Cine este atacatorul din Centrul Vechi și de ce a bătut-o pe tânăra de 27 de ani. Procurori: "A lovit-o pe victimă în repetate rânduri, în special în zona capului"

 Dumba Gabriela
.

Atacatorul din Centrul Vechi a fost reținut pentru tentativă de omor și ar fi făcut primele declarații. Tânărul a recunoscut la audieri că a bătut-o cu pumnii, de frică, spune el, ca să nu-l tâlhărească doi bărbaţi. Procurorii care se ocupă de acest caz dezvăluie că atacatorul din Centrul Vechi a lovit-o pe tânăra de 26 de ani în cap, de mai multe ori, iar medicii se declară uimiți că aceasta încă mai trăiește, având în vedere gravitatea rănilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Autorul atacului violent din Centrul Vechi din București, care a desfigurat o tânără și a lăsat-o inconștientă într-o scară de bloc, și-a recunoscut fapta. Acesta urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă și cercetat pentru tentativă de omor.

3333

Cine este atacatorul din Centrul Vechi

Atacatorul din Centrul Vechi este un tânăr de 24 de ani, cetățean moldovean, care ar fi recunoscut în fața anchetatorilor că a bătut-o pe tânără, sâmbătă noaptea, după care ar fi lăsat-o inconștientă într-o scară de bloc din Centrul Vechi al Capitalei.

Larisa, tânăra pe care a lăsat-o mai mult moartă decât vie, într-un bloc din Centrul Vechi, va împlini în luna martie 27 de ani. Acum este în stare gravă, intubată şi în comă indusă, după ce a fost găsită mutilată în Centrul Istoric al Capitalei. Aceasta practică prostituția și ar fi consumatoare de droguri, are trei copii, doi lăsaţi prin străinătate şi unul la familia din România.

Potrivit Antena 3, cel care a băgat-o în comă pe tânăra din Centrul Vechi este Petru Ceban, luptător MMA, care a recunoscut că a desfigurat-o în bătaie. La audieri le-a spus anchetatorilor că i s-a părut că doi bărbaţi vor să-l tâlhărească în timp ce era în scara blocului cu femeia.

'A lovit-o pe victimă în repetate rânduri, în special în zona capului, folosind corpuri dure, cu o intensitate deosebit de mare. (…) Acționând în modul arătat mai sus, autorul a acceptat posibilitatea suprimării vieții victimei, rezultat care nu s-a produs datorită hazardului și îngrijirilor medicale de specialitate', a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

„Suspectul a venit in Romania din Republica Moldova la inceputul acestui an aparent cu intentii pasnice. Se angajase la o shaormerie impreuna cu fratele lui si obtinuse viza de munca pentru urmatoarele 90 de zile', au transmis anchetatorii.

Citește și: Tora Vasilescu, despre rolul Oanei Zăvoranu în telenovela ‘Numai iubirea, la 20 de ani de la primele filmări: ‘Ea a fost cea mai bună dintre toate și…

Citește și: Jorge a trăit o experiență supranaturală după moartea tatălui său: „Nu credeam că o să trăiesc vreodată…’. Artistul și-a pierdut părintele în urmă cu 17 ani

Atacatorul din Centrul Vechi urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă

„Acționând în modul arătat mai sus, autorul a acceptat posibilitatea suprimării vieții victimei, rezultat care nu s-a produs datorită hazardului și îngrijirilor medicale de specialitate.

Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. În cauză urmează a fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile', menționează procurorii Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri, care au beneficiat de sprijinul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi și al Serviciului Criminalistic.

Medicii spun că este un miracol că tânăra bătută în Centrul Vechi trăiește

Larisa, tânăra bătută de cetățeanul moldovean a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial grav, hematoame epicraniene și o fractură, care au necesitat internarea de urgență la Spitalul Universitar de Urgență București.

Medicii spun că este un miracol că ea încă mai trăiește, având în vedere gravitatea rănilor.

Femeia atacată se află în continuare în stare destul de gravă la spital, la terapie intensivă și nu poate în acest moment să dea declarații.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton