Ce a mărturisit mama copilei de 12 ani despre concubinul ei care i-a ucis fiica: „S-a speriat. A luat un șiret și...”. Bărbatul a avut o ieșire nervoasă la interogatoriu

 Radulescu Ruxandra
.

Ce a mărturisit mama copilei de 12 ani despre concubinul ei care i-a ucis fiica. În luna iunie, autoritățile au făcut o descoperire macabră într-un apartament din sectorul 4, al Capitalei. Era vorba de cadavrul unei fetițe de 12 ani, înfășurat în saci din plastic, ascuns în lada canapelei. Ucigașul e chiar tatăl vitreg al acesteia, Ilie Șerbuc. Mama copilei a mărturisit anchetatorilor că bărbatul i-a ucis fiica pentru bani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce a mărturisit mama copilei de 12 ani despre criminalul care i-a ucis fiica. În luna iunie a acestui an, a fost descoperit cadavrul unei fete, în vârstă de 12 ani, înfășurat în saci de plastic și ascuns în lada unei canapele dintr-un apartament, din sectorul 4, al Capitalei. Mama fetiței era plecată, la muncă, în Spania, iar copila rămăsese alături de tatăl ei vitreg, concubinul mamei, Ilie Șerbuc. Femeia a povestit anchetatorilor că, imediat după ce i-a ucis fiica, bărbatul ar fi extras din locuință câteva sute de lei. Mai mult, în urma cercetărilor, ucigașul a luat telefonul fetei de 12 ani și l-a dus la o casă de amanet, primind în schimb o sumă infimă.

download-31download-31

Citește și: Crimă șocantă în Berceni: o fetiță de 12 ani a fost găsită moartă în lada de la pat. Mama ei a fost arestată în Spania

Citește și: Tânăra care și-a omorât prietena și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a recunoscut crima. A fost reținută pentru 24 de ore

Citește și: Ilinca Vandici face terapie de aproximativ trei ani, după ce s-a confruntat cu stări depresive: 'Am ascuns cumva totul sub preș. Mi-am dat seama că…'

Citește și: Ionuț Frumușelu s-a despărțit de soția lui din cauza infidelității: „N-am vrut să cred. A avut libertate și m-am trezit că…'. Ce decizie au luat în privința fiului lor

Ce a mărturisit mama copilei de 12 ani despre criminalul care i-a ucis fiica

Ilie Marcel Șerbuc a declarat în fața anchetatorilor că în ziua tragediei, s-a certat cu fetița de 12 ani și a lovit-o, aceasta devenind inconștientă. Ucigașul a sugrumat-o pe fetiță cu un șiret, moartea survenind prin asfixiere. Mama copilei a spus anchetatorilor că bărbatul i-ar fi ucis fiica pentru a sustrage din locuință o sumă de bani, în valoare de câteva sute de lei, potrivit unor surse din anchetă, notează Spynews.

Anchetatorii au descoperit că, imediat după comiterea crimei, Ilie Marcel Șerbuc a dus telefonul fetiței la amanet, pentru o sumă infimă de bani.

Potrivit acelorași surse, ucigașul ar fi avut mai multe ieșiri nervoase în timpul interogatoriilor și ar fi izbucnit în hohote de plâns. Acesta ar suferi de o depresie puternică și nu se poate adapta la viața în spatele gratiilor.

Ce a declarat Ilie Marcel Șerbuc anchetatorilor

După ce a comis crima, Ilie Marcel Șerbuc a fugit în Olanda, dar autoritățile române au reușit extrădarea acestuia la data de 3 iunie.

Bărbatul a fost prins în Regatul Ţărilor de Jos, după ce fusese dat în urmărire internaţională, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Ilie Marcel Șerbuc, în vârstă de 37 de ani, le-a spus anchetatorilor cum a ajuns să o ucidă pe fiica concubinei sale. Acesta a declarat că fetița, Ana Maria, l-a lovit, iar el a ripostat, lovind-o peste faţă. Fata s-a dezechilibrat şi s-a lovit de cadă.

„Din lovitura suferită, aceasta a început să sângereze pe gură, iar el s-a speriat, a luat un şiret şi a strangulat-o. A curăţat casa, apoi a pus cadavrul în saci şi l-a pus sub pat. A luat apoi bijuteriile fetei şi le-a amanetat', a spus avocatul.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton