Băiețelul de 3 ani, aruncat de mama sa de la etajul unui hotel din Botoșani, s-a trezit din comă, chiar de ziua lui. Ce spun medicii despre starea lui de sănătate

 Ifrim Georgiana
.

Băiețelul de 3 ani, aruncat de mama sa de la etajul unui hotel din Botoșani, s-a trezit din comă, deși medicii au fost rezervați cu privire la evoluția stării sale. Timp de 3 săptămâni, copilul a fost internat în stare foarte gravă la spital, însă a fost detubat în ziua în care a împlinit 3 ani. Iată ce au transmis reprezentanții unității medicale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În data de 21 august, o tânără mamă a sărit cu copiii ei pe fereastra unui hotel din Botoșani, iar unul dintre minori a decedat pe loc. Cel de-al doilea a fost transportat de urgență la spital, însă cadrele medicale au fost rezervate cu privire la evoluția stării sale, din cauza leziunilor suferite în urma impactului. În ziua aniversării de 3 ani, băiețelul și-a revenit miraculos din comă, a fost detubat și respiră singur.

erer

Citește și: Vești bune în cazul copilului de 3 ani aruncat de mama lui de la etaj, în Botoșani. Decizia de ultimă oră a medicilor

Citește și: Cum se comporta Lorela, mama din Botoșani care și-a aruncat ambii copii pe geam, cu cei mici, înainte de tragedie. Ce spun psihologii

Citește și: Elena Marin de la Survivor s-a despărțit de logodnicul ei, înainte de nuntă: „E un subiect extrem de delicat. Îmi doresc să îmi întemeiez o familie, dar…'

Citește și: Liviu Vârciu a ajuns, din greșeală, în casa rudelor Adelinei Pestrițu, fosta lui soție: „Nu mai scap toată viața mea”

Băiețelul de 3 ani, aruncat de mama sa de la etajul unui hotel din Botoșani, s-a trezit din comă

După trei săptămâni de spitalizare, băiețelul aruncat de la etajul unui hotel din Botoșani s-a trezit din comă, chiar în ziua când a împlinit 3 ani. Minorul a fost detubat și răspunde la stimuli, însă medicii susțin că starea acestuia este în continuare extrem de gravă. În următoarea perioadă, copilul va fi supus mai multor investigaţii medicale şi va fi supus unui plan de recuperare neurologică.

Tatăl băiețelului este copleșit de fericire și susține că va face tot ce-i stă în putință pentru a-i oferi o viață normală. În prezent, mama acestuia se află în arest preventiv, iar în urma expertizei psihologice, anchetatorii au stabilit că avea discernământ în momentul producerii faptei.

Lorela i-a transmis soțului ei un meaj de adio

Înainte de a se arunca cu minorii de la etajul hotelului din Botoșani, Lorela i-a transmis un mesaj de adio soțului ei. Bărbatul nu a bănuit că mama copiilor săi ar putea recurge la un astfel de gest, cu atât mai mult cu cât se pregăteau pentru aniversarea copiilor lor. Din nefericire, unul dintre minori a decedat pe loc, ca urmare a leziunilor.

„Le-a pregătit până și baloane să le facem petrecerea. Sâmbătă, pe 26 august, era ziua celui mic și pe 6 septembrie ziua celui mare. Și au rămas baloanele sigilate. Am întrebat-o ce are, nu a vrut să spună. După, la ora 23:30, mi-a dat un mesaj în care mi-a spus ce mi-a spus și la urmă a scris un „adio’, dar nu am bănuit niciodată că o să facă asemenea gest’, a declarat tatăl copiilor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton