Cine era femeia din București, incendiată în scara blocului de nepotul ei. Detalii șocante din anchetă

 Dumba Gabriela
.

O femeie în vârstă de 54 de ani a murit ieri, după ce a fost bătută și incendiată în scara blocului în care locuia, chiar de nepotul ei. Ulterior, bărbatul a fost prins, iar imaginile de pe camerele de supraveghere, care au surprins tragedia, sunt cu adevărat șocante. La rândul său, și autorul crimei a suferit arsuri și necesită îngrijiri medicale. Detalii din anchetă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Incidentul a avut loc în jurul orei 08.30, polițiștii fiind alertați prin 112 despre faptul că „o femeie ar fi fost stropită cu benzină și i s-ar fi dat foc'. În ciuda vecinilor care au încercat să intervină și al medicilor chemați la fața locului, femeia de 54 de ani a murit.

13211321

Femeia din București a fost incendiată chiar de nepotul său

Tragedia petrecută ieri într-o scară de bloc din sectorul 6 al Capitalei a fost filmată de camerele de supraveghere din zonă. Victima, juristă de meserie, a fost aşteptată în scara blocului din cartierul Giuleşti de suspectul principal – nepotul ei. Individul i-a făcut semn să îl urmeze afară. Deznodământul a fost amânat câteva clipe – o tânără care intra s-a oprit să stea de vorbă cu femeia. Agresorul a devenit tot mai furios şi i-a făcut semn mătuşii să iasă mai repede.

Se poate observa că femeia este însoțită de un bărbat la ieșirea din scară, apoi este împinsă cu brutalitate în casa scării, bătută cu pumnii și picioarele, în timp ce câțiva vecini încearcă să aplaneze conflictul.

Ulterior, bărbatul toarnă benzină dintr-o sticlă de 5 litri peste femeia întinsă pe jos și apoi îi dă foc.

„La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină și i s-ar fi dat foc. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă.

Citește și:Alex Bodi, prima reacție după ce s-a zvonit că el și Ema Uta s-au despărțit: „Am aflat și eu că aș fi fost părăsit înainte de nuntă. Ne vedem fiecare de viața noastră și…’

Citește și:Drama neștiută a Elenei Lasconi. Acum e vedetă, dar a fost atât de săracă, încât nu avea ce mânca: ‘Bunica ne dădea pâine pe care o dădeai la porci’

Totodată, aceștia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor. La fața locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri”, a transmis Poliția Capitalei.

Principalul suspect că a incendiat-o pe femeie a fost prins de politiștii Secției 25. Este vorba despre nepotul femeii, pe nume Alexandru Popa, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

Anterior, procurorul Anghel Alexandru de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a declarat că femeia, pe nume Liliana Popa, a avut un conflict verbal cu un bărbat, care a degenerat.

„Victima a fost lovită de mai multe ori cu pumnii şi picioarele. Pe imagini, apare că a fost un conflict verbal, care degenerează apoi într-unul fizic şi culminează cu incendierea victimei… Nu pare un conflict spontan. Trupul victimei a fost ridicat şi dus la INML şi se va efectua autopsia' a afirmat procurorul Anghel Alexandru, într-o declarație de presă.

Rudele femeii incendiate în București sunt în stare de șoc

Imediat după anunțul veștii, nepoata Lilianei Popa, a făcut o postare emoționantă pe Facebook. Îndurerată, femeia a scris un mesaj și a postat o fotografie cu ruda sa.

„Suflețelul meu nu mai este … Mor mă doare inima. Nu cred că tu nu mai ești', a scris nepoata femeii incendiate.

Femeia ar fi depus o plângere la poliție în urmă cu câteva zile, pentru că ar mai fi primit amenințări din partea nepotului său, potrivit Click!. Se pare că motivul pentru care se certau îl reprezenta refuzul victimei de a-i ceda nepotului său apartamentul.

Se pare că la audieri bărbatul nu ar fi recunoscut fapta. De altfel, el și-a rezervat dreptul de a nu declara nimic.

Urmează ca acesta să fie dus în arestul Poliției Capitalei, iar cel mai probabil marți să ajungă în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de omor calificat cu săvărșirea faptei prin cruzime.

Procurorii au audiat și martorii, fiind vorba despre cele două femei care au încercat să intervină pentru salvarea victimei, însă nu au reușit să-l oprească pe individ.

foto: observatornews.ro / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton