Călin Donca este eliberat din închisoare și plasat în arest la domiciliu: "Înlocuirea măsurii arestării preventive cu..."

 Radulescu Ruxandra
.

Călin Donca este eliberat din închisoare și plasat în arest la domiciliu. Magistrații din Sibiu au decis să îl elibereze din închisoare. Donca va fi plasat în arest la domiciliu și cercetat în continuare pentru constituirea de grup infracțional organizat, delapidare și evaziune fiscală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Călin Donca are parte de o surpriză plăcută chiar înainte de Sărbătorile de iarnă. Anul a luat o întorsătură neașteptată pentru Călin Donca, când a fost pus în spatele gratiilor, fiind acuzat de constituirea de grup infracțional organizat, delapidare și evaziune fiscală. Magistrații Tribunalului Brașov au respins cererea procurorilor DIICOT și au decis eliberarea acestuia din închisoare și plasarea în arest la domiciliu.

cine-este-calin-donca-si-cum-a-devenit-milionar-1024×771-1cine-este-calin-donca-si-cum-a-devenit-milionar-1024×771-1

Călin Donca este eliberat din închisoare și plasat în arest la domiciliu

În luna septembrie a acestui an, inițial Călin Donca a fost reținut pentru 24 de ore de către DNA Brașov, în urma acuzațiilor de evaziune fiscală și de constituirea unui grup infracțional organizat, și, ulterior, acesta a fost arestat preventiv. Azi, magistrații Tribunalului Brașov au decis plasarea acestuia în arest la domiciliu.

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după ce Ema Uta, fosta lui iubită, a fost surprinsă sărutându-se cu alt bărbat: „A fost un șoc. Eu o știu altfel de femeie…

Citește și: Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază rară pe Instagram: „Urăsc mocirla…

Respinge propunerea D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Braşov relativ la inculpaţii Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana. baza art 242 al 2 C.pr.pen dispune înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpatilor : Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana cu măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, începând cu data rămănerii definitive a prezentei încheieri.

Obligă inculpatul Donca Oncioiu Călin ca pe durata acestei măsuri să nu părăsească imobilul în care locuieşte, fără permisiunea instanţei în faţa căreia se află cauza, cu excepţia situaţiilor în care trebuie să se prezinte în faţa organelor judiciare, la chemarea acestora.„, se arată în decizia Tribunalului din Brașov, potrivit știripesurse.ro.

Care sunt acuzațiile ce i se aduc lui Călin Donca

La sfârșitul lunii septembrie, milionarul Călin Donca a fost arestat, 30 de zile pentru delapidare, evaziune și înșelăciune cu criptomonedă după ce, inițial, fusese doar reținut de procurorii DNA Brașov. La nici 40 de ani, Călin Donca se prezenta drept un om de afaceri de succes și oferea sfaturi pe rețelele de socializare celor care vor să se îmbogățească. A participat la Chefi la cuțite și alte emisiuni mondene, are o vilă impresionantă în Brașov și mașini care valorează două milioane de euro. 

Dorian Popa îl acuză de înșelăciune pe Călin Donca

Se pare că una dintre victimele lui Călin Donca ar fi fost chiar Dorian Popa. Celebrul vlogger susține că a fost înșelat de afacerist în privința panourilor solare. Inițial, vloggerul a apelat la milionarul brașovean pentru a-i instala panouri fotovoltaice pe casă, achitând suma de 15.000 de euro. Pe parcurs, cei doi s-au împrietenit, iar Călin Donca i-a propus să investească într-unul dintre parcurile fotovoltaice, urmând să-și înmulțească banii. Dorian Popa a răspuns afirmativ la propunerea milionarului, însă spune că de atunci nu și-a recuperat nici măcar o mică parte din investiție.

Dorian Popa vrea să-și recupereze banii investiți într-unul din parcurile fotovoltaice ale lui Călin Donca, după arestarea preventivă a milionarului brașovean.

„În momentul în care am relaționat atunci cu montajul panourilor pe casă mi s-a propus să investesc în ceea ce se dorea a fi un parc cu panouri fotovoltaice. Mare atenție, lucru care nu apare în niciuna dintre acuzațiile ce să vehiculează în presă. Nu se vizează acele parcuri fotovoltaice în care unii oameni, și eu, adică mai mulți investitori am băgat și noi un bănuț pe care l-am muncit. Prima mea investiție, am fost un om sărac care și a muncit fiecare bănuț, nu mă arunc. M-am limitat la cei 20 de kW exact cât am și pe casă dar pentru că am zis așa „mă dacă am 20 de kw pe casă și am o aplicație în telefon care mi arată cât îmi produc kilowați’, a spus Dorian Popa pe contul său de Youtube.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton