Cetățeanul turc a povestit cum a ucis-o pe Mirela, femeia găsită moartă lângă Autostrada A1. Gestul șocant făcut de afacerist, după crimă

 Dumba Gabriela
.

Cetățeanul turc a povestit cum a ucis-o pe Mirela, femeia găsită moartă lângă Autostrada A1. La două zile după ce a recunoscut că a omorât-o şi tranșat-o pe Mirela, cetățeanul turc a fost adus la casa lui din Rahova pentru reconstituirea crimei. Sora Mirelei a dezvăluit ce gest șocant a făcut afaceristul turc după crima care a îngrozit România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mirela Bitfoi a fost văzută ultima dată pe 6 martie când ar fi plecat, de bunăvoie, de la locuința surorii sale din cartierul Drumul Taberei. Locuia împreună cu sora ei, care s-a îngrijorat după ce i-a spus că este la cineva. A închis brusc telefonul și nu a mai putut fi contactată. Ulterior, a fost găsit cadavrul ei dezmembrat pe un câmp lângă autostrada A1.

Cetățeanul turc a povestit cum a ucis-o pe Mirela, femeia tranșată, găsită pe câmp

Criminalul turc le-a povestit procurorilor cum a omorât-o pe femeie și de la ce a pornit totul. Afaceristul a spus că Mirela avea o datorie la el. Cu câteva zile înainte de crimă, victima îi ceruse turcului o sumă de bani că să își socată telefonul de la amanet.

Bărbatul i-a oprit buletinul drept garanție pentru că, în total, Mirela avea să-i dea înapoi aproximativ 10 mii de lei. Acolo a avut loc un scandal din cauza banilor. Criminalul a cedat nervilor și a bătut-o pe femeie până a lăsat-o fără suflare.

Afaceristul turc a recunoscut comiterea faptei, spunând că a luat victima din zona unui magazin, a dus-o la domiciliu și pe fondul unor neînțelegeri privind restituirea unor sume de bani, a lovit-o cu un scaun, provocându-i stare de inconștiență.

A dus-o in baie, a stropit-o cu apă și văzând că nu își revine, a tranșat-o și a aruncat-o pe câmp. Cadavrul Mirelei a fost dezmembrat și apoi aruncat pe un câmp într-o încercare disperată de a șterge orice urmă a crimei.

'S-a făcut reconstituirea la fața locului, a indicat el ceea ce a făcut acolo, cum a lovit-o, a descris toate aceste probleme', a explicat avocatul afaceristului turc, citat de Antena 3.

Acesta susține că bărbatul nu ar fi vrut să o ucidă. 'Nu, nu a avut ideea intenția asta, chiar în declarație a spus că nu a avut intenția asta'.

Citește și: De ce nu mai vorbește Gheorghe Turda, de trei ani, cu Constantin Enceanu: ‘Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată…’ A aruncat un pahar cu apă spre el / EXCLUSIV

Citește și: Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: „Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să…'

Ce a făcut afaceristul turc după ce a omorât-o pe Mirela

După ce a ucis-o, cetățeanul turc a venit la sora ei pentru a-i da buletinul Mirelei. Documentul era pus în câteva șervețele. S-au văzut chiar în fața amanetului unde Mirela își lăsase telefonul. Bărbatul însă se purta ciudat, uitându-se încontinuu stânga-dreapta.

Acela a fost și motivul pentru care sora femeii s-a gândit că acesta ar putea avea o legătură cu dispariția surorii ei, așa că a sunat la Secția 25 de poliție.

Sora victimei spune că turcul a făcut un gest pe care nu îl mai făcuse până atunci. 

'Am menționat numărul de telefon al turcului, am povestit în mare, pentru că era faza cu telefonul, pentru că sora mea, cu două trei zile înainte, lăsase telefonul în amanet. La un moment dat, fiind în casă, lângă mine, l-a contactat pe turc să îi scoată telefonul de la amanet, să o împrumute cu bani. Iar el i-a spus că o ajută, dar va merge el cu ea și nu îi va da banii în mână, și i-a cerut să îi lase ca garanție buletinul.

Niciodată nu făcuse așa ceva, în niciuna din ocaziile în care ea a solicitat diferite sume de bani în toată relația lor de prietenie, mai mult sau mai puțin spus, cunoscându-l de trei ani de zile', a mai spus femeia la Antena 3.

Familia Mirelei a depus o cerere la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa

Familia femeii a făcut astăzi o cerere de schimbare a încadrării faptei cu raportare la violența în familie, în condițiile în care, potrivit acesteia, între Mirela și cetățeanul turc ar fi existat o relație de concubinaj.

În cazul în care cererea va fi admisă, posibila pedeapsă a afaceristului ar crește până la un maxim de 25 de ani, potrivit avocatului Adrian Cuculis. 

'Cerere de ultim moment depusă de familia Mirelei, fata omorâtă, depesata și aruncată în câmp.

Având în vedere faptul că între cetățean turc care a ucis-o pe Mirela și aceasta există o relație de concubinaj, a fost depusă în urmă cu doar câteva momente, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, o cerere de schimbare a încadrării faptei cu raportare la violența în familie, ceea ce în mod normal, după admitere, ar trebui să ducă la creșterea posibilei pedepse în zona limitei speciale cu ¼ respectiv echivalentul omorului calificat adică pedeapsă până la un maxim de 25 de ani.

În momentul de față fapta este încadrată ca omor simplu ceea ce ar putea să fie pedepsit cu un maximum de 20 de ani', scrie avocatul Adrian Cuculis.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton