Ce vor femeile în pat în funcție de zodie

 Dumitrache Laura
.

Ce vor femeile în pat în funcție de zodie. Sexul și astrologia au multe în comun, spre surprinderea unora. Astrologul Judith Bennett a scris în cartea sa „Sex Signs” despre cum se comporta femeile în pat, în funcție de zodia în care s-au născut. Află dacă și ție și se potrivesc caracteristicile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS!

Pentru a fi bun la pat, mai întâi de toate, trebuie să te cunoști din punct de vedere sexual. Orice femeie are un fel de a fi în pat. Află în continuare ce trăsături înnăscute are sexualitatea ta, pentru a știi ce calități să valorifici și ce defecte să înlături.

Ce vor femeile în pat în funcție de zodie. Femeia Berbec

Femeia Berbec își dorește să domine și să fie stăpână, inclusiv pe sexualitatea ei. Are obiceiul să ceară ceea ce vrea, iar dacă nu primește ceea ce își dorește are grijă să scoată frustrările la iveală. Dacă nu este satisfăcută în pat, femeia Berbec va da vina pe oricine, mai putin pe ea însăși. Partenerul potrivit pentru femeia Berbec este bărbatul Balanță.

Citește și: Trei zodii care se despart în săptămâna 4-10 iulie 2022

Citește și:Horoscopul lunii iulie 2022 pentru toate zodiile

Citește și: Dan Negru și Florin Piersic pun la cale un nou proiect:”Pregătim ceva wow. Un moment memorabil”

Citește și: Unde pleacă Raluca Bădulescu, după divorțul de Florin Stamin:”Merg în cluburi să dansez, dar mai mult la plajă, sincer”

Femeia Taur

Femeia Taur știe exact ce vrea și își dorește un partener care știe să apese butoanele corecte. Bazându-se pe intuiția foarte puternică, femeia Taur isi alege partenerul potrivit. Femeia Taur este în căutarea perfecțiunii și poate fi foarte critică atunci când se mai întâmplă să mai dea peste un partener incompatibil. Partenerul potrivit pentru ea este bărbatul Scorpion.

Femeia Gemeni

Este foarte inteligentă și are o imaginație de nestăvilit. Învață repede și îi place la nebunie rolul de dominatoare in timpul sexului. Femeia Gemeni caută un partener de sex decât un potential soț. Chiar și așa, nu este interesată de relațiile extraconjugale și nu se va încurca cu un bărbat căsătorit. Femeia Gemeni caută un bărbat care să îi aducă tot ce are nevoie.

Femeia Rac

Femeilor Rac le plav bărbații care fac sex încet, pasional și cu răbdare. Sunt timide, dar pline de energie și te iau mereu prin surprindere. Femeia Rac vorbește putin și face multe. Femeile Rac sunt sensibile și au nevoie de un bărbat cu picioarele pe pământ, iar dacă nu simt siguranță, vor pleca.

Femeia Leu

Femeia Leu adoră să domine într-o relație și știe să își facă partenerul de sex să se simtă bine. Din fire carismatică, femeia Leu își arată și latura romantică în timpul sexului. Deși îi place să domine, știe că nu ea este cea mai importantă persoană dintr-o relație și are grijă și de nevoiele partenerului.

Femeia Fecioară

Este fire critică cu partenerul de sex. Vrea perfecțiune, deși nu-i dă bărbatului nici măcar un indiciu despre ce-i place și ce nu. Este greu de mulțumit și pretentioasă și știe să cucerească partenerii de sex. Deseori alege bărbați care au nevoie de o salvatoare din punct de vedere sexual. Partenerul perfect este bărbatul Pești.

Femeia Balanță – Ce vor femeile în pat în funcție de zodie

Femiea Balanță este carismatică și sentimentală. De asemenea, este expertă în seducție și își folosește toate atuurile pentru a cuceri un bărbat. Femeia Balanță este greu de mulțumit și va căuta continuu partenerul ideal. Îi plac bărbații mai în vârstă care îi pot oferi stabilitate financiară.

Femeia Scorpion

Adoră sexul și nu ar trebui să te miri dacă ea face primul pas. Este manipulatoare și nu va accepta nicio scuză dacă nu te ridici la nivelul așteptărilor ei sexuale. Deși își va căuta plăcerea în altă parte, femeia Scorpion este foc și pară dacă află că ai călcat strâmb.

Femeia Săgetător

Femeia Săgetător are tot timpul idei, este veselă, sinceră și de încredere. Poate fi dificil să faci sex cu o femeie Săgetător pentru că nu știe să-și scoată la iveală feminitatea și se comportă deseori ca un prieten. Femeia Săgetător caută un bărbat puternic, independent.

Femeia Capricorn

Este foarte muncitoare și vrea să-i fie recunoscute meritele în pat. Femeia Capricorn este egoistă și caută bărbați care să pună satisfacerea ei pe primul loc. Femeia Capricorn își respectă partenerii de cuplu pentru că are respect profund pentru tatăl lor. Nu vrea să se implice prea mult sentimental pentru a nu deveni dependenta de o relație.

Femeia Vărsător

Femeia Vărsător este inteligentă, dar de multe ori face greșeli când vine vorba de sex, Este mult mai interesată de carieră decât de sex și cei mai multi dintre partenerii de cuplu sunt mai mult iubiri platonice. Femeia Vărsător caută un bărbat care să o elibereze de latura conservatoare pentru a se puta bucura de partidele de sex.

Femeia Pești – Ce vor femeile în pat în funcție de zodie

Femeia Pești este visătoare și de multe ori este dezamăgită de ceea ce primește. Se implică în relații din impuls, fără să analizeze și are de câștigat sau de pierdut. Femeia Pești este introvertită și are d eluptat pentru a scoate la lumina femeia senzuală care este, de fapt. Pentru femeia Pești dragostea și sexul sunt pe același palier.

Sursă: sfatulparintilor.ro

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton