Bolile la care sunt predispuse zodiile. Cum reacționează când se îmbolnăvesc

 Lăstun Ana Maria
.

Bolile unei persoane sunt influențate și de așezarea planetelor pe harta sa natală, așa că iată la ce afecțiuni sunt predispuse zodiile. Mai mult, fiecare nativ reacționează diferit când se îmbolnăvește, iar semnul astrologic este important pentru a determina astfel de detalii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În funcție de momentul nașterii, viața noastră primește anumite influențe. Poziția planetelor pe harta natală ne dictează o direcție în viață și, potrivit astrologilor, au apărut numeroase liste cu bolile la care sunt predispuse zodiile. De altfel, nivelul de toleranță la diferite afecțiuni, dar și reacțiile noastre sunt dictate tot de semnul astrologic.

Citește și: Care sunt cele mai manipulatoare zodii. Fac mereu stategii

Citește și: Zodii care fac multe alegeri greșite în viață

Citește și: Puncte slabe ale zodiilor. Ce schimbări ar trebui să facă

Citește și: Ce zodii divorțează cel puțin o dată. De ce au ghinion

Bolile la care sunt predispuse zodiile. Berbec

Nativii Berbec suferă foarte des de migrene, nevralgii, insomnii sau stări de leșin, pentru că sutn guvernați de planeta Marte, aflată în strânsă relație cu capul și fața, emisferele cerebrale, ochii, glanda pineală și dinții. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt puternice și depășesc rapid orice afecțiune, nu se plâng și se recuperează repede. Totuși, monotonia, problemele și planurile care nu ajung la bun sfârșit îi pot îmbolnăvi la propriu.

Zodia Taur

Printre bolile la care sunt predispuse zodiile, la nativii Taur amintim afecțiuni gastrice, amigdalită, laringită sau boli ale aparatului genital, pentru că sunt guvernați de planeta Venus, care reprezintă fertilitatea. Sunt persoane foarte încăpățânate și chiar dacă acest simbol astrologic influențează gâtul, amigdalele, ceafa, laringele, faringele, urechile și tiroida refuză, până în ultimul moment, să se trateze. Alimentația dezechilibrată, frica și oboseala pot duce la mari probleme de sănătate în cazul acestor nativi.

Zodia Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt guvernați de Mercur, planetă datorită căreia sunt vocali și temperamentali. Gemenii reprezintă căile respiratorii, plămânii, umerii și mâinilie, așa că au tendințe de surmenaj, răniri dese la nivelul membrelor superioare, acțiuni pulmonare, anxietate și sunt dificil de tratat. Amână vizita la medic până în ultima clipă și se pot îmbolnăvi din cauza singurătății, a rigorilor și pot dezvolta afecțiuni inclusiv dacă petrec mult timp într-un mediu neprietenos.

Bolile la care sunt predispuse zodiile. Rac

Simbolul Racului este reprezentativ pentru corpul uman atunci când vorbim de stomac, duoden, esofag, sâni și plămâni, așa că pot dezvolta afecțiuni ale stomacului, intoxicații, probleme ale vezicii urinare sau chiar retenția de lichide. Se pot îmbolnăvi din cauza despărțirilor, a schimbărilor neașteptate, a problemelor din familie sau de adaptare în medii noi și devin irascibili, vor să se facă bine imediat și sunt extrem de ipohondrii.

Zodia Leu- pacientul dezastruos

Ei bine, printre bolile la care sunt predispuse zodiile, atunci când vorbim despre Lei amintim: afecțiuni cardiace, ale coloanei vertebrale, hipertensiune, tulburări de vedere și insolații. Refuză vehement să meargă la doctor și din cauza faptului că își îndreaptă atenția în orice altă direcție, sunt pacienți dezastruoși. De cele mai multe ori le este frică de medici și suferă enorm din orgoliu, dacă rămân fără loc de muncă, dacă își pierd popularitatea sau dacă devin statici.

Nativii Fecioară merg regulat la doctor

În cazul nativilor Fecioară, situația este diferită pentru că sunt guvernați de planeta Mercur și se preocupă atunci când vine vorba despre sănătate. Datorită faptului că merg regulat la specialist, este foarte rar să dezvolte probleme neașteptate de sănătate, dar se pot îmbolnăvi la rinichi, pot suferi de dureri abdominale, afecțiuni ale ficatului și alte probleme ale tractului digestiv. Cel mai tare îi afectează stresul, responsabilitățile de la locul de muncă, pierderea acestuia sau sensibulitatea emoțională cu care s-au născut.

Bolile la care sunt predispuse zodiile. Balanță

Balanțele evită mișcarea fizică și pot suferi de migrene, afecțiuni renale, hormonale, infecții ale tractului urinar și au mari probleme cu cearcănele. Merg la doctori și cer mai multe păreri, au încredere în medicina alternativă și evită să povestească tuturor despre bolile de care suferă. Se pot îmbolnăvi din cauza șocurilor emoționale, a conflictelor, a despărțirilor și a lipsei iubirii.

Zodia Scorpion poate dezvolta probleme digestive

Scorpionul guvernează funcțiile reproductive, de erecțiue, puterea de regenerare și pe cea de procreație, dorința sexuală, organele sexuale, rectul, prostata și anusul, așa că pot face boli ale aparatului genital sau digestive. Nu se descurcă bine în a comunica simptomele pe care le au, motiv pentru care diagnosticarea și tratarea afecțiunilor se pot dovedi sarcini dificile. Se îmbolnăvesc din cauza certurilor și a secretelor, dacă își pierd locul de muncă sau se despart de persoana iubită.

Zodia Săgetător

Printre bolile la care sunt predispuse zodiile se numără durerile de șolduri, probleme ale coloanei, fractutile, afecțiunile pielii, cele ale ficatului și pancreasului, atunci când vorbim despre nativii Săgetător. Nu sunt deloc cumpătați atunci când vine vorba de modul în care își trăiesc viața, dar sunt optimiști și trec rapid peste orice problemă. Suferă enorm dacă nu își ating scopul, dacă sunt trădați de partener și, deopotrivă, dacă au parte de neîmpliniri în iubire.

Bolile de care pot suferi nativii Capricorn

Fiind guvernați de Saturn, sunt persoane relativ tensionate și au tendințe de depresie. Ușor sedentari, nativii Capricorn pot suferi de boli ale oaselor sau de piele, reumatism, migrene, boli ce țin de nutriție sau afecțiuni dentare și sunt tare prăpăstioși. Au grijă să alerteze pe toată lumea atunci când îi doare ceva și sănătatea lor se poate degrada în urma separărilor din familie, a eșecurilor pe plan profesional sau a problemelor de la locul de muncă.

Zodia Vărsător

Nativii Vărsător sunt extrem de stresați, pentru că sunt temperamentali și evită să discute despre problemele lor cu persoanele din jur. Astfel, pot suferi de: afecțiuni cardiace, ale sistemului nervos, pot avea probleme cu circulația sângelui și chiar cu încheieturile, dezvoltate în urma stresului, a lipsei planurilor clare pentru viitor sau a pierderii independenței.

Bolile la care sunt predispuse zodiile. Pești

Zodia Pești guvernează membrele inferioare, psihicul și sistemul limfatic, la rândul său fiind guvernată de planeta Neptun. Nativii pot fi afectați de tulburări psihice sau nervoase, alcoolism și o multitudine de boli intestinale. Sunt destul de ipohondri și au tendința de a se trata după cum consideră, fără să apeleze la specialiști, iar suprasolicitarea și restricțiile în viața personală îi afectează cel mai mult.

Sursa FOTO: Pixabay.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton