pe picioarele ei până la ambulanță. Am luat-o repede cu mașina, nu am putut să o iau pe drum pentru că domnii polițiști blocaseră traficul. Am luat-o pe câmp, pe câmp am dat de un vecin ars și el în proporție de 90%. M-am întâlnit cu tata, mi-a zis că nu știe de mama nimic. Am început să o căutăm prin casă nu era.

Am ajuns la colț, tata deja ajunsese înaintea mea, a văzut-o pe targă, jos acolo, arsă și a căzut și el lângă ea. Am venit de pe câmp, am văzut ambulanța aici, un bărbat care resuscitat, în stop cardiorespirator. Nu m-a interesat să văd cine e pentru că în primul rând, îmi căutam mama, nicidecum pe tata și am căutat pe la ambulanțe până când am găsit-o pe mama, de nerecunoscut. Am recunoscut-o după ochi, atât. Nu mai avea figură’, a declarat Sorin, în exclusivitate, la România TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton