Băiețelul de 3 ani aruncat de mama lui pe geamul hotelului, în Botoșani, urmează să fie deconectat de la aparate. Tatăl copilului este devastat: "Ce am făcut să merit asta..."

 Dumitrache Laura
.

Băiețelul de 3 ani aruncat de mama lui pe geamul hotelului, în Botoșani, urmează să fie deconectat de la aparate. Medicii au vești triste despre băiețelul de trei ani care a fost aruncat de mama lui pe geamul hotelului. Micuțul este în moarte cerebrală și va fi deconectat de la aparate. Tatăl lui, Alex, este devastat de durere și nu înțelege cum într-o clipă, familia lui s-a destrămat. În urmă cu câteva zile, soția sa s-a aruncat de la etajul unui hotel împreună cu cei doi băieți ai săi. Cel mic a murit pe loc, iar copilul de trei a fost transportat de urgență la spital.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Băiețelul de 3 ani aruncat de mama lui pe geamul hotelului, în Botoșani, urmează să fie deconectat de la aparate. Tragedia de la Botoșani a șocat o țară întreagă. O mamă din Botoșani s-a aruncat cu cei doi copii pe geam, iar unul dintre copii a murit pe loc. Al doilea copil a fost transportat de urgență la spital, dar medicii au anunțat că micuțul se află în moarte cerebrală și va fi deconectat de la aparate.

Tânăra mamă împreună cu cei doi copii erau cazați la un hotel din Botoșani. Aceasta a așteptat ca micuții să doarmă, iar în miez de noapte i-a luat în brațe și a sărit cu ei pe geamul camerei. Femeia a rămas agățată de pervazul din fața geamului, dar copiii au căzut pe trotuar. Băiatul de doi ani a murit pe loc, iar fratele său a ajuns la spital în stare gravă.

Citește și: Tatăl copiilor din Botoșani aruncați pe geam de mama lor se pregătea de aniversarea celui mic, care a murit: „Le-a pregătit până și baloane să le facem petrecerea…”

Citește și:Copilul care a supraviețuit după ce mama s-a l-a aruncat pe geam, în Botoșani, este în stare critică: „Comă profundă, aproape de moarte cerebrală”

Citește și:„Când copiii drogați ai celor influenți sunt lăsați liberi și ucid, statul eșuează'. Dan Negru critică dur Poliția Română și sistemul sanitar, după accidentul din 2 Mai și tragedia din Botoșani

Citește și:O mamă s-a aruncat cu cei doi copii de la geamul unui hotel, în Botoşani. Ce mesaj i-a transmis înainte soțului: „Sper să fii fericit fără noi'

Băiețelul de 3 ani aruncat de mama lui pe geamul hotelului, în Botoșani, urmează să fie deconectat de la aparate

O mamă din Botoșani a șocat o țară întreagă după ce s-a aruncat de la etajul unui hotel, împreună cu cei doi copii ai săi. Întâmplarea a făcut ca ea să rămână agățată de pervaz, in timp ce micuții au căzut pe trotuar. Copilul de doi ani a murit pe loc, iar fratele lui a fost transportat de urgență la spital. Din păcate, medicii au anunțat că micuțul este în moarte cerebrală și au decis să îl deconecteze de la aparate.

Tatăl copilului trece prin momente îngrozitoare. După ce fiul său cel mic a murit în urma impactului, iar sotia lui a fost internată la Psihiatrie, bărbatul a aflat că fiul său de numai trei ani va muri. Alexandru este devastat și nu îi vine să creadă că familia lui sa s-a destrămat într-o clipă. 'De ce mie? De ce mi s-a întâmplat asta? Ce am făcut eu să merit așa ceva?', a spus tatăl celor doi copii.

Mama celor doi copii i-a trimis soțului un mesaj de adio

Înainte de a recurge la gestul necugetat, femeia i-a trimis soțului un mesaj de rămas bun. Tânăra nu i-a exact partenerului ei ce urmează să facă, dar a subliniat că va scăpa de ea și de copii și speră să fie fericit. Femeia ar fi aflat că soțul ei se plângea de faptul că îi susține financiar, motiv pentru care s-a simtit o povară pentru el.

'Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam. Sper să fii fericit acum că ai scapăt de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă. Cel mai rău îmi pare pentru copii, că ei nu au nicio vină. Dar nu îi pot lăsa așa ai nimănui. Nimeni nu o să îi iubească. Sper să fii fericit fără noi. Adio!', a scris femeia în mesaj, conform Antena 3 CNN.

Anchetatorii au deschis un dosar pentru omor și tentativă de omor, dar medicii vor trebui să stabilească dacă femeia a avut discernământ în momentul comiterii faptei. Mama celor doi copii nu are antecedente inregistreate de boli psihice. În prezent, femeia se află internată la Psihiatrie.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton