"Era ciudată. Era retrasă, nu vorbea mult cu noi". Ce spun colegii de liceu despre Loredana, fata care și-a omorât prietena, la Mangalia

 Dumitrache Laura
.

Loredana, tânăra de 18 ani care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia, a fost reținută de autorități. Fapta tinerei a șocat o țară întreagă, iar colegii de liceu au făcut primele declarații despre ea. Loredana și prietena ei, Alina, învățau la același liceu și erau în aceeași clasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alina Ciobanu a fost ucisă cu sânge rece de prietena ei din copilărie, Loredana Atănăsoaie. Cele două erau colege la clasa de Științe Sociale a Liceului Ștefan Procopiu din Vaslui și se cunoșteau încă din copilărie. Pe perioada verii s-au angajat la un hotel din Saturn, pe post de cameriste. În cursul dimineții de sâmbătă spre duminică, Loredana a ucis-o pe Alina și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia.

344906946_918896139380277_3100740232394464645_n344906946_918896139380277_3100740232394464645_n

Colegii de liceu au făcut primele declarații despre Loredana, suspecta în cazul crimei de la Mangalia, dar și despre victima, Alina Ciobanu. Aceștia susține că Loredana era o persoană restrasă și introvertită. Mai mult, se pare că acesta se întelegea cel mai bine cu Alina, prietena pe care a ucis-o cu sânge rece.

Citește și: Mama Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, primele declarații despre fapta îngrozitoare a fiicei sale: „Mi-a zis că Alina a căzut pe scări. Știu că s-au certat pe…”

Citește și:Tânăra care și-a omorât prietena și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a recunoscut crima. A fost reținută pentru 24 de ore

Citește și:Crimă la o bază sportivă din Mamaia. Ucigașul a fost prins și a făcut dezvăluiri șocante

Citește și:Crimă în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a fost ucisă, iar un tânăr a fost grav rănit

Ce spun colegii de liceu despre Loredana, suspecta în cazul crimei din Mangalia

Alina Ciobanu, o tânără de 18 ani a fost ucisă cu sânge rece de prietena ei din copilărie. Loredana Atănăsoaie a fost reținută de autorități după ce și-a ucis cu bestialitate cea mai bună prietenă. Cele două erau colege la liceul Ștefan Procopiu din Vaslui și erau în aceeași clasă.

Colegii de liceu au făcut primele declarații despre suspecta în cazul crimei din Mangalia si susțin că tânăra era o persoană restrasă, spre deosebire de victimă, care era veselă și mereu sărea în ajutorul celor din jur. Reprezentanții liceului și colegii celor două tinere sunt șocați de cele întâmplate. „Eu sunt în stare de șoc, nu îmi vine să cred că este adevărat. Alina era sufletul clasei, făcea pe toată lumea să zâmbească. Pe lângă frumusețea pe care o avea, era și deșteaptă, avea visuri de împlinit, dar acum…', a declarat o colegă de clasă a celor două fete. potrivit libertatea.

De asemenea, colegii de liceu au spus că Loredana era mereu o fire retrasă, care relaționa putin cu cei din jurul ei. „Loredana era o fată retrasă, nu vorbea mult cu noi. Era ciudată. Nu credeam vreodată că ar fi în stare de așa ceva', a mai spus o altă colegă a celor două tinere.

„Este o tragedie care ne-a afectat pe toți”

Loredana și Alina se cunoșteau de la grădinița și erau colege de clasă la liceu. Directorul liceului unde învățau cele două tinere a dezvăluit că este absolut șocat de gestul pe care Loredana l-a făcut și susține că nu se aștepta ca adolescenta să recurgă la un asemenea gest. Cadrul didactic usține că ambele fete erau liniștite și nu au avut niciodată probleme la liceu.

„Clasa lor era una liniștită, nu mi s-a adus la cunoștință niciodată să fie vreo situație deosebită. În general, clasele de științe sociale sunt fără probleme. Ce s-a întâmplat acolo nu ne putem da seama. Este o tragedie care ne-a afectat pe toți', a declarat directorul Liceului Ștefan Procopiu, Ina Clara Vlad, pentru sursa citată mai sus.

Alina și Loredana proveneau din familii nevoiașe

Alina Ciobanu era susținută la liceu de un om de afaceri din Vaslui care a fost impresionat de povestea tristă de viață a acesteia. Adolescenta trăia într-o familie abuzivă, iar bărbatul s-a oferit să îi plătească studiile. Atât Loredana, cât și Alina, proveneau din familii nevoiașe.

Primarul comunei Cozmești, satul de unde provin cele două fete a declarat că familiile acestora s-au aflat sub monitorizarea serviciului de asistență socială până în primăvara acestui an. „Ambele fete s-au aflat sub monitorizarea noastră până în primăvară, când au împlinit 18 ani și, potrivit legii, ies din evidența noastră. Fata care a murit fusese încredințată unei mătuși, de către cei de la Protecția Copilului. Cu fetele nu am avut probleme, ele își vedeau de școală. Familiile sunt cu posibilități materiale foarte limitate, de aceea au ajuns în atenția noastră',a declarat primarul comunei Cozmești, Hristache Sima.

Loredana Atănăsoaie a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Tânăra și-a recunoscut faptele, iar anchetatorii au stabilit că Alina a fost ucisă în camera de hotel. Ulterior, Loredana a bagat trupul prietenei sale într-un geamantan, a sunat la taxi și a abandonat-o într-un parc din Mangalia. Cadavrul tinerei de 18 ani a fost găsit duminică dimineață.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton