Andreea, studenta de la Medicină omorâtă în Timișoara, va fi înmormântată în rochie de mireasă. Mirel, ucigașul ei, este zgâriat pe față, semn că tânăra a luptat pentru viața ei

 Dumba Gabriela
.

Andreea, studenta de la Medicină ucisă de iubitul ei în Timișoara, va fi înmormântată în rochie de mireasă, așa cum se procedează în cazul tinerelor care nu au apucat să se căsătorească. Mirel, cel care a ucis-o pe Andreea cu 30 de lovituri de cuțit, este zgâriat pe față, semn că tânăra a luptat pentru viața ei în timpul atacului. Din nefericire, Andreea nu a reușit să-l oprească pe iubitul ei, orbit de gelozie, și a închis ochii la doar 21 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Părinții Andreei, studenta ucisă de iubitul ei, Mirel, în Timișoara, au fost astăzi să ridice trupul neînsuflețit al unicului lor copil de la IML, pentru a o înmormânta creștinește în Padeș, județul Gorj. Așa cum este tradiția, tânăra de 21 de ani va fi înmormântată în rochie de mireasă.

crima-studenti-tm-728×336-2crima-studenti-tm-728×336-2

Studenta ucisă în Timișoara, Andreea, va fi înmormântată în rochie de mireasă

Tragedie îngrozitoare în familia Morega pentru că astăzi și-au luat de la IML copilul fără viață. Andreea a murit la doar 21 de ani, ucisă brutal de iubitul ei, Mirel Dragomir. Violența cu care tânărul de 23 de ani, student la Medicină și Teologie, a omorât-o i-a șocat până și pe anchetatori.

Nu mai puțin de 30 de lovituri de cuțit i-a aplicat Andreei, ceea ce denotă furie și răzbunare, iar motivul ar fi fost dorința tinerei de a pune punct relației cu el.

Potrivit Gândul.ro, familia a decis ca Andreea să fie înmormântată în rochie de mireasă. Va fi condusă pe ultimul drum joi în localitatea Padeș, județul Gorj. În mediul online, curg mesajele de condoleanțe pentru familia Andreei.

Cei care au cunoscut-o spun că era o fată preocupată de a-și face o carieră în lumea medicinei și urma să ajungă acasă în ziua în care a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțit, 28 dintre ele în zona gâtului.

„De ce? De ce, Doamne, tocmai ea, văruța mea, scumpa mea (sora mea)? Nu îmi vine să cred ce se întâmplă. Parcă e un vis urât din care vreau să mă trezesc și să continuăm viața pe care o aveam înainte. Stau la tine acasă și tot aștept să vii să stăm de vorbă cum stăteam noi amândouă înainte, eram de nedespărțit.

Nu te mai găsesc pe niciunde, îmi lipsești enorm. În momentul ăsta sunt supărată pe Dumnezeu de ce te-a ales tocmai pe tine să te ia la El, fată cu un suflet atât de bun, atât de credincioasă, de ce tocmai pe tine? De la vârsta asta, de ce te-a luat atât de chinuită? De ce? Am atâtea întrebări, dar nu primesc niciun răspuns. Nu pot să accept situația, nu îmi vine să cred. Vei rămâne mereu în inima mea și te voi iubi mereu, văruța mea dragă', a scris Ionela, verișoara studentei ucisă de iubit, pe Facebook.

Citește și: Cum arăta Angela Similea la începutul carierei. Avea o frumusețe răvășitoare și s-a iubit cu Florin Piersic

Citește și: Cum se menține Crina Matei în formă, la 52 de ani: „Nu țin dietă. Mi-ar plăcea să am mai mult timp să alerg, dar…’. De ce apare rar la evenimente / EXCLUSIV

Andreea a luptat pentru viața ei, având în vedere că Mirel, ucigașul ei, este zgâriat pe față

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş spun că tânăra era inconştientă şi prezenta urme de sânge pe suprafaţa corpului când a fost găsită.

Apartamentul de pe bulevardul Dragalina din Timişoara, unde a avut loc crima, aparţine părinţilor băiatului în vârstă de 23 de ani, student la Facultatea de Medicină din Timişoara, precum şi la Facultatea de Teologie. Acesta locuia aici cu sora lui şi cu o verişoară, părinţii fiind din localitatea Pojejena, judeţul Caraş-Severin, potrivit anchetatorilor, scrie News.ro.

Vineri după-amiază, el s-a dus cu iubita lui, tânăra de 21 de ani, studentă la Medicină, în apartament şi între ei a izbucnit o ceartă, după ce fata i-a spus că vrea să se despartă de el. La un moment dat, tânărul a luat un cuţit de bucătărie şi a început să o atace pe iubita sa.

Anchetatorii spun că i-a aplicat 27 sau 28 de lovituri de cuţit în zona gâtului şi alte trei în abdomen. Fata s-a luptat pentru viaţa sa, atacatorul având pe obrazul drept o zgârietură, în momentul în care a fost ridicat de poliţişti.

După ce a observat că tânăra nu mai respiră, i-a luat trupul şi i l-a pus pe pat, iar părul i l-a aşezat în jurul gâtului, pentru a ascunde urmele de cuţit, apoi s-a deplasat la locuinţa părinţilor din localitatea Pojejena, judeţul Caraş-Severin.

Trupul fetei a fost descoperit de sora agresorului care venise la apartamentul în care locuia, împreună cu verişoara sa. Aceasta a sunat la numărul de urgenţă 112.

Sâmbătă, Mirel Dragomir a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor, iar în cursul aceleiaşi zile magistraţii de la Tribunalul Timiş au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton