Adrian Marțian a anunțat că și-a găsit cei trei copii. Fiul cel mare al milionarului susține că "răpirea" a fost regizată: "Tot acest plan de dispariție a fost organizat și orchestrat de către tata"

Adrian Marțian a anunțat că și-a găsit cei trei copii, după patru zile de căutări, însă refuză să dea detalii despre locul în care erau sau unde se află în prezent. Pe de altă parte, fiul cel mare al milionarului hunedorean este convins că „răpirea” a fost regizată chiar de tatăl său, care nu credea, însă, că situația va lua o amploare atât de mare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Adrian Marțian a trimis poliției un clip prin care anunță că și-a găsit copiii, iar imaginile surprind un dialog în mașină, în care minorii vorbesc despre răpitori și locul în care s-au aflat în ultimele zile. la rândul său, Adrian Marțian, care avea ordin de protecție împotriva celor trei copii minori în momentul dispariției lor, refuză să spună unde se află și unde i-a găsit pe copii.

Adrian Marțian și-a găsit copiii dispăruți de trei zile

Cei trei copii ai milionarului hunedorean Adrian Marţian, care au fost daţi dispăruţi încă de luni, au fost găsiţi miercuri noaptea. Tatăl lor s-a filmat alături de ei într-o maşină şi a făcut imaginile publice.

Copiii spun că cei în compania cărora au fost vorbeau o limbă străină, erau foarte agitaţi, dar că s-au purtat frumos cu ei.  De asemenea, micuţii spun că au văzut o mare în apropiere. Adrian Marțian nu a vrut să spună unde este, nici cum a ajuns el la copii, nici că îi va aduce la poliție.

„Astăzi, 17 octombrie 2024, am ajuns la tati după atâta timp', a spus unul dintre copii la începutul filmării.

„Atâta știm că am ajuns la o mare', a mai spus copilul. Adrian Marțian i-a întrebat cum s-a comportat cu ei „răpitorul'. „S-au comportat frumos. Erau disperați, tot vorbeau în altă limbă. Noi nu am dormit deloc, că te-am așteptat pe tine. Am crezut că nu o să te mai vedem niciodată', a răspuns băiatul, potrivit Antena 3.

În filmare, milionarul spune că a umblat „mii de kilometri' până a ajuns la copii.

„În legătură cu cazul celor trei copii dispăruţi din localitatea Simeria, poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării acestora. În cursul nopţii trecute, poliţiştii au reintrat în contact cu tatăl copiilor, cel care a şi semnalat dispariţia celor trei (la data de 14 octombrie a.c.,) şi au fost obţinute informaţii cu privire la faptul că cei trei copii s-ar afla alături de tatăl lor', a transmis, joi dimineaţă, IPJ Hunedoara.

Poliţiştii încearcă să afle acum locul în care se află copiii. „În acest caz, continuăm cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a locaţiei în care cei trei se află, alături de tatăl lor, şi a luării măsurilor care se impun. IPJ Hunedoara nu exclude nicio ipoteză de lucru în acest moment şi tratează cazul cu maximă prioritate', au precizat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Citește și: Mama lui Theo Rose a plâns de fericire la nunta fiicei sale cu Anghel Damian: „Suntem părinți fericiți când îi vedem că sunt și ei împliniți'. Ce promisiune le-a făcut mirilor

Citește și: Ce se întâmplă la mormântul Prințesei Diana, la 27 de ani de la moartea ei: „Nicio vizită aici nu este ușoară…’. Cum arată locul de veci, la care publicul nu are acces

Fratele copiilor spune că „răpirea” a fost regizată de Adrian Marțian

Fiul cel mare al lui Adrian Marțian, care le este frate vitreg celor trei copii dați dispăruți, este convins că „răpirea” a fost o regie pusă la cale de tatăl lor.

„Filmarea a fost trimisă din partea tatălui. Tot ceea ce tatăl a încercat să facă a fost să distragă atenția de la faptului că el reținea copiii în mod ilegal în județul Hunedoara și a făcut această regie încercând să facă public faptul că acești copii își doresc să fie cu el. Ei bine, nu l-a crezut nimeni, după cum vedeți și cum am susținut încă din prima secundă, tot acest plan de dispariție a fost organizat și orchestrat de către el și bineînțeles că acum nu mai avea cum să se ascundă.

A luat o amploare extrem de mare datorită faptului că mass media s-a implicat în acest caz și el s-a simțit oarecum obligat să facă copiii să apară și acuma ar vrea să-și facă scăpată imaginea și pielea că el a recuperat copiii.

O țară întreagă, poliție, s-au dat mesaje RO-Alert, au încercat să găsească copiii. El și-a închis telefoanele și cu telefoanele închise, atenție, el a găsit copiii. Vă dați seama că este noaptea minții. Nu poate fi crezut de nimeni așa ceva. Aștept doar să fie interceptat și arestat și să se afle adevărul. Vă rog pe voi, cei din presă, să nu lăsați lucrurile astea așa, să faceți public tot ceea ce se întâmplă', a declarat fratele vitreg al copiilor pentru Antena 3 CNN.

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton