Ce gest radical au făcut prietenii lui Sebastian, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai, după tragedie: "Acesta este motivul pentru care prietenul nostru nu mai este printre noi"

 Radulescu Ruxandra
.

Gestul radical făcut de prietenii lui Sebastian, tânărul ucis în 2 Mai, după tragedie. Accidentul din stațiunea din 2 Mai a cauzat moartea a doi tineri, Sebastian 21 de ani, și Roberta, 20 de ani, după ce Vlad Pascu, un șofer în vârstă de 19 ani, s-a urcat la volan, după ce consumase droguri. Acum, prietenii care îl plâng pe Sebastian au luat măsuri radicale, în urma tragediei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gestul radical făcut de prietenii lui Sebastian, tânărul ucis în 2 Mai, după tragedie. Tragedia care a avut loc în stațiunea 2 Mai a curmat viața a doi tineri, Roberta Marina Dragomir (20 ani, din București) și Sebastian Andrei Olariu (21 ani din Pantelimon, llfov), aceștia fiind spulberați de autoturismul condus de Vlad Pascu, ce se afla sub influența drogurilor. Prietenii lui Sebastian au anunțat că organizează o manifestație în memoria prietenului lor, în care mesajul este unul împotriva consumului de stupefiante.

Ce gest radical au făcut de prietenii lui Sebastian, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai, după tragedie

Prietenii lui Sebastian Andrei Olaru sunt îndurerați și șocați de maniera în care viața tânărului a fost curmată într-o fracțiune de secundă, în urma accidentului mortal. Șoferul ucigaș este Vlad Pascu, un tânăr de 19 ani, care consumase trei tipuri de droguri chiar înainte de a cauza tragedia, în timp ce se afla la volan. Pritenii lui Sebastian organizează o manifestație în memoria lui Sebastian, în care îndeamnă tinerii să nu consume droguri, astfel încât să evite viitoare tragedii, notează Fanatik.ro.

Citește și: Şoferul drogat, care a ucis doi tineri în 2 Mai, ar fi fost prins cu droguri şi la 13 ani. Dezvăluiri șocante despre Vlad Pascu

Citește și: „Ne-a lovit cu o viteză foarte mare'. Darius, unul dintre tinerii spulberați de șoferul drogat în accidentul de la 2 Mai, mărturisiri înfiorătoare despre tragedie

'Suntem un grup de prieteni ai lui Sebastian Andrei Olariu din oraşul Pantelimon şi vă invităm duminică, 27 august, la ora 20:00, pe faleza lacului Pantelimon, la intrarea în oraşul Pantelimon la un eveniment special în memoria prietenului nostru, Sebi. Am dori să ne ajutaţi să promovăm o campanie de conştientizare, antidrog.

Cu ajutorul vostru am vrea ca mesajele noastre să fie auzite de toată lumea, am vrea să fim şi noi cei care distribuie mesaje antidrog în România. Acesta este un fenomen care a fost depăşit de autorităţi, este motivul pentru care prietenul nostru, astăzi nu mai este printre noi.

Vrem să fiţi alături de noi şi să strigăm în cor Drugs are NOT my life (Drogurile NU au ce căuta în viaţa mea)', au transmis prietenii lui Sebastian Olariu pe Facebook. Aceștia anunță că prin această campanie vor să știe cât mai multă lume că nu toți tinerii se droghează.

Acești își doresc să ajungă în sufletele tinerilor care 'pot pica cu ușurință în plasa drogurilor și a celor care îi corup'.

Declarațiile cutremurătoare ale tatălui lui Sebastian Olaru, cu privire la accident

Tatăl lui Sebastian Olaru, Andrei Olaru, a dezvăluit că polițiștii nu s-aur fi obosit să-l informeze că fiul său a murit.

Suntem devastați. Fericirea noastră nu mai există. Nu doresc nimănui să treacă prin ce trecem noi, părinții. Suntem devastați. Mai avem o fată, cred că o să îi oferim consiliere psihologică. Doarme cu poza fratelui ei în brațe. Ieri am fost să îl ridic de la morgă, ce am văzut acolo nu există cuvinte, am rămas marcat pe viață. Suntem devastați. Acum două luni am fost în concediu, am fost atât de fericiți. Acum s-a încheiat totul, fericirea noastră nu mai există.

Nimeni nu a luat legătura cu mine. Pe mine, sâmbătă, la 10 juma s-au sunat cei de la morgă, mi-au spus: băiatul dvs e mort. Am crezut că e o glumă. Am închis, l-am sunat pe fiul meu, telefonul îi sună. Am sunat din nou pe acea doamnă, mi-a spus: Domnul Olariu, sincere regrete, băiatul dvs nu mai există.

Era pasionat de film, voia să fie regizor. Nu a reușit la facultatea de Artă, a intrat la Geografie. Voia să plece în străinătate la cursuri, să devină regizor. Visurile lui le-a luat un drogat care acum trăiește și băiatul meu este mort', a mărturisit tatăl lui Sebastian Olariu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton