Apă gratis la concertele Coldplay din București, pe 12 și 13 iunie 2024. Sfaturi pentru spectatori: cum să te îmbraci, ce să nu mănânci înainte de spectacol

 Miniosu Alexandra
.

Apă gratis la concertele Coldplay din București, pe 12 și 13 iunie 2024. Anul acesta, Coldplay, una dintre cele mai îndrăgite formații din lume, vine în România! Trupa va susține două concerte pe Arena Națională din București, pe 12 și 13 iunie. La fiecare spectacol sunt așteptați aproximativ 50.000 de fani. Iată tot ce trebuie să știi despre eveniment, în cazul în care vrei să participi sau ți-ai luat deja bilet! Spectatorii vor primi apă gratis!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Apă gratis la concertele Coldplay din București, pe 12 și 13 iunie 2024. Fanii Coldplay ard de nerăbdare să-și vadă trupa preferată pe scena din Capitala României, la Arena Națională din București, pe 12 și 13 iunie. Vestea bună venită din partea organizatorilor este că spectatorii vor primi apă gratis, cu speranța că nu vor mai resimți căldura atât de puternic.

Apă gratis la concertele Coldplay din București, pe 12 și 13 iunie 2024. Cele două zile de concert vor fi însorite. Miercuri, 12 iunie, temperatura resimțită va fi de 35 de grade Celsius. Joi, 13 iunie, temperatura resimțită va fi de 33 de grade Celsius. În jurul orei 15:00, joi, e posibil să plouă, conform informațiilor de pe vremea.net.

Apă gratis la concertele Coldplay din București, pe 12 și 13 iunie 2024

Apă gratis la concertele Coldplay din București, pe 12 și 13 iunie 2024. Având în vedere temperaturile ridicate, spectatorii de la concertele Coldplay sunt sfătuiți să nu mănânce foarte sărat înainte. De asemenea, e indicat să poarte o pălărie sau o șapcă pe cap pentru a-i proteja de soare, dar și haine deschise la culoare, fabricate din materiale naturale.

Citește și: Bilete la concertul Coldplay, vândute pe „piața neagră” la prețuri uriașe. Avertismentul organizatorilor: „Sunt false!”

Citește și: Gwyneth Paltrow, dezvăluiri despre căsnicia cu solistul Coldplay, Chris Martin. Ce au făcut de dragul copiilor

Citește și: Donatorii de sânge ar putea rămâne fără tichetele de masă pe care le primeau cadou. Decizia luată de Consiliul Europei

Citește și: Schimbări în programul de muncă pentru gravide, lăuze și părinți singuri. Legea promulgată de Klaus Iohannis

Cum ajungi la Arena Naţională

Anul acesta, vor fi înfiinţate în Bucureşti două linii de transport public cu ocazia spectacolelor Colpdplay de la Arena Naţională, în zilele de 12 şi 13 iunie, potrivit anunțului făcut de Primăria Capitalei, relatează News.ro. În cele două zile de concerte, ȋn intervalele orare 16.00-20.30, şi 22.45-0.30, vor fi înfiinţate două linii de transport şi suplimentate alte două. Înfiinţarea liniei 700 cu autobuze electrice – aceasta va funcţiona la un interval de succedare de circa 10 minute, ȋn ambele sensuri, ȋntre Piaţa Unirii şi Arena Naţională pe traseul: Piaţa Unirii, Bd. Unirii, Piaţa Alba Iulia, Bd. Decebal, șos. Mihai Bravu, str. Vatra Luminoasă, Bd. Pierre de Coubertin.

Important de reținut e faptul că ultima plecare de la Piaţa Unirii către Arena Naţională va fi la ora 20.30, iar ultima plecare de la Arena Naţională către Piaţa Unirii va fi la ora 0.30.

Autobuzele vor face opriri ȋn următoarele stații: „Bd. I.C. Brătianu' (ȋn ambele sensuri), situate pe Bd. Unirii ȋn zona magazinului Unirea Shopping Center, respectiv „Piaţa Unirii 4', „Piaţa Unirii 1' şi „Piaţa Unirii 2', amplasate ȋn Piaţa Unirii, precum şi la Arena Naţională pe Bd. Pierre de Coubertin.

În ceea ce privește înființarea liniei 87 cu troleibuze cu autonomie, ea va funcţiona (comun cu linia 86), la un interval de succedare de circa 10 minute, ȋn ambele sensuri, ȋntre Piaţa Romană şi Arena Naţională pe traseul: Piaţa Romană, Bd. Dacia, str. Traian, str. Iancu Cavaler de Flondor, Bd. Pache Protopopescu, str. Matei Voievod, str. Vatra Luminoasă, Bd. Pierre de Coubertin.

Oamenii trebuie să știe că ultima plecare de la Piaţa Romană către Arena Naţională va fi la ora 20.30, iar ultima plecare de la Arena Naţională către Piaţa Romană va fi la ora 0.30.

Troleibuzele vor face mai multe opriri, ȋn staţiile următoare: „Piaţa Romană' (din rondul Piaţa Romană), respectiv la Arena Naţională pe Bd. Pierre de Coubertin.

Cât despre suplimentarea parcului circulant pe linia 90 cu troleibuze cu autonomie, aceasta va funcţiona după-amiază, la un interval de succedare de circa 10 minute.

Ultima plecare de la stația Semănătoarea către Arena Naţională va avea loc la ora 20.30, iar ultima plecare de la Arena Naţională către Semănătoarea va fi la ora 0.30.

Restricţii de trafic cu ocazia concertelor Coldplay

Vor exista, însă, și unele restricții de trafic cu ocazia concertelor Coldplay. Mai exact, se va interzice accesul, oprirea și staționarea vehiculelor începând de marți, ora 7.00, până după terminarea concertului, în zona intrărilor în Complexul Național Arena din Bd. Basarabia, Str. Maior Coravu și Bd. Pierre de Coubertin.

Începând de miercuri, ora 8.00, până joi, după terminarea concertului, se va restricționa traficul rutier, cu excepția STB (troleibuzele 90 si 86 și liniile special înființate), după cum urmează:

-Str. Maior Coravu, între Șos. Mihai Bravu și intrarea în Stadionul Arena Națională;

-Str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă până la intrarea în complexul sportiv;

-Str. Tony Bulandra, între Str. Vatra Luminoasă și Str. Maior Coravu.

Reguli de acces la concertele Coldplay

La concertele Coldplay, accesul va fi permis doar în baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată, până la finalul spectacolului. Persoanele care pleacă din zona evenimentului și vor dori să reintre vor fi nevoite să achiziționeze un bilet nou. La fel se întâmplă și în cazul posesorilor de brățări. Biletul și brățara trebuie păstrate pe toată durata concertului. De asemenea, spectactorii trebuie să aibă la ei un act de identitate valid.

De asemenea, biletul nu poate fi înlocuit/ reemis în cazul în care e pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare. În plus, el nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut.

Cu ce nu ai voie să intri pe Arena Naţională, ce este permis

Regulile arată clar că în zona de concert spectatorii pot intra cu bidoane de plastic (tip sport) reutilizabile GOALE, având capacitate de maximum 750 ml (nu se acceptă recipiente de tip PET), aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoțite de rețetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maximum o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm. De asemenea, e permis accesul și cu produse de tip SPF în recipiente de plastic cu o capacitate de maximum 100 ml.

Spectatorii nu au voie să pătrundă în zona de concert cu: băuturi și produse alimentare achiziționate din afară perimetrului locației, obiecte din sticlă (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante etc.), sticle PET, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente (inclusiv laptopuri), lanțuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căști de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro, biciclete, motociclete, trotinete și skateboards.

În plus, la toate dintre cele trei zone de acces în stadion vor fi lockers în număr limitat. În limita disponibilității, acestea vor putea fi utilizate contra cost (25 lei, TVA inclus/ per locker).

Ce faci cu brăţara primită, după concert

Fanii veniți la concertele Coldplay din București vor primi brățări eco-friendly, ce sunt făcute din material compostabil. Spectatorii sunt rugați să le returneze după spectacol doar la punctele semnalizate corespunzător. Astfel, ele vor putea fi refolosite în următoarele spectacole ale turneului, pentru a reduce numărul de deșeuri.

Spectatorii au acces la stații de apă potabilă gratuită

O veste foarte bună pentru spectatori, mai ales că suntem în sezonul cald, este că în cadrul evenimentului vor exista stații de apă potabilă gratuită.

Cum plăteşti mâncarea şi băuturile la concertele Coldplay

Organizatorii s-au gândit și la cei care doresc să-și cumpere mâncare sau băuturi, la concertele Coldplay. Astfel, în incinta Arenei Naționale se vor comercializa băuturi răcoritoare, alcoolice și mâncare. În ceea ce privește băuturile, acestea vor fi servite doar la pahar refolosibil, pentru care se va percepe o garanție de 15 lei pentru primul pahar, care se va schimba cu un alt pahar curat la achiziționarea unei noi băuturi. Această garanție se va putea recupera de la punctele special amenajate, odată cu predarea paharului. La punctele de returnare pahare va fi acceptat pentru retur un maximum de 4 pahare/ o dată/ per persoană. Garanția se va putea recupera doar dacă paharele returnate sunt intacte (nu se acceptă pahare rupte/ sparte/ îndoite/ topite/ cu scris pe ele/ cu stickers sau gumă de mestecat lipite pe ele, cu scrum în ele etc.).

Mâncarea și băuturile pot fi cumpărate cu numerar sau card bancar la toate punctele de bar. Însă, din cauza numărului mare de spectatori, e posibil ca plățile cu card să înregistreze întârzieri.

Spectatorii care au bilete pe gazon au acces la barurile și toaletele de pe inel, precum și la food trucks de la exterior, folosind scările special amenajate.

Alte recomandări ale organizatorilor

Organizatorii celor două concerte ColdPlay le recomandă spectatorilor ca, după ce au intrat în spațiul de spectacol, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență de sectorul în care au alocate biletele. Oamenii ar trebui, de asemenea, să repereze punctele de prim ajutor apropiate zonei în care au alocate biletele, în caz ce orice eventualitate.

Spectatorii nu au voie să înregistreze spectacolul în niciun fel. În caz contrar, managementul artistului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video folosit astfel, deținut de participanții la eveniment.

De asemenea, în incinta Arenei Naționale fumatul este strict interzis, mai puțin în zonele special amenajate și marcate. Spectatorii care nu vor respectă această regulă sunt pasibili de amendă.

Spectatorii sunt rugați, de asemenea, să se supună controlului corporal amănunțit la cererea agenților de securitate, pentru siguranța publicului și bună desfășurare a concertului.

Organizatorii anunță și că, în timpul concertului, e posibil să se folosească lumini stroboscop. Acestea pot dăuna persoanelor ce au epilepsie fotosensibilă.

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la eveniment în scop promoțional. Prin participarea la eveniment, spectatorii își cedează toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul concertului, către organizator și terți.

Programul concertelor Coldplay – cine mai cântă

Pe lângă trupa Coldplay, organizatorii au transmis că două artiste vor cânta în deschiderea concertelor. Este vorba despre artista EMAA din România și Maisie Peers din Regatul Unit. Așadar, programul va arăta astfel: 18:30 – EMAA, 19:15 – Maisie Peters, 20:30 – Coldplay

Setlistul concertelor Coldplay

Act .i. Planets

1. Higher Power

2. Adventure of a Lifetime

3. Paradise

4. The Scientist

Act .ii. Moons

5. Viva la Vida

6. Hymn for the Weekend

7. Up&Up

8. Politik

9. Yellow

Act .iii. Stars

10. Human Heart

11. People of the Pride

12. Clocks

13. Infinity Sign

14. Something Just Like This

15. Midnight

16. My Universe

17. A Sky Full of Stars

Act .iv. Home

18. Sparks

19. Don’t Panic

20. The Jumbton Song

21. Fix You

22. Biutyful

23. All My Love

Cât au costat biletele la concertele Coldplay

În momentul de față, ambele concerte Coldplay sunt sold-out, așa arată platformele de ticketing care au vândut biletele. Organizatorii nu recomandă achiziționarea biletelor din alte surse.

Biletul Ultimate Specheres Experience a costat, 4915 lei, biletul Kaotica Lounge Experience a costat 2736,11 lei, biletul Floris Early Entry Experience a costat 1307,78 lei, biletul a Kubik Experience a costat 1608,34 lei, biletul Supersolis Experience a costat 1333,89 lei, iar biletul Calypso Seats a costat 990 lei.

Acces General

Standing A – 480 de lei Pe teren, fără loc, în fața scenei. Include pretul biletului 480 lei si comision de emitere 48 lei

Categoria 1 – 725 de lei Include pretul biletului 652.5 lei si comision de emitere 72.5 lei

Categoria 2 – 645 de lei Include pretul biletului 580.5 lei si comision de emitere 64.5 lei

Categoria 3 – 585 de lei Include pretul biletului 540 lei si comision de emitere 55.32 lei

Categoria 4 – 415 de lei Include pretul biletului 373.5 lei si comision de emitere 41.5 lei

Categoria 5 – 300 de lei Include pretul biletului 270 lei si comision de emitere 30 lei

Categoria 6 – 199 de lei Include pretul biletului 179.1 lei si comision de emitere 12.5 lei

Despre Coldplay

Coldplay este una dintre cele mai iubite trupe din lume. Aceasta este o formație de rock alternativ și piano-rock din Londra, Regatul Unit. Membrii săi sunt Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman și Will Champion.

Sursă foto: Profimedia Images


Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton