Bărbatul Săgetător - trăsături ale zodii, temperament și cu cine e compatibil

 Lupescu Anca
.

Săgetătorul este un semn de foc condus de Jupiter. Bărbatul Săgetător poate fi expansiv și exuberant, un tip în general vesel, cu o atitudine jucăușă, care este mereu pregătit pentru o aventură.

Acești bărbați îndrăzneți tind să caute experiențe exaltante, precum excursii de schi, vânătoare de urși sau relații amoroase sălbatice (deși deseori scurte). 

Despre bărbatul Săgetător

Există o energie pentru acești mari oameni care iubesc să fie în aer liber, sunt adesea la vânătoar, practică sporturi de contact sau găsesc o modalitate de a trăi în afara parametrilor vieții obișnuite. 

Bărbatul Săgetător nu vrea niciodată să se așeze și să trăiască pașnic. Adesea nomazi, acești bărbați pot rătăci mereu și rar au un loc pe care să îl numească acasă.

Bărbatul Săgetător trăiește pentru acele spații deschise sălbatice – așa că orice ai face, nu-l îngrădi! 

Uneori extrem de impulsiv, un bărbat Săgetător poate să se oprească și să alerge spre următoarea aventură, chiar când ai crezut că s-a calmat. 

Mulți bărbați din Săgetător par să trăiască o viață fermecată și își iau adesea timp pentru ei. Cu toate astea, se plictisesc repede și atunci când nu mai găsesc un lucru interesant de făcut, se simt pierduți.

Când un bărbat Săgetător se îndrăgostește, nu este nimic nou. Soarele său se află într-un semn condus de Jupiter și acest lucru îl face predispus să se îndrăgostească rapid, acționând ca un cuceritor care trebuie să câștige inimile multora.

Citește și: Femeia Săgetător – ce cadouri să îi faci. Caracteristici ale zodiei, perioadă și compatibilităția

 În general, este bine să-l ții la distanță pentru o vreme, până când intențiile sale devin clare și emoțiile sale stabile. Chiar dacă se va bucura de spontaneitate și de romantism, va avea șansa de a-și aprofunda sentimentele doar atunci când are pentru ce lupta. 

El aparține elementului Foc, la urma urmei, și este întotdeauna important pentru el să fie activ și provocat în pasiunea sa, în drumul său de a câștiga inima cuiva.

Sexualitatea bărbatului Săgetător

Sexul cu un bărbat Săgetător este de obicei distractiv. El nu suferă de lipsa tipică de încredere și, ca în toate lucrurile din viață, vrea să se distreze bine în relațiile sale sexuale. 

Poate fi destul de promiscu și poate schimba o mulțime de parteneri sexuali, dar acest lucru îl poate face un iubit excelent care înțelege cum să-și satisfacă partenerul. 

Fiind un om condus de Jupiter, îi place totul din abundență, prin urmare și sexul. Totuși, această natură condusă de Jupiter vorbește despre un bărbat fidel. 

Dacă își pune credința într-o singură iubire adevărată, este posibil să aibă o relație de durată, uneori doar din convingere. Dacă o va face, acest lucru îi va oferi suficientă profunzime emoțională pentru a fi adevărata iubire a cuiva.

Bărbatul Săgetător în relații

Pur și simplu nu este stabil. Ar putea fi jignitor să spunem că un bărbat Săgetător nu este de încredere, dar acesta este cel bun cuvânt când vine vorba de relațiile sale. 

S-ar putea să fie încredere pentru o perioadă, dar cine poate ști cum se vor dezvolta sentimentele sale mâine sau în doar câteva ore? 

Săgetătorul este un semn mutabil, iar elementul Focului îi oferă acestui om suficientă viteză în schimbările sale. 

Totuși, atunci când se află într-o relație cu un partener alături de care își poate urma ritmul, există mari șanse să devină serios, fidel și neobișnuit de stabil. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l găsească în relația sa este scopul și sentimentul unui viitor semnificativ.

În general, acesta este un om care nu minte foarte bine. Acesta este motivul pentru care rareori va alege să facă acest lucru, chiar și atunci când este infidel sau se îndrăgostește de altcineva. 

Putem spune că se poate avea încredere în lucrurile pe care le spune, dar nu poate fi cu adevărat de încredere când vine vorba de stabilitatea afecțiunii sale emoționale. 

Este, de asemenea, un om care va ceda cu ușurință la tot felul de amăgiri și idealism, iar acest lucru îl poate face de neîncredere, nu pentru că te minte, ci pentru că se minte singur și vede lumea în nuanțe de roz.

Oricine dorește să formeze o relație de calitate cu acest om trebuie să înțeleagă că semnul Săgetătorului este o continuitate a Scorpionului în timp ce îl precedă pe Capricorn, deci nu poate fi cu adevărat nimic superficial.

 Acesta este omul în căutarea adevărului și nu se va odihni până nu îl va găsi. Asta nu înseamnă doar că va caută onestitatea în partenerii săi, ci în propriile sale sentimente interioare. 

Cel mai adesea nici nu știe de ce nu vrea să rămână în aceeași relație sau de ce are nevoie de atâta schimbare și aventură. 

Cei din jurul său înțeleg că acest lucru se datorează căutării sale mai profunde. El dorește să găsească adevărul absolut și numai atunci când îl va găsi cu o singură persoană, va rămâne fidel și stabil alături de ea.

Compatibilitate bărbatul Săgetător

Săgetător și Balanță

Săgetătorul și Balanța sunt optimiștii zodiacului. Amândoi sunt plini de viață, carismatici, extrovertiți, energici, foarte sociali, savurează prietenia și sunt atrăgători pentru sexul opus. 

Stilul ușor de înțeles al Balanței și dragostea pentru romantism vor fi ca o adiere ușoară care suflă prin viața unui Săgetător, iar sexul dintre aceste două persoane aventuroase nu va fi niciodată plictisitor.

Unul dintre cele mai bune aspecte ale acestei relații este nevoia lor reciprocă de stimulare intelectuală a oamenilor, locurilor și lucrurilor diferite și variate. 

Cea mai mare problemă a lor este adesea angajamentul. Niciunul dintre temperamentele lor nu se potrivește bine cu idealul familial. 

Citește și: Bărbatul Rac – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Așadar, poate dura mult timp până când prietenia amuzantă pe care aceștia doi o au să înflorească în dragoste și apoi în angajament. 

Săgetător și Berbec

Săgetătorul și Berbecul sunt amândouă semne de foc și acolo unde este foc, există pasiune. Chimia dintre cei doi este minunată și viața lor împreună nu va fi niciodată plictisitoare. 

Împărtășesc dragostea pentru aventură și entuziasm, ambii sunt interesați de aceleași lucruri, plictisiți de aceleași lucruri, fascinați de aceleași lucruri și fascinați unul de celălalt. 

Ambele zodii au libidouri puternice și sunt dezinhibate, astfel încât viața lor sexuală va fi cu siguranță ceva interesant.

Ambii vor avea libertatea personală pe care o prețuiesc. Desigur, atunci când se conectează două semne de foc, sunt de așteptat certuri, dar cu Săgetător / Berbec, lupta se va încheia rapid și va fi uitată în curând.

Singura provocare reală pe care o poate avea acest cuplu este că, cu excepția cazului în care fiecare este dispus să-și sacrifice o parte din independența, obiectivele egocentrice și libertățile personale pentru armonie, le va fi greu să se stabilească într-o relație.

Săgetător și  Gemeni

Când aceste două semne se reunesc, relația prezintă multe posibilități, iar râsul va fi din abundență. 

Săgetătorul și Gemenii sunt capete opuse ale aceleiași axe și au multe în comun. 

Gemenii vor să știe, iar Săgetătorul vrea să înțeleagă. Ambii au o inimă bună, sunt entuziaști, le place să călătorească, să iasă cu prietenii și nici unul dintre ei nu va căuta să-l controleze sau să-l sufoce pe celălalt. 

Citește și: Bărbatul Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibil

La fel ca majoritatea celorlalte lucruri din viața lor, fiecare preferă ca sexul să fie distractiv și jucăuș în loc de romantic.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton