Alfred Bulai, interceptat în timp ce vorbea cu asistenta sa de la facultate despre femeile care îl acuză de agresiune sexuală: "Sunt ca Petrini în Cel mai iubit dintre pământeni. / Aia a vomitat la poartă că..."

 Dumba Gabriela
.

Sociologul Alfred Bulai şi asistenta lui de la facultate au fost interceptați în timp ce vorbeau despre femeile care îl acuză de agresiune sexuală pe fostul profesor de la SNSPA. Alfred Bulai a sunat-o pe Ioana Corina Benga, asistenta sa de la SNSPA, pentru a plănui cum să contracareze acuzațiile aduse de anchetatori. Cei doi fac întâi inventarul victimelor care au reclamat că ar fi fost abuzate sexual de profesor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Au apărut interceptari ale discuțiilor dintre Alfred Bulai, cercetat pentru agresiune sexuală asupra unor foste studente de la SNSPA, şi Ioana Corina Benga, asistenta sa de la facultate. Fostul profesor de la SNSPA este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală și este plasat în arest la domiciliu până la data de 4 octombrie.

0VzYN0Rn053_3L0VzYN0Rn053_3L

Ce a discutat Alfred Bulai cu asistenta sa de la facultate

Alfred Bulai și asistenta sa, Ioana Corina Benga, au făcut întâi inventarul victimelor care au reclamat că ar fi fost abuzate sexual de profesor, într-o discuție publicată de Observatornews.ro.

BULAI ALFRED: Am fost curios, știi? Că-s șase oameni… 

BENGA IOANA-CORINA: Eu știu, dar… ce declară?

BULAI ALFRED: Nu, mă, nu contează…

BENGA IOANA-CORINA: Aaa, ca nume sunt! 

BULAI ALFRED: Sunt șase care și-au dat numele. Și mai sunt… M, că știu scena cu… ăăă… de la curs… Ăăă… a fost G! Mai mult ca sigur…

BENGA IOANA-CORINA: Ăăă, este G, N…

BULAI ALFRED: Da. Că N. a fost asistent. 

BENGA IOANA-CORINA: N. este băiatul fără nume din anul III.

BULAI ALFRED: Da, sigur!

BENGA IOANA-CORINA: Și mai este cu siguranță și R. A dat și interviu, dar nu și-a arătat fața. A fost cu spatele și i-au blurat vocea. Mă rog, i-au robotizat-o, i-au… dracu’ ce… nu știu cum se numește.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil: au fost împreună șase ani și s-au despărțit după mutarea ei în Monaco / Detalii neștiute: „Am început relația înainte ca Mihaela să divorțeze’

Citește și: Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil: au fost împreună șase ani și s-au despărțit după mutarea ei în Monaco / Detalii neștiute: „Am început relația înainte ca Mihaela să divorțeze’

Alfred Bulai și Corina-Ioana Benga au pus la cale discreditarea victimelor și a traumelor suferite

BULAI ALFRED: La masterul meu, ai făcut disertația cu mine și după aia, ai intrat la mine la doctorat? Bă, dar cât de rău ți-a fost atâția…? Și a ajuns cu probleme până astăzi? Deci tu ai avut o problemă, dar a mai venit în continuare!

BENGA IOANA-CORINA: Da, evident! Și aia a vomitat că ți-ai lins tu buzele, nu știu cum dracu’, și a vomitat la poartă, a ajutat-o paznicul cu un pahar de apă, că era siderată! Dă-mă-n pana mea!

BENGA IOANA-CORINA: A fost A. pe la mine, băiatul din partea ailaltă. A trecut pe la mine astăzi, a intrat, m-a luat în brațe, m-a pupat! 

BULAI ALFRED: Știu.

BENGA IOANA-CORINA: Bă, dă-mă-n pana mea, m-a hărțuit angajatul?! Că ăla mă pupă când vine pe la mine. 

BULAI ALFRED: Da…

BENGA IOANA-CORINA: Că ăștia sunt cu pupatul. Toată lumea se pupă cu toată lumea. Ce dracu’, m-a hărțuit angajatul că m-a pupat?

Alfred Bulai se compară cu un erou de roman

Sociologul Alfred Bulai se crede „Cel mai iubit dintre pământeni”.

BULAI ALFRED: Sunt ca Petrini în „Cel mai iubit dintre pământeni”. Știi?

BENGA IOANA-CORINA: (n.l. râde)

BULAI ALFRED: Că după ce a ieșit din pușcărie, toți au zis că nu-l găseau, n-au vorbit cu el… Și când s-a schimbat lumea, știi, au zis: „Bă, dar n-ai dat și tu un semn de viață!” (n.l. râde) Știi? Mă rog, nu ți-o mai aduci aminte.

BENGA IOANA-CORINA: Fix așa! Eee, ba da. 

BULAI ALFRED: Păi, da… da. Români, nu…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton