Ce a apărut la mormântul lui Sebastian Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai. Părinții săi sunt în continuare devastați: "Vrem viața pe care o aveam înainte…"

 Dumitrache Laura
.

Sebastian Olariu a murit în tragicul accident provocat de Vlad Pascu la 2 Mai. Tânărul de 19 ani a intrat cu mașina într-un grup de studenti și a ucis doi dintre ei, pe Sebastian Olariu și Roberta Dragomir. Au trecut patru luni de la tragedie, iar părinții lui Sebastian sunt devastați de pierderea fiului lor. Tatăl studentului își strigă durerea în mediul online, unde a postat câteva imagini cu mormântul fiului său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au trevut 4 luni de la tragedia din 2 Mai. Vlad Pascu, un tânăr de 19 ani, a ucis doi studenti, după ce s-a urca drogat la volan și a intrat cu mașina într-un grup de tineri. Sebastian Olariu și Roberta Dragomir au murit pe loc în urma accidentului cumplit. Părinții tânărului de 21 de ani sunt devastați și își strigă durerea în mediul online.

mormantul lui sebimormantul lui sebi

Tatăl lui Sebastian Olariu a postat pe rețelele de socializare un clip video cu mormântul fiului său. Bărbatul a decorat locul de veci al lui Sebi cu straie de sărbătoare. Acesta este primul Crăciun petrecut fără Sebastian, iar părinții sunt complet devastați.

Citește și: Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, a fost plasată în arest la domiciliu. Decizia este definitivă

Citește și:Vlad Pascu a fost trimis în judecată. Ce acuzații i se aduc, după ce familiile tinerilor uciși au cerut reîncadrarea faptei în omor calificat

Citește și:„Să rămână ceva în locul în care a murit el”. Tatăl lui Sebi, băiatul ucis de Vlad Pascu, a ridicat o piatră funerară la locul accidentului

Citește și:Primele imagini ale accidentului de la 2 Mai, când Vlad Pascu a omorât doi tineri. Avocatul Cuculis: „Copiii se aflau în afara părții carosabile”

Ce a apărut la mormântul lui Sebastian Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu în stațiunea 2 Mai

Pe 19 august a avut loc un accident tragic la 2 Mai de pe litoralul românesc. Vlad Pascu, un tânăr de 19 ani s-a urcat la volanul mașinii după ce consumate substanțe interzise și a intrat într-un grup de studenți. Din păcate, Sebastian Olariu și Roberta Dragomir au fost spulberati de masina condusă de Vlad Pascu și au murit pe loc. La patru luni de la tragicul accident, tatăl lui Sebastian Olariu a postat câteva imagini pe TikTok cu mormântul fiului său.

Este primul Crăciun fără Sebastian, iar bărbatul a decorat locul de veci al fiului său cu straie de sărbătoare. Dorul devine tot mai apăsător, iar familia lui Sebi este complet devastată. Părinții acestuia merg zilnic la mormânt, iar din imagini se poate vedea că la locul de veci al lui Sebastian a fost împodobit un brad de Crăciun și a fost adusă o imagine de familie de pe vreme când erau împreună de sărbători. 'Vrem viața pe care o aveam înainte… Sebi', este mesajul lui Valentin Olariu.

Sebastian Olariu avea 21 de ani și era student la Facultatea de Geografie. Tânărul avea planuri mari, dar destinul i-a fost curmat în seara de 19 august. În urma morții sale, au rămas doi părinții devastati si o soră care îi va duce dorul întotdeauna.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă

Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani s-a urcat beat și drogat la volanul mașinii, pe data de 19 august 2023. În stațiunea 2 Mai, acesta a pierdut controlul masinii si a intrat într-un gruă de studenti și a ucis doi dintre ei. Roberta Dragomir și Sebastian Olariu nu au mai avut nicio șansă și au murit pe loc. De asemenea, alti trei studenti au ajuns în stare gravă la spital, iar după luni de așteptare, Vlad Pascu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, fuga de la locul accidentului, vătămare din culpă, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante și părăsirea locului accidentului. Familia victimelor se așteptau ca Vlad Pascu să fie trimis în judecată pentru omor, iar tatăl Robertei este revoltat de decizia judecătorilor și are speranța că se va face dreptate.

„Astăzi se împlinesc 114 zile de la acel omor. Este omor, nu ucidere din culpă. Ce știu de la avocații mei este că au încercat cu toate forțele să schimbe încadrarea. Nu s-a vrut. Acesta a fost un omor, nu a fost o ucidere din culpă. Deocamdată, așteptăm primul termen de judecată. Eu sunt curios în ce direcție va merge această judecată, ținând cont că Miruna Pascu, mama acestui tânăr, este liberă, în control judiciar. Și cum anterior a încercat să facă mușamalizări, mă întreb ce va putea face acum, când este în semi-libertate.Referitor la faptul că ar intenționa să meargă la mormânt la Sebi și la Roberta, eu zic să-și vadă de treaba dumneaei. La copilul meu nu are ce să caute. Să-și vadă de treabă, să-și crească celălalt copil, iar pe acesta, pe care l-a delăsat de când era mic și nu l-a crescut așa cum trebuie, îi spun ca de la părinte la părinte, să-l lase să pătimească și să nu meargă mai departe cu trasul sforilor. Eu încă mai cred că se poate face ceva în România. Vreau să se trezească cei responsabili, pentru că nu s-a pomenit absolut nimic despre anturajul cu care era Vlad Pascu în acea noapte. Pe cine afectează? Aceasta este întrebarea care mă macină. Nu vreau să mai pățească alți părinți ce am pățit noi, familia Dragomir și familia Olariu', a spus el, la Antena 3.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton