„A atacat primul". Avocatul celor trei suspecți în cazul crimei de la Padina dă vina pe victimă, iar atacatorii au depus plângere penală pe numele bărbatului decedat

 Calin Maria Bianca
.

Avocatul celor trei suspecți în cazul crimei de la Padina susține că „mortul este de vină„. Ba mai mult decât atât, a fost depusă plângere penală pe numele bărbatului decedat. Ce-i drept, tot ceea ce se întâmplă în acest caz este de-a dreptul incredibil, începând de la cum a avut loc altercația, cum a murit bărbatul de 41 de ani cu 20 de lovituri de macetă și până la acuzațiile asupra sa, deși vorbim despre o persoană decedată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Crima de la petrecerea de la Padina din noaptea de 10 spre 11 februarie a șocat pe toată lumea. Deși inițial părea o petrecere pe cinste, în care toată lumea se distrează, și totodată unde erau prezente mai multe nume mari din showbiz-ul românesc, a avut un final tragic. Din nefericire, un bărbat în vârstă de 41 de ani a murit în urma altercației cu încă trei persoane de sex masculin, care l-au înjunghiat de 20 de ori cu o macetă.

Citește și: Alex Velea, primele declarații despre petrecerea la care un bărbat a fost ucis, în Padina: „Încerc să-mi revin din șoc. În momentul în care s-a petrecut tragedia…'

Citește și: Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu, a fost Dj la petrecerea de la Padina, unde a avut loc crima odioasă: „Antonia era foarte marcată, chiar plânsă. Cumva, deja ne așteptam să…'

Citește și: Ce emisiune va prezenta Laura Cosoi la Antena Stars. Când începe show-ul

Citește și: Cine este Radu Siffredi de la Power Couple. Iubitul Oanei Matache era să-și piardă viața într-un accident, la 16 ani

Avocatul celor trei suspecți în cazul crimei de la Padina dă vina pe victimă

Au ieșit la iveală noi detalii în cazul crimei odioase de la Padina. Mai concret, Adrian Grigorescu, avocatul celor trei atacatori implicați în crima de la Padina, susține că de vină ar fi chiar victima, bărbatul de 41 de ani care a fost omorât. Asta nu este tot, fiindcă avocatul a venit și cu o serie de argumente, în care explică faptul că decedatul este cel care ar fi început conflictul, după ce i-ar fi dat un pumn în față unuia dintre frați, iar apoi i-ar fi atacat cu un ciob de sticlă.

„Am depus la secretariatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa o plângere penală. Sunt din datele şi informaţiile pe care eu le-am luat din anchetă, din referatul procurorului de caz. Situaţia de fapt se prefigurează în sensul în care a existat un prim atac al victimei împotriva fraţilor Marin, a urmat un al doilea episod, tot de agresiune împotriva acestora (…)

În acest context, tot victima este cea care, după ce a părăsit incinta pub-ului, s-a deplasat pe terasă și a revenit înarmat cu un ciob de sticlă, că a existat un atac material al acestuia împotriva celor trei frați. După care a urmat acea lovitură de cuțit care, din păcate, a dus la decesul victime', a susținut avocatul celor trei fraţi, conform România TV.

Decesul bărbatului ar fi fost cauzat, de fapt, de o singură lovitură de cuțit, spune avocatul

Imediat după incidentul mortal de la petrecerea de la Padina s-a spus faptul că bărbatul în vârstă de 41 de ani a murit pe urma a 20 de lovituri de macetă. Lucrurile se schimbă acum, astfel că avocatul celor trei suspecți a explicat că la mijloc ar fi vorba despre o singură lovitură de cuțit.

„Din punctul meu de vedere și, din nou, citez organul de cercetare penală, din loviturile aplicate există o singură lovitură cauzatoare a morții, toate celelalte leziuni traumatice, lovituri, nu au fost apte prin ele însele de a provoca decesul', mai spune Grigorescu.

Avocatul celor trei suspecți: „Este chiar frustrant'

Avocatul celor trei suspecți care acum se află în arest preventiv susține că este 'frustrant' ceea ce se întâmplă, mai ales că unul dintre aceștia nu ar fi contribuit cu absolut nimic și nu ar fi făcut nimic, ci doar s-ar fi apărat cu pumnul în altercația în care se afla.

„Din punctul meu de vedere este chiar frustrant, din punct de vedere profesional, că cel puțin unul dintre acești frați nu a avut niciun fel de participație penală la săvârșirea actelor de agresiune, nu s-a aflat decât în ipostaza de a se apăra cu pumnul', mai spune avocatul, care susține că după începerea conflictului victima s-ar fi îndreptat cu cioburile unei sticle către unul dintre suspecți.

În prezent, deși au ieșit la iveală mai multe ipoteze, iar cel vinovat pare a fi bărbatul decedat, avocatul celor trei suspecți a precizat că încă se fac demersurile necesare pentru a se afla dacă clienții săi, frații Marin, au fost în legitimă apărare.

„Sunt discuții pentru a se stabili dacă frații Marin se aflau în legitimă apărare. Nu trebuie să uităm din toată situația contextuală faptul că ei au fost victimele acestei agresiuni. Vă rog să nu uitați aspectele care țin de forța de exercitare a loviturii, victima a reușit dintr-un singur pumn să îl doboare pe Marin Laurențiu.

Este de notorietate, de asemenea, constituția victimei și atunci se naște și se pune spre analiză posibilitatea exercitării acestor acte de violență în cadrul unei legitime apărări. Urmărirea penală va arăta toată situația de fapt.Din punctul meu de vedere, nu discutăm despre un omor, ci despre o încăierare care a avut ca urmare moartea victimei.'

Avocatul susține că cei trei frați nu fac parte din niciun clan

Mai mult, în presă au apărut informații că cei trei frați ar face parte din clanul Fabian, astfel că avocatul lor a explicat că nu ar fi vorba despre așa ceva și că nu fac parte din niciun clan.

„Clienții sunt foarte bulversați. Sunt frustrați de o parte din informațiile apărute. Nu fac parte din niciun clan, nu există clanul Fabian, în cursul zilelor următoare o să intru în posesia certificatelor de cazier atât pentru ei, cât și pentru tatăl lor, tocmai pentru a lămuri presa că nu este vorba despre niciun clan infracțional și că nu sunt persoane predispuse pentru nicio infracțiune, mai ales a unor infracțiuni de violență', a mai spus Grigorescu.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton