Bărbatul Capricorn - cum să îl atragi. Trăsături ale zodiei, temperament și compatibilități

 Lupescu Anca
.

Bărbatul Capricorn poate fi un paradox misterios. Datorită naturii sale reticente, s-ar putea ca cei din jur să simtă că e greu să îl cunoască cu adevărat. 

Trăsături ale zodiei

Bărbatul Capricorn tinde să construiască ziduri înalte în jurul său, pe care doar cei mai îndrăzneți le pot doborî pentru a îl descoperi pe acest nativ.

Cu trăsături care sunt adesea percepute ca reci, insensibile și nepăsătoare, secretul bărbatului Capricorn este inima sa sensibilă și pură, pe care simte că trebuie să o ferească de lume. 

Acești bărbați au o viziune cinică privind lumea și oamenii și nu mulți ajung să facă parte din cercul lui restrâns. În plus, este posibil să nu întâlnești de-a lungul vieții prea mulți bărbați Capricorn, iar asta pentru că ei nu sunt tocmai sociabili.

Bărbații din Capricorn sunt conduși de obiective și orientați etern spre muncă, sunt concentrați pe obiective și niciodată nu obosesc.

Foarte puține lucruri îi poate distrage de la atingerea scopurilor privind cariera. Deși pot părea excesiv de serioși și posomorâți, odată ce îi cunoști pe acești tipi, vei descoperi un simț al umorului și poftă de viață care poate părea că vine de nicăieri, surprinzându-i chiar și pe cei mai apropiați de ei.

Bărbatul Capricorn adoră comediile întunecate și umorul negru. Dacă pot găsit ceva amuzant în cele sumbre situații, vor putea să-și gestioneze latura neînțeleasă înnăscută.

S-ar putea să nu-și arate ciudățenia în mod deschis, dar un bărbat Capricorneste de fapt un tip extrem de ciudat și unic.

Bărbatul Capricorn în dragoste

Capricornii sunt adesea văzuți ca „băieți răi' în zodiac, cu aerul lor de cinism și nepăsare nonșalantă și înclinația spre lucruri macabre.

Bărbatul Capricorn va avea bani să te scoată la cină și va avea apartamentul lui propriu. Acești nativi vor încerca de obicei să cumpere proprietăți devreme în viață,  și nu numai, ei se luptă toată viața pentru a acumula avere și statut social.

Odată ce te îndrăgostești de un bărbat Capricorn, s-ar putea să simți că îl vezi doar dimineața devreme înainte de a pleca la serviciu sau, altfel, noaptea târziu, după ce a stat peste program la birou. 

Dacă te simți confortabil și poți înțelege ritmul lui de viață, atunci relația poate fi bună. Cu atât mai bine dacă ești o persoană în general optimistă, care poate rămâne fericită și veselă chiar și atunci când are de-a face cu cel mai ursuz om.

Bărbații din Capricorn pot fi oarecum dificili din punct de vedere emoțional, dar sunt, de asemenea, sexy. Un bărbat Capricorn are scopul de a te satisface pe tine și nevoile tale și, dacă îi spuni ce îți place, o va face până când îi vei spune să se oprească. 

Locuința unui bărbat Capricorn se poate simți adesea mai degrabă ca o groapă de animale sălbatice sau ca un schit de călugări. Nu vei găsi  perne confortabile sau obiecte de decor.

În dulapul de bucătărie, poate exista doar o farfurie, un bol și o ceașcă – pentru că lui i se pare suficient. 

Încercarea de a face schimbări în viața lui ar putea să se sfârșească prost. El are lucrurile așezate așa cum sunt, dintr-un motiv foarte bun (în mintea lui), și va fi nevoie demulte argumente raționale pentru a-l convinge că schimbarea lucrurilor ar putea fi de fapt o idee bună.

Bărbatul Capricorn – compatibilități 

Capricorn și Scorpion

Adesea descris ca unul dintre cuplurile puternice ale zodiacului, Capricornul și Scorpionul sunt o combinație fascinantă. Ambii intră cu prudență într-o relație și cred că încrederea este ceva ce trebuie câștigat, deși niciunul dintre ei nu o oferă ușor. 

Așadar, ar putea dura câteva luni până când oricare dintre ei este suficient de confortabil pentru a împărtăși momentele vulnerabile. Cu toate acestea, odată ce încrederea și dragostea sunt asigurate, vor fi profund dedicați unul față de celălalt. 

Femeia Scorpion – cum să îi faci pe plac. Trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibilă

Sunt muncitori și apreciază casa, familia și siguranța. Ambele sunt zodii discrete și rezervate, deci acesta este un cuplu care preferă de obicei să rămână acasă în loc să iasă în oraș.

Capricorn și Taur

Statutul, bunăstarea financiară și realizarea sunt importante atât pentru Capricorn, cât și pentru Taur. Ambii au relații puternice, de durată și împărtășesc o abordare tradițională a iubirii și a căsătoriei. 

Femeia Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Vor găsi multe de admirat unul în celălalt. Admirația reciprocă este cheia dragostei pentru Capricorn și Taur.

În plus, când libidoul ridicat al Taurului și rezistența incredibilă a Capricornului sunt aprinse, pasiunea explodează. Cu toate acestea, acest cuplu trebuie să-și amintească faptul că sunt în primul rând iubiți, nu colegi de afaceri.

Capricorn și Fecioară

Capricornul și Fecioara sunt spirite înrudite și sunt capabile să creeze o relație de succes. Ambii muncesc din greu și se angajează să își atingă obiectivele. Vor avea o maturitate în relația lor care duce la succes în orice fac împreună. 

Femeia Fecioară. Cum să o cucerești și ce temperament are. Cu cine este compatibilă

Sigur, din exterior, acest lucru ar putea să pară plictisitor, dar din moment ce siguranța înseamnă mai mult pentru acest cuplu decât aventurile, viața lor liniștită împreună le convine. În plus, se fac reciproc să se simtă în siguranță, astfel încât intimitatea sexuală este asigurată.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton