Alina, tânăra ucisă la Mangalia, este înmormântată în rochie de mireasă, acum. Un sobor de șase preoți oficializează slujba / Tatăl ei nu participă la funeralii

 Dumitrache Laura
.

Alina, tânăra ucisă la Mangalia de prietena ei, este condusă pe ultimul drum astăzi, de familie și prieteni. Tânăra a fost luată de rudele sale de la morga din Mangalia și va fi înmormântată în satul vasluian Buda. Un sabor de șase preoți oficializează slujba. Alina Elena Ciobanu va fi înmormântată în rochie de mireasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

casa-alineicasa-alinei

Alina Elena Ciobanu este condusă pe ultimul drum astăzi, iar familia și prietenii sunt îndurerați de tragedia produsă. Loredana, tânăra de 18 ani care a ucis-o pe Alina a distrus două familii și a șocat o țară întreagă. Fetele erau prietene de mici și au fost colege de bancă. Duminică, 6 august, Alina a fost găsită fără suflare sub o bancă într-un parc din Mangalia, după ce fusese ucisă de prietena ei.

Citește și: Tânăra care și-a omorât prietena și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a recunoscut crima. A fost reținută pentru 24 de ore

Citește și:Mărturia Loredanei, ce s-a întâmplat minut cu minut în noaptea crimei din Mangalia. A atacat-o pe Alina pe la spate, în timp ce stătea în pat: „Am văzut în filme că dacă recunoști fapta primești o pedeapsă redusă”

Citește și:Alina, tânăra ucisă la Mangalia, va fi înmormântată în rochie de mireasă. Ce mesaj a transmis fratele ei

Citește și:Primele imagini din noaptea crimei de la Mangalia. Loredana a fost surprinsă de camerele de supraveghere din parc, după ce a abandonat cadavrul prietenei sale

Alina, tânăra ucisă la Mangalia, este condusă pe ultimul drum

Crima din Mangalia a șocat o țară întreagă. Alina Elena Ciobanu, o tânără în vârstă de 18 ani a fost ucisă cu sânge rece de prietena ei din copilărie, Loredana Atănăsoaie. Aceasta a omorât-o și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia, unde a fost găsită de un pescar. Astăzi, Alina este înmormântată și condusă pe ultimul drum de familie și prieteni. Rudele și cei apropiați sunt sfășiați de durere și nu înteleg de ce Loredana a recurs la acest gest.

O multime de oameni au venit să o conducă pe Alina pe ultimul drum, iar multi copii tin poza tinerei în brațe. La inmormântare sunt prezenți colegii de școală, vecinii, săteni, dar și cetățeni care nu au cunoscut-o pe Alina, dar au vrut să fie alături de familie îndurerată. Un sobor de șase preoti oficializează slujba de înmormântare, iar tânăra de 18 ani este îmbrăcată în rochie de mireasă, potrivit Antena 3.

La înmormântare nu participă tatăl Alinei, cel despre care aceasta povestea, în urmă cu trei ani, că este violent cu ea și frații săi. Oamenii prezenti la înmormântare au adus cu ei multe coroane, pe care au scris mesaje precum „Drum lin spre cer', „Sincere condoleanțe' și „Nu te vom uita nicioadată'. De asemenea, omul de afaceri Ionel Sandu, care a ajutat-o pe Alina să meargă la liceu, a adus o coroană cu flori în formă de inimă, potrivit vremeanouă.ro.

Ce glumă sinistră făcea Alina înainte de a fi ucisă de cea mai bună prietenă

Sergiu, iubitul Alinei, a povestit că aceasta făcea glume sinistre chiar înainte de a fi ucisă de prietena ei din copilărie, Loredana. Tânăra i-a spus iubitului ei că, în cazul în care se întâmplă ceva cu ea să știe că are bani strânși pentru sicriu. Alina Ciobanu își dorea să dea de permis de conducere și chiar i-a spus iubitului ei că dacă va lua examenul cu brio, va fi prima din familia ei cu permis de conducere. Din păcate, Alina nu a mai apucat să-și vadă visul implinit, fiind ucisă cu sânge rece de prietena ei din copilărie.

Mai făcea aşa glume, zicea .Iub, dacă o să mor, am făcut bani şi să iei sicriu din banii mei.. Dar aşa, în glumă. Şi îi ziceam. De ce vorbeşti asa? Eu sunt mereu lângă tine. Şi zicea, „e, aşa în glumă. De vreo două ori mi-a zis. De permis, tot aşa, trebuia 2.000 de lei şi voia să aibă ea banii, să nu ceară de la nimeni. Dacă dau de permis şi iau o să fiu prima din familie care are permis. Era sufletul meu!„,  a povestit Sergiu, iubitul Alinei.

Alina Ciobanu a fost ucisă de prietena din copilărie

Alina Ciobanu și Loredana Atănăsoaie se cunoșteau încă de la grădiniță, iar pe timp de vară au decis să se angajeze la un hotel din Saturn, pe post de cameriste. Între cele două au intervenit certurile, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică, Loredana a înjunghiat-o cu cuțitul pe Alina. După ce a decedat, trupul Alinei a fost abandonat într-un parc din Mangalia, unde a fost găsit de un pescar. Sfășiate de durere, rudele Alinei spun că fata li s-a plâns că Loredana se purta urât cu ea în ultima perioadă, motiv pentru care luase decizia de a se întoarce acasă, la Vaslui.

Loredana începuse să se destrăbăleze pe acolo, se considera superioară. Alina trebuia să îi păstreze aceste secrete, dar recent i-a spus că nu mai poate să i le ascundă atâta, pentru că era presată de iubitul ei. Loredana era invidioasă că Alina nu se lua după ea, avea un iubit cuminte. Ultima oară când am vorbit cu Alina a fost de ziua mea, joi, 3 august, mi-a spus că vine acasă și o așteptam. Loredana a luat-o la Constanța. Alina mi-a spus că s-a certat o dată cu ea și nu a mai lăsat-o să intre în cameră. Avea invidie pe Alina, că vorbea cu un băiat, a povestit fratele victimei, Marius Ionuț Ciobanu.

Ce i-a spus Loredana mamei sale, după ce a comis crima

Loredana a fost reținută de autorități și arestată preventiv pentru 30 de zile. Tânăra de 18 ani și-a recunoscut fapta și le-a povestit anchetatorilor cum a ajuns să comită această faptă oribilă. Mama Loredanei și-a văzut fiica în spatele gratiilor, iar aceasta ar fi profund afectată de situație. Când și-a văzut mama, Loredana ar fi izbucnit în lacrimi.

'A început să plângă. Regrete, regrete, regrete, să o iert… Eu o ştiu cuminte, nu drogată. A fost educată, nu am învățat-o de rău niciodată…', a declarat mama Loredanei Atănăsoaie, conform Antena 3 CNN. Mama fetei de 18 ani care și-a ucis prietena a declarat că știa de cearta celor două, iar motivul principal ar fi fost legat de un băiat. Ea a mai spus că cele două tinere s-au certat si in trecut din cauza acestui motiv și au ales să-și schimbe programul de lucru pentru a evita să se intersecteze. Loredana a mărturisit minut cu minut ce s-a întâmplat în noaptea fatidică.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton