Alina, tânăra ucisă în Mangalia, a agonizat 30 de minute: "Autoarea nu a avut complici. A fost ajutată de un coleg...". Procurorul de caz a făcut o serie de precizări în cazul crimei

 Dumitrache Laura
.

Alina Ciobanu, tânăra de 18 ani, de la Mangalia, a avut parte de o moarte teribilă. Prietana ei din copilărie, Loredana Atănăsoaie, a ucis-o cu sânge rece și i-a abandonat trupul neînsuflețit într-un parc din Mangalia. Procurorul de caz a făcut o serie de precizări în cazul crimei de la Mangalia și a dezvăluit că autoarea nu a avut complici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Prim-procurorul al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, Viorel Gabriel Teliceanu, a făcut o serie de dezvăluiri despre crima din Mangalia. Conform acestuia, Loredana Atănăsoaie, tânăra care și-a ucis prietena, nu a avut complici.

344906946_918896139380277_3100740232394464645_n344906946_918896139380277_3100740232394464645_n

Crima de la Mangalia a avut loc din cauza unor conflicte pe care cele două tinere le aveau de multă vreme. Potrivit anchetatorilor, victima intenționa să părăsească hotelul din Saturn și voia să se întoarcă la Vaslui. Alina Ciobanu a agonizat vreme de 30 de minute, după ce a fost atacată de prietena ei cea mai bună.

Citește și: „Era ciudată. Era retrasă, nu vorbea mult cu noi”. Ce spun colegii de liceu despre Loredana, fata care și-a omorât prietena, la Mangalia

Citește și:Mama Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, primele declarații despre fapta îngrozitoare a fiicei sale: „Mi-a zis că Alina a căzut pe scări. Știu că s-au certat pe…”

Citește și:Crimă la o bază sportivă din Mamaia. Ucigașul a fost prins și a făcut dezvăluiri șocante

Citește și:Crimă în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a fost ucisă, iar un tânăr a fost grav rănit

Alina, tânăra ucisă în Mangalia, a agonizat 30 de minute

Alina Ciobanu, tânăra de 18 ani ucisă de prietena ei cea mai bună și abandonată într-un parc din Mangalia, a agonizat aproximativ 30 de minute. Prim-procurorul  Viorel Gabriel Teliceanu la Constanța a declarat că autoarea crimei, Loredana Atănăsoaie, nu a avut complice, deși în spațiul public s-a zvonit că pe camerele de supraveghere ar fi fost surprinse două persoane care cărau geamantanul cu trupul Alinei. Prim-procurorul a declarat că victima și inculpata erau prietene, iar pe fondul neînțelegerilor, Alina, intenționa să plece de pe litoral la Vaslui. În noaptea de sâmbătă spre duminică, cele două s-au certat, iar Loredana și-a înjunghiat prietena în zona cervicală. Suspecta a declarat procurorului că Alina a agonizat 30 de minute.

Din ceea ce mi-a relatat inculpata, după ce a ucis-o, s-a schimbat, a pus-o într-o valiză, chiar în valiza victimei, a coborât-o cu liftul și a chemat un taxi. A fost ajutată de un coleg care trecea întâmplător prin zonă, a pus geanta de voiaj în portbagajul taxiului și apoi a cerut taximetristului să o lase undeva în proximitatea parcului unde a și fost găsită victima', a declarat prim procurorul PT Constanța, potrivit libertatea.

Loredana, tânăra care și-a ucis prietena, nu a avut complici

După ce a ucis-o pe prietena ei, Loredana a cheamat un taxi care a ajutat-o să urce geamantanul în care se afla trupul neinsufletit al Alinei. Bărbatul chiar a întrebat-o pe tânără ce are în geamantan, iar aceasta i-a spus că are cărți. De asemenea, prim-procurorul Teliceanu a subliniat că băiatul care a ajutat-o pe Loredana să transporte geamantanul afară din hotel, nu știa de oroarea petrecută. „Nu este niciun element că bărbatul respectiv ar fi avut cunoştinţă de conţinutul valizei. E vorba de o singură persoană, un singur autor, această persoană de sex feminin. Nu e niciun dubiu cu privire la numărul de persoane care ar fi participat la săvârşirea infracţiunii, că vorbim de autori sau de complici sau eventual instigatori', a completat prim-procurorul PT Constanța.

Loredana, tânăra de 18 ani, și-a recunoscut fapta

Duminică dimineață, cadavrul Alinei a fost găsit sub o bancă într-un parc din Mangalia. La câteva ore, oamenii legii au reținut-o pe Loredana, iar la audieri, tânăra și-a recunoscut fapta. Teliceanu a declarat că suspecta era speriată și tulburată. „Era într-o stare de tulburare. Cumva, am observat, aşa, o persoană speriată şi, cred eu, care a dus lipsa empatiei în familie, în copilărie. '.

Geamantanul cu care a fost transportat trupul Alinei a fost găsit în camera de hotel. În urma cercetărilor, s-a stabilit că Loredana i-a trimis iubitului Alinei mai multe mesaje. Băiatul a primit un mesaj de pe telefonul Alinei prin care îl anunta că dorește să se despartă de el pentru că l-a înșelat. Tânărul a sunat insistent, dar nu i-a răspuns nimeni. După ce a sunat-o pe colega de cameră a Alinei, Loredana i-a spus că aceasta a plecat înapoi la Vaslui.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton