Un bebeluș mort a fost găsit într-o pungă, la Hotelul Marriott din București. Cine este mama copilului

 Dumba Gabriela
.

Un bebeluș mort a fost găsit duminică dimineață, pe 20 august, într-o pungă, la Hotelul Marriott din București. Potrivit Poliției Capitalei, în urma cercetărilor, s-a constatat că punga fusese abandonată de o femeie de 22 de ani cazată la hotel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La data de 20 august 2023, în jurul orei 07:20, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 17 a fost sesizată de către un angajat al unui hotel din Sectorul 5, cu privire la faptul că un alt angajat al hotelului, care se ocupă de curățenie, a găsit, într-o pungă, un făt decedat, anunță Poliția Capitalei.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul Secției 17, care au confirmat cele sesizate inițial.

În urma investigațiilor efectuate a reieșit faptul că, punga a fost abandonată de către o femeie, în vârstă de 22 de ani, care se afla cazată la hotelul respectiv.

Un bebeluș mort a fost găsit într-o pungă, la Hotelul Marriott din București

Citește și:Kassandra, fiica adoptată a lui Iosif Rotariu, trece zilnic prin chinuri groaznice după numeroasele operații suferite: ‘O dor foarte tare oasele. Sunt supărat că…’

Citește și:Ioana Tufaru a fost operată de urgență. Ce probleme de sănătate a avut și cum se simte acum fiica Andei Călugăreanu: „Se face un tratament cu injecții de…’

Citește și:Liliana Ruse s-a mutat la Digi24, la două luni după ce și-a dat demisia de la România TV: „No more șomaj

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Revenim cu detalii!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton