Avocatul Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, noi dezvăluiri șocante: "Cred că un om sănătos nu poate să săvârșească o asemenea oroare"

 Dumitrache Laura
.

Avocatul Loredanei, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă la Mangalia, susține că se impune expertizarea psihiatrică a acesteia în urma crimei pe care a comis-o. Loredana Atănăsoaie a fost dusă ieri la Institutul de Medicină Legală, unde va fi supusă unei expertize psihiatrice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Loredana Atănăsoaie a șocat o țară întreagă după ce și-a ucis cea mai bună prietenă. Alina Ciobanu a fost omorâtă cu sânge rece de prietena din copilărie și abandonată într-un parc din Mangalia. Anchetatorii care se ocupă de caz le-au cerut legiștilor un raport care să arate dacă Loredana a avut discernământ când a ucis-o pe Alina.

loredanaloredana

Avocatul Loredanei, Cristian Ion, a precizat că autoarea crimei din Mangalia va fi examinată medico-legal din punct de vedere fizic, pentru a se stabili de unde provin leziunile pe care aceasta le are pe corp. Alina Ciobanu a fost înmormântată săptămâna trecută, fiind condusă pe ultimul drum de familie și prieteni.

Citește și:Loredana Atănăsoaie, autoarea crimei din Mangalia, supusă unei expertize psihiatrice. Ce vor să afle anchetatorii

Citește și:„Tu știi ce aveai în geamantan? Cărai un mort. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât și pe mine”. Mărturisile șocante făcute de taximetristul din Mangalia care a luat-o pe Loredana de la hotelul unde își ucisese prietena

Citește și:Motivul pentru care Loredana a desfigurat-o pe Alina, după ce a ucis-o: „În joc este gelozia și invidia”. Detalii înfiorătoare au ieșit la iveală după autopsie

Citește și:Primele imagini din noaptea crimei de la Mangalia. Loredana a fost surprinsă de camerele de supraveghere din parc, după ce a abandonat cadavrul prietenei sale

Avocatul Loredanei va cere instanței să ia în considerare problemele psihice ale tinerei

Avocatul Loredanei Atănăsoaie a dezvăluit că tânăra a fost dusă la expertizare pentru a se stabili dacă a avut discernământ la momentul comiterii crimei. Cristian Ion a precizat că Loredana a fost examinată medico-legal din punct de vedere fizic „pentru a se constata și a se stabili dacă leziunile pe care le deține pe corp, mai exact pe mâini, pe față, pe spate, sunt ca urmare a agresiunii reciproce cu victima după ce a înjunghiat-o'.

De asemenea, avocatul tinerei spune că se impune expertizarea psihiatrică a tinerei în urma crimei înfiorătoare pe care aceasta a comis-o în urmă cu trei săptâmâni. Să fie examinată din punct de vedere psihic, mai exact să se efectueze o expertiză psihiatrică, care să ateste dacă la momentul săvârșirii faptei inculpata avea suficient discernământ sau dacă avea vreo afecțiune preexistentă care să fi impulsionat și să fi condus la săvârșirea unei asemenea fapte de o gravitate deosebită. Cred că un om sănătos, care nu are afecțiuni preexistente, nu poate să săvârșească o asemenea oroare. Din acest motiv urmează să fie examinată din punct de vedere psihiatric', spune Cristian Ion, potrivit adevărul.ro.

„Și-a omorât cea mai bună prietenă. Numai la asta se gândește'

Avocatul Loredanei a mai spus că adolescenta ar fi fost abuzată, aceasta având o copilărie plină de traume. Cristian Ion, avocatul tinerei de 18 ani a mai spus că aceasta provine dintr-o familie în care au avut loc abuzuri.

Ceea ce a făcut se datorează mediului din care provine, un mediu nociv, lipsit de educație. De curând a fost, într-o oarecare măsură, abuzată. În acest sens, urmează să solicităm să se administreze probe, inclusiv să se realizeze o anchetă socială cu privire la persoana ei și la mediul din care provine, iar pe de altă parte să se efectueze o expertiză psihiatrică, care să ateste dacă a avut suficient discernământ la momentul săvârșirii faptei. Provine dintr-o familie în care au fost suficiente abuzuri astfel încât să i se pară mai mult sau mai puțin normal ceea ce s-a întâmplat. Regretă ce s-a întâmplat, numai la asta se gândește, și-a omorât cea mai bună prietenă și, dincolo de instanța de judecată, nu știe dacă va fie iertată vreodată de instanța supremă', a mai spus Cristian Ion.

Reamintim că pe 6 august, trupul neînsufletit al Alinei Ciobanu a fost găsit intr-un parc din Mangalia. Anchetatorii au descoperit că tânăra a fost ucisă cu sânge rece de prietena ei din copilărie, Loredana Atănăsoaie. Autoarea crimei a fost arestată preventiv pentru 30 de zile și urmează să fie supusă unei expertiză psihiatrică. Loredana avea multiple răni, pe mâini, pe spate, motiv pentru care procurorii vor să știe de unde sunt acelea râni și dacă nu cumva au fost dobândite prin automutilare ori în urma agresiunii dintre ea și victima sa.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton