Un adolescent de 13 ani a murit după ce a făcut o provocare de pe TikTok. Clipul video a devenit viral

 Calin Maria Bianca
.

Un adolescent de 13 ani a murit după ce a făcut o provocare de pe TikTok. Din ce în ce mai mulți copii, cu vârste fragede, ajung să stea zilnic pe rețelele de socializare, care în ziua de azi nu mai sunt absolut deloc sigure și în orice momente se poate ajunge la o nenorocire. Din nefericire, recent, un adolescent din Ohio, SUA, a avut parte de un sfârșit tragic, asta după ce a făcut o provocare pe platforma TikTok, cu scopul de a deveni viral. Starea lui de sănătate s-a degradat brusc, astfel că a murit la scurt timp. Iată cum s-a întâmplat totul, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Clipe de groază pentru o familie din SUA, asta după ce Jacob a fost cu adevărat 'orbit' de aprecierile de pe rețelele de socializare, țintind cu orice preț pentru a deveni viral. Din nefericire, s-a ajuns la o situație tragică, asta fiindcă și-a dat practic viața doar pentru un clip video viral pentru TikTok. Întreg incidentul a fost văzut de prietenii săi, care filmau cele ce aveau să se întâmple.

Citește și: Cine este Flavia Barbu, vedetă pe TikTok. Tatăl ei a murit de cancer

Citește și: Cum faci bani din TikTok

Citește și: Anamaria Prodan spune cum a cucerit-o noul iubit: „Acest bărbat dictează tot ce se întâmplă…”

Citește și: Vlăduța Lupău s-a fotografiat cu perfuzia în mână: 'Este o procedură peste care nu putem trece'. Ce probleme de sănătate are artista

Un adolescent de 13 ani a murit după ce a făcut o provocare de pe TikTok

În clipul său video care de altfel avea să devină viral pe TikTok, Jacob i-a provocat pe toți cei care îi urmăresc să ia 14 pastile pentru alergii. El a precizat încă de la bun început faptul că doritorii vor avea halucinații. Bineînțeles, pentru a devenit viral, provocarea mai presupunea ca toți cei care fac acest lucru să posteze video-uri pe internet și să explice experiența.

S-a oferit drept exemplu pentru a demonstra că nu au ce să pățească, mai multe decât halucinațiile menționate deja. Tânărul a înghițit mai multe pastile pentru alergii, iar corpul lui a cedat la scurt timp, pe fondul unei alergii. Prietenii săi au filmat totul și au privit cu stupoare cum bunul lor amic începe să aibă reacții neașteptate.

Corpul adolescentului a cedat și a stat 6 zile conectat la aparate

După ce a înghițit pastilele respective, adolescentul a ajuns de urgență la spital, însă în ciuda tuturor forturilor depuse de către cadrele medicale, corpul lui a cedat destul de repede, astfel că acesta a ajuns să fie conectat la aparate. După șase zile însă, părinții acestuia au decis să îl deconecteze, astfel că Jacob a încetat din viață pe fondul provocării periculoase de pe TikTok.

'Au spus că îl putem ține pe ventilație, că ar putea să stea întins acolo- dar nu va deschide niciodată ochii, nu va respira, nu va zâmbi, nu va merge sau vorbi', a declarat tatăl lui Jacob.

Părinții adolescentului trag un semnal de alarmă

Cu inima distrusă de durere, părinții lui Jacob trag un semnal de alarmă și explică faptul că pastilele luate în doze exagerate pot duce la astfel de tragedii. Mai mult decât atât, au făcut cunoscută această povestea de viață sfâșietoare, doar pentru a se asigura că părinții vor deschide ochii asupra pericolului ce-i pândește pe copiii lor atunci când le pune telefonul în mână și le dau libertate pe rețelele de socializare.

 'Voi face tot ce pot pentru a mă asigura că un alt copil nu trece prin asta', a completat bărbatul.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton