Atacul din sudul Ucrainei a fost văzut și filmat din județul Tulcea. Un localnic din Periprava a surprins momentul bubuiturii

 Calin Maria Bianca
.

Atacul din sudul Ucrainei, văzut și filmat din județul Tulcea. Un localnic din Periprava a surprins întreg momentul. A trecut mai bine de un an și jumătate de când Rusia a atacat pentru prima dată Ucraina, însă nici acum lucrurile nu s-au schimbat între cele două țări. Localnicii sunt zi de zi în alertă, neștiind ce se poate întâmpla, zilnic având loc cel puțin câte un atac. Unul dintre ele a fost surprins inclusiv din Tulcea, de către un localnic speriat de RO Alert și de bubuitura puternică care s-a auzit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În dimineața zilei de 24 februarie, Rusia a invadat Ucraina, după anunțul lui Vladimir Putin privind „operațiunea militară specială’. De atunci, teritoriul ucrainean este supus bombardamentelor, astfel că după numeroase decese, Rusia continuă să atace. Spre surprinderea tuturor, unul dintre atacurile recent a putut fi observat de către localnicii din Periprava, care au primit și RO Alert pentru a nu se speria de bubuituri.

whatsapp-image-2023-09-18-at-10.16.08whatsapp-image-2023-09-18-at-10.16.08

Citește și: Olena Zelenska a transmis un mesaj emoționant, la 9 luni de la izbucnirea războiului în Ucraina: „Fără victorie, nu poate exista pace'

Citește și: Femeia-simbol a războiului din Ucraina, interviu pentru români, la un an după ce a fost rănită în bombardament: „Am avut patru operații. E foarte greu când, noapte de noapte, visezi rachete, explozii…”

Citește și: Cum se înțeleg Radu Siffredi și copiii Oanei Matache, după ce mama vedetei l-a acuzat că ar fi o influență nocivă. Imagini adorabile cu micuții și partenerul vedetei

Citește și: Roxana Nemeș și soțul ei au investit 1 milion de euro în casa de lux din Băneasa: „Ne mai pierdem prin ea, dar ne așteptăm la o familie mare”

Atacul din sudul Ucrainei, văzut și filmat din județul Tulcea

Localnicii din Periprava, județul Tulceau, au primit pe seară un mesaj Ro-Alert, prin care IGSU avetizase toți locuitorii din nordul județului Tulcea și o zonă restrânsă din Galați de posibilitatea „căderii unor obiecte din spațiul aerian'. La doar câteva minute după anunț, s-a auzit o bubuitură puternică, iar mai multe urme luminoase puteau fi zărite pe cer.

Un localnic din Periprava a surprins întreg momentul

Așa cum era de așteptat, localnicii s-au speriat, iar de teama mesajului RO Alert prin care au fost înștiințați că pot cădea obiecte din spațiul aerian, au stat în case. Totuși, un bărbat din Periprava, județul Tulcea, nu a putut lăsa momentul așa, astfel că a urmărit ce se întâmplă pe cer, iar preț de câteva secunde a filmat unul dintre atacurile cu drone Shahed asupra Ucrainei.

În imagini, se pot observa urme luminoase pe cer, iar apoi, după sunetul sistemului antiaerian ucrainean, cerul se luminează și urmează o bubuitură puternică. Atacul i-a speriat pe mulți dintre localnici însă a transmis fiori tuturor celor ce au văzut momentul surprins prin clipul video.

În prezent însă, nu se cunosc detalii legat de acest atac. Mai concret, nu este clar dacă atacul rusesc, anunțat și de Forțele Aeriene ale Ucrainei prin Telegram, s-a soldat cu victime sau cu pagube. Cert este însă că totul s-a întâmplat extrem de aproape de țara noastră, cel mai probabil, fiind țintit asupra localității ucrainene Vâlcov, un mic oraș de circa 7.000 locuitori, care se află în imediata apropiere a satului Periprava, localitate ce se află în nord-estul extrem al județului Tulcea, aproape de vărsarea brațului Chilia în Marea Neagră.

Sursă foto: captură Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton