Bărbatul din Bucureşti și-a incendiat mătușa în scara blocului "pentru că era rea și îl amenința". Detalii înfiorătoare din anchetă

 Dumba Gabriela
.

Alexandru Popa, bărbatul din Bucureşti acuzat că i-a dat foc mătușii lui, în scara de bloc, și-a recunoscut fapta și a dezvăluit motivul crimei. Inițial, acesta a refuzat să recunoască gestul și susținea că pe imagini este o cu totul altă persoană, Alexandru Popa a recunoscut în cele din urmă că el și-a omorât mătușa. Detalii înfiorătoare din anchetă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Luni, 6 noiembrie 2023, un telefon la numărul de urgențe 112 anunța faptul că o femeie a fost incendiată de vie pe scara unui bloc din Drumul Taberei. Polițiștii ajunși la fața locului au observat că femeia încă mai ardea în zona picioarelor, așa că au adus imediat un extinctor cu care au stins flăcările. Din păcate, pentru femeie era mult prea târziu. Deja murise în urma arsurilor groaznice pe care le suferise.

45434543

De ce i-a dat Alexandru Popa foc mătușii sale în scara blocului 

Alexandru Popa, nepotul femeii, un tânăr de 33 de ani, a fost prins la câteva ore după crimă, pe baza imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere din scara blocului. Când a fost găsit, bărbatul se plimba, fără țintă, în zona blocului unde locuia alături de mama și de fratele lui mai mic.  

Dus la audieri, Alexandru Popa nu a recunoscu nimic la început, deși mirosea a benzină și era ars pe picioare. Inițial, odiosul criminal a fost internat, sub pază, la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia', după care a fost mutat în Arestul Central.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit, pentru Gândul, că Alexandru Popa și-a recunoscut fapta, în cele din urmă, în fața instanței Tribunalului București. Acesta a declarat că a decis s-o omoare pe Liliana Popa „pentru că era rea și îl amenința'.

Citește și: Elena Gheorghe suferă de hernie cervicală: „M-a ținut la pat două săptămâni. Mulți medici mi-au spus că trebuie să mă oprez'. Ce tratament face acum

Citește și: Ce și-au spus Pepe și Oana Zăvoranu după divorț, în direct la TV: „O să mă intereseaze mereu ce se întâmplă în viaţa ta. Te iubeam şi…’

Alexandru Popa riscă înghisoare pe viață pentru uciderea mătușii sale

Alexandru Popa ar fi povestit că, după moartea bunicului patern, tatăl său și sora acestuia, adică mătușa Liliana Popa, au moștenit apartamentul bătrânului. Locuința ar fi rămas în grija mătușii, care ar fi închiriat-o și ar fi încasat singură banii.

Potrivit surselor citate, se pare că Alexandru era supărat că mătușa lui nu împarte cu el banii primiți din chirie, dar și pentru că nu îi permite să locuiască în imobil.

În dimineața respectivă, tânărul a mers să stea de vorbă cu mătușa lui. În principiu, ar fi dorit s-o convingă să meargă cu el la un notar. Avea însă și un plan de rezervă. În cazul unui refuz, intenționa s-o ardă vie, motiv pentru care a luat cu el, într-o sacoșă, un bidon cu benzină.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că după ce a izbucnit scandalul, iar el a stropit-o cu benzină și a început s-o bată cu o bestialitate de nedescris, i-a strigat unei vecine, care era martor la incident, să se îndepărteze urgent pentru că urmează să-i dea foc mătușii sale.

Alexandru Popa a fost pus sub acuzare pentru omor calificat prin cruzimi și omor cu premeditare, motiv pentru care riscă să fie condamnat la închisoare pe viață.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton