Al treilea deces în urma exploziilor de la Crevedia. Un bărbat rănit a murit la Spitalul Floreasca

 Radulescu Ruxandra
.

Al treilea deces în urma exploziilor de la Crevedia. Crește bilanțul deceselor cauzate de exploziile de la Crevedia. După moartea celor doi soți, un bărbat civil de 63 de ani rănit în exploziile de la staţia GPL din Crevedia a decedat la Spitalul Floreasca. Acesta suferea de arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Al treilea deces, în urma deflagrațiilor de la stația GPL din Crevedia. Bărbatul în vârstă de 63 de ani a ajuns la unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Floreasca cu arsuri pe 90 la sută din suprafața corpului. Acesta se afla într-o stare critică și a fost intubat și ventilat mecanic. Acesta a fost rănit în prima explozie care a avut loc sâmbătă seară la stația GPL din Crevedia, au afirmat reprezentanții spitalului pentru News.ro. relatează Libertatea.ro.

sddefault-1sddefault-1

Al treilea deces în urma exploziilor de la Crevedia

A treia victimă care a murit din cauza deflagrațiilor de la Crevedia era un bărbat în vârstă de 63 de ani, care a ajuns la Spitalul Floreasca în stare critică. Acesta avea arsuri pe 90 la sută din suprafața corpului, era intubat și ventilat mecanic.

Citește și: Cine este patronul stației GPL de la Crevedia, unde exploziile au ucis 2 oameni și au rănit grav 56. Tatăl lui este primarul din Caracal: „Eu nu ştiu ca băiatul meu să fi făcut ilegalităţi”

Citește și: Mesajul sfâșietor transmis de copiii celor doi soți morți în urma exploziei de la Crevedia: „Ne-ați lăsat singuri…”

Celelalte două victime care și-au pierdut viața urma exploziilor de la stația GPL din Crevedia sunt un cuplu, soț și soție, care locuiau în apropiere. Bărbatul a murit, la scurt timp după prima explozie, din cauza unui infarct suferit în momentul în care și-a văzut soția afectată de flăcările exploziei. Soția lui a decedat a doua zi. 56 de oameni au fost răniți, dintre care 39 de pompieri, în urma a două explozii care au avut loc sâmbătă seara, 26 august, la o stație GPL care funcționa ilegal. În urma exploziilor, au fost deschise mai multe dosare penale.

Fiica soților morți în exploziile de la Crevedia s-a ales cu dosar penal

Fiica cuplului care a murit în exploziile de la Crevedia nici nu-și poate plânge creștinește părinții morți. Aceasta a relatat că a mers cu soțul ei la casa distrusă a părinților săi pentru a hrăni animalele și ar fi fost bruscați de polițiști, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal și cătușe la mâini.

‘Așa se poartă autoritățile după ce am pierdut ambii părinți, noi încercând sa hrănim animalele ramase în viață și să luăm niște haine. Acest om a fost trimis de comandantul lor să ne însoțească până la poarta, iar în curte să intre doar domnul pompier.

Respect pentru pompierul care s-a oferit sa ne ajute cu hrănirea animalelor, iar celalalt om a intrat să ne spună că trebuie să ne păzească să nu furam ceva sau să fugim.

Într-un final a ajuns soțul meu la secția de politie, încătușat de comandant și încă 2 persoane, iar pe mine m-a bruscat să ies odată din curte de parcă am fi fost niște criminali, fiindcă domnul comandant a fost supărat că am folosit telefonul în condițiile în care și el avea telefonul la el (oare era închis să nu existe pericolul unei explozii?).

Așadar domnul comandant i-a făcut dosar penal și i-a dat amendă maximă soțului meu’, a scris femeia pe o rețea socială. 

‘Domnii polițiști folosesc telefoanele fără niciun pericol în prezența cisternei, dar noi, cetățenii, nu putem. Oare de ce vor să ascundă ceva???’, mai spune femeia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton