Cine este băiatul de 19 ani care a intrat cu mașina într-un grup de tineri în 2 Mai și a omorât doi dintre ei. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile

 Dumitrache Laura
.

În cursul zilei de sâmbătă dimineață, un tânăr de 19 ani care se afla sub influența substanțelor interzise, a intrat cu mașina pe care o conducea, într-un grup de tineri, în 2 Mai, omorând doi dintre ei. Autorul tragicului accidentul a fugit de la fața locului, dar a fost prins în Vama Veche. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Autorul accidentului soldat cu moartea a doi tineri și cu rănirea altor trei a fost identificat ca fiind Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani. Autorul tragicului accident a fost prins la scurt timp după ce a fugit de la fața locului, iar acum se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

vlas pascuvlas pascu

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineață, când tânărul de 19 ani a intrat cu mașina într-un grup de prieteni lângă stațiunea 2 Mai. În urma impactului violent, o fată de 20 de ani și un băiat de 21 de ani au murit pe loc, iar alte 6 persoane au fost lovite.

Citește și: Tânăra care și-a omorât prietena și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a recunoscut crima. A fost reținută pentru 24 de ore

Citește și:Crimă la o bază sportivă din Mamaia. Ucigașul a fost prins și a făcut dezvăluiri șocante

Citește și:Crimă în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a fost ucisă, iar un tânăr a fost grav rănit

Citește și:Cum se simte tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Zeci de oameni donează sânge pentru Emi / Olguța Vasilescu, revoltată după crima care a șocat orașul

Cine este băiatul de 19 ani care a intrat cu mașina într-un grup de tineri, în 2 Mai și a omorât doi dintre ei

Un accident cumplit s-a produs sâmbătă dimineață, în 2 Mai. Un tânăr de 19 ani, aflat sub influența substanțelor interzise, a lovit cu mașina un grup de tineri și a ucis doi dintre ei. Vlad Pascu, autorul accidentului, are 19 ani și a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de polițiști la scurt timp după impact.Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Cu puțin timp înainte de accident, șoferul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui magazin. Tânărul a atras atenția vânzătorului și clientilor prin comportamentul său. Vlad Pascu este din București și provine dintr-o familie înstărită. Mama acestuia este un cunoscut dezvoltator imobiliar, iar tatăl său are un atelier de tuning auto pentru masini off-road.

La data de 19 august, în jurul orei 05.25, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localităţii Vama Veche, a avut loc un accident rutier. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 şi ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, au decedat la faţa locului o tânără, de 20 de ani şi un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniţi doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani şi o tânără, de 20 de ani', a transmis IPJ Constanţa.

Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și l-au dus la audieri. Vlad Pascu a fost reținut pentru 24 de ore și închis în Centrul de Reținere și Arestare preventivă al Poliției Constanța, iar judecătoria Mangalia a decis duminică, că tânărul trebuie arestat preventiv pentru 30 de zile. Avocatul autorului accidentului de la 2 Mai a declarat că acesta a recunoscut că a consumat droguri și a subliniat că nu este consumator, ci a primit drogurile în Vama Veche.

Tânărul de 19 ani care a ucis doi oameni la 2 Mai a mai fost prins cu droguri anul trecut, dar a fost iertat de DIICOT

Noi detalii apar în cazul șoferului drogat care a ucis doi tineri, sâmbătă, la ieșirea din stațiunea 2 Mai. Conform unei decizii a Tribunalului București, publicată pe portalul instanțelor de judecată, Vlad Pascu a fost cercetat în 2022 pentru deținere de droguri. Cu toate astea, procurorii DIICOT au renunțat la dosar pentru că ar fi fost vorba de o cantitate mică de droguri. Mai mult, potrivit G4media, tânărul de 19 ani ar fi urmat în trecut o cură de dezintoxicare la o clinică de specialitate.

În temeiul art. 318 alin. 15 C.pr.pen. admite cererea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri. Confirmă ordonanța nr. 959/D/P/2022 din 21.12.2022 emisă de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri prin care s-a dispus renunțarea la urmărire penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu prev. de art. 4 alin. 1 din Legea nr.143/2000 privind prevenirea traficului și consumului ilicit de droguri. În temeiul art. 275 alin. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunțată în în camera de consiliu, astăzi, 10.01.2023, potrivit Tribunalului București.

Doi tineri au murit în urma accidentului

Vlad Pascu a intrat cu mașina într-un grup de 8 tinerei, în 2 Mai, și a ucis doi dintre ei. O tânără de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani și-au pierdut viața în urma impactului. De asemenea, au mai fost răniți un tânăr de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără de 20 de ani.

Potrivit Gândul, tânărul de 19 ani care a provocat teribilul accid „Legii Anastasia', denumite în memoria unei fetițe ucise de o șoferiță fără permis.Vlad Pascu consumase anterior un cocktail de stupefiante, precum cocaină, amfetamină și metamfetamină. Legea penală care îi pedepsește pe autorii accidentelor rutiere care se află sub influența alcoolului sa a substantelor interzise a fost modificată recent. Sub denumire 'Legea Anastasia', modificările aduse în cazul accidentelor de circulație prevăd ca vinovații să fie arestați, iar pedepsele aplicate lor să nu mai poată fi suspendate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton