Cadavrul unei tinere a fost descoperit pe o plajă din Mamaia. Șeful salvamarilor: "Este ceva cu care nu ne-am mai confruntat până acum"

 Dumitrache Laura
.

Cadavrul unei tinere a fost descoperit pe o plajă din Mamaia. Alertă pe litoralul românesc, după ce trupul neînsuflețit al unei tinere a fost găsit pe o plajă din Mamaia. Autoritățile au fost anunțate de o femeie, iar cei ajunși la fața locului au confirmat cele sesizate. Trupul victimei nu prezintă urme vizibile de violență.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cadavrul unei tinere de aproximativ 25 de ani a fost găsit pe plaja din Mamaia. Turiștii au anunțat imediat salvamarii care au găsit trupul victimei pe nisipul plajei din Mamaia. Reprezentantii Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța a declarat că pe trupul victimei nu sunt urme vizibile de violență.

poliiepoliie

Polițiștii deplasați la fața locului au găsit o tânără decedată la malul mării. Cadavrul nu prezintă urme de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului. Trupul neînsufletit al tinerei a fost găsit pe plajă, în zona hotelului Diplomatic.

Citește și: „Crimă cu premeditare. A fost antrenat de părinți și aruncat între oameni ca un terorist sinucigaș”. Cristian Tudor Popescu, reacție dură către Vlad Pascu, șoferul care a omorât doi tineri, în accidentul de la 2 Mai

Citește și:Tânăra care și-a omorât prietena și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a recunoscut crima. A fost reținută pentru 24 de ore

Citește și:Crimă la o bază sportivă din Mamaia. Ucigașul a fost prins și a făcut dezvăluiri șocante

Citește și:Cum se simte tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Zeci de oameni donează sânge pentru Emi / Olguța Vasilescu, revoltată după crima care a șocat orașul

Șeful salvamarilor de pe litoral, primele informații despre incident

O tânără de aproximativ 25 de ani a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia. Șeful salvamarilor din această zonă, Gabriel Culea, a oferit primele informații despre incident. Acesta a declarat că moartea tinerei este suspectă, având în vedere că nu au fost găsite lucruri personale pe nisip.

„Este ceva cu care nu ne-am mai confruntat până acum. A fost găsită la mal o persoană care nu era echipată de îmbăiere, noi avem steagul roșu de 3 zile arborat. Nu am găsit nici haine pe plajă, nu avem prea multe detalii. Este posibil să fie de azi-noapte. De dimineață băieții nu au văzut absolut nimic. Nu a strigat nimeni după ajutor, este puțin dubios. Se face o cercetare la fața locului. Nu a venit nimeni la noi să ne spună ceva, sau să ne semnaleze dispariția. Nu am găsit haine pe plajă, omul când vine la mare își pune o haină pe plajă, un prosop, are ceva la el. Sunt șanse mari să se fi întâmplat peste noapte sau la primele ore ale dimineții. Colegii noștri au fost anunțați de o doamnă care a văzut trupul care plutea', a declarat șeful salvamarilor pentru Replicaonline.ro.

Bărbatul a precizat că marea este agitată, motiv pentru care ar fi fost greu pentru tânără să intre în apă. De asemenea, salvamarii se implică în ancheta cazului. „Este posibil să fie adusă și din altă parte, am luat în calcul și acest lucru. Băieții au plecat cu ATV-urile, să caute indicii. În mod normal, la cum bate vântul, trupul ar fi putut veni din Mamaia Nord. Nu știm momentan. Vrem să strângem câteva detalii să vedem ce s-a întâmplat. Trebuie să știi să înoți foarte bine, este prima oară când avem un caz de acest gen. Nu e echipat în costum de baie, are un tricou și o lenjerie intimă'.

Cadavrul unei tinere a fost descoperit pe o plajă din Mamaia

Cadavrul unei tinere de aproximativ 25 de ani a fost găsit pe o plajă din Mamaia. Potrivit presei locale, descoperirea a fost făcută de o femeie care se plimba pe plajă. Ulterior, salvamarii au alertat autoritățile și se pare că este vorba despre o tânără de aproximativ 25 de ani. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a constat decesul. Oamenii legii au declarat că trupul fetei nu prezenta urme de violență. Autoritățile efectuează cercetări în cauză.

'La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului', potrivit reprezentanților IPJ Constanța.

Autoritățile au dechis o anchetă în acest caz

Oamenii legi au deschis o anchetă în acest caz pentru a afla cu exactitate împrejurările producerii evenimentelui. Pe litoral, vântul bate foarte tare, iar marea este agitată, fiind arborat steagul roșu. Una dintre ipotezele luate în calcul este că tânăra să se fi înecat în mare, iar valurile puternice să o fi adus la mal. De asemenea, pe plajă nu au fost găsite momentan obiecte care să-i fi apartinut victimei.

Vara aceasta au murit cinci persoane înecate în mare, pe litoralul românesc. Alte două persoane au fost date dispărute, după ce au intrat în mare, fiind căutate, la Vama Veche și Eforie Nord. În luna august, polițiștii din Constanța au intervit în urma a 23 de apeluri primit la numărul de urgență 112. Apelurile sesizeau nerespectarea indicațiilor salvamarilor, în situația în care era arborat steagul roșu. Duminică, 17 septembrie, autoritățile au fost alertate după ce a fost găst un bebeluș mort pe o plajă din stațiunea Eforie Nord. Un turist aflat în concediu cu sotia sa a găsit un sac în care se afla trupul bebelușului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton