Ce a scris Ștefania, nepoata primarului din Călărași, în cele două bilete de adio pe care le-a lăsat. Eleva olimpică povestea că era victima bullying-ului

Ies la iveală detalii șocante despre moartea elevei olimpice din Călărași, care a fost găsită moartă acasă, de două dintre colegele de la școală și de tatăl uneia dintre ele. Primele ipoteze indică sinuciderea și, conform prietenilor cărora le-ar fi dezvăluit în mai multe rânduri planul său, motivul ar fi bullying-ul. Ștefania a lăsat și două bilete de adio înainte de a-și lua viața.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Procurorii care anchetează tragedia din Călărași iau în calcul toate ipotezele în acest moment, în încercarea de a stabili motivul pentru care Ștefania s-a sinus la doar 15 ani. În timp ce unele variante dau vina pe o provocare de pe TikTok, care i-ar fi adus moartea elevei, altele vorbesc despre bullying-ul de la școală.

Eleva din Călărași s-ar fi sinucis din cauza bullying-ului

Eleva de 15 ani din Călărași s-a întors singură de la școală, iar în jurul orei 17.00, două colege însoțite de tatăl uneia dintre acestea au găsit-o fără suflare. A sosit la fața locului și o ambulanță, iar medicii au încercat să-i acorde primul ajutor, însă fără succes și au declarat decesul.

Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, Ștefania ar fi lăsat 2 bilete de adio: unul în care a scris „ai grijă, te iubesc' și altul trimis rudelor, pe WhatsApp. Era vorba despre o poza și era precizat ca ea să fie deschisă la ora 16.00. Eleva olimpică ar fi fost victima bullying-ului și ar fi vorbit deseori despre sinucidere cu prietenii săi.

Se ia în calcul și posibilitatea ca Ștefania să-și fi pus capăt zilelor după ce a acceptat o provocare periculoasă de pe platforma de socializare TikTok, însă potrivit procurorului care se ocupă de acest caz, ipoteza provocării pe Tiktok nu s-a conturat până la acest moment al anchetei.

„Nu am eliminat. Ceea ce am spus, până la momentul de ieri, a fost că nu s-a conturat ideea că TikTok-ul ar fi avut vreo treabă în povestea asta. Normal că ancheta nu este definitivă. De aceea noi nu am dat un punct de vedere oficial. Am zis că ce am avut noi, la data de ieri (15.10.2024), nu implica în nici un fel TikTok-ul. Ieri nici nu știam dacă are cont de TikTok.

Vă dați seama, în primul rând că necropsia va dura extrem de mult. Cu siguranță se va face o toxicologie, iar acest fapt durează cel puțin un an. Tocmai de aceea nu am dat un punct de vedere, pentru că nu puteam să spun acum, punând cap la cap, efectiv ce a determinat. Repet: la momentul de ieri, noi nici nu știam dacă are cont de TikTok”, a declarat Cornelia Manea, prim-procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, care se ocupa de cazul elevei.

Citește și: Amenzi de până la 5.000 de lei pentru părinţii care nu semnează contractul educaţional. Ce obligații prevede documentul și care este opinia avocatului

Citește și: Cine este „Șacalul', bărbatul acuzat că le-a ucis pe tinerele Denisa și Delia, în Constanța. Nicolae Mitrea era sub control judiciar și filat de polițiști

Citește și: De ce a refuzat Oana Roman să meargă la Asia Express: „Ocupă prea mult timp și prea puțini bani. Nu mai vreau să fac televiziune'. Cu ce se ocupă în prezent

Cine era Ștefania, eleva de 15 ani din Călărași, care s-a sinucis

Potrivit presei locale, fata era nepoata fraților Iulian și Ion Iacomi, primul primar al orașului Lehliu-Gară, iar cel de-al doilea primar al comunei Dor Mărunt. Tânăra urma cursurile Liceului „Alexandru Odobescu', din orașul Lehliu-Gară unde avea rezultate foarte bune și era olimpică.

Ştefi, fata olimpică din Dor Mărunt, era cunoscută drept o fire veselă şi sociabilă, mândria părinţilor şi a comunităţii. Ieri după-amiază, când era singură în casă, s-a sufocat cu bună ştiinţă, în camera ei.

Adolescenta a anunţat ce urmează să facă. A scris totul într-un mesaj pe care l-a trimis către două colege de-ale ei. Acestea au cerut ajutor şi au fugit spre casa ei, împreună cu tatăl uneia dintre ele. Au ajuns însă mult prea târziu.

La locul incidentului, anchetatorii ar fi găsit un bilet de adio în camera adolescentei în vârstă de 15 ani. Surse apropiate au transmis că adolescenta traversa o perioadă dificilă în ultimele zile și ar fi discutat despre ideea de a-și lua viața.

Autoritățile care se ocupă de acest caz investighează acum discuțiile și interacțiunile adolescentei olimpice din ultima vreme, pentru a înțelege mai bine motivele care au dus la această tragedie.

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton