Cine este Ileana Marquez Pedroza, prima mamă din lume care a câștigat un concurs de Miss. Are o fiică în vârstă de 11 ani

 Dumitrache Laura
.

Cine este Ileana Marquez Pedroza, prima mamă din lume care a câștigat un concurs de Miss. Ileana Marquez Pedroza, în vârstă de 27 de ani, este prima mamă din lume care a câștigat un concurs de Miss. Tânăra este considerată cea mai frumoasă femeie din Venezuela și a câștigat titlul de Miss anul acesta. Ileana are o fiică în vârstă de 11 ani, iar povestea ei de viață a impresionată o lume întreagă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ileana Marquez Pedroza, prima mamă din lume care a câștigat un concurs de Miss. Ileana Marquez Pedroza are 27 de ani și a câștigat titlul de Miss Venezuela, în 2023. Tânăra a devenit prima mamă din lume care a câștigat un concurs de Miss. Ileana are o fiică de 11 ani și a cucerit inimile tuturor.

ileanaileana

Cine este Ileana Marquez Pedroza, prima mamă din lume care a câștigat un concurs de Miss. Tânăra este considerată cea mai frumoasă femeie din Venezuela și se bucură de un mare succes. Deși a trecut prin momente dificile, norocul a lovit-o când se aștepta mai putin. Ileana Marquez Pedroza este profesoară și are o fiică de 11 ani.

Citește și: Cum au reacționat Aris Eram și Laura Giurcanu după ce au aflat că formează o echipă la America Express: „Visul meu s-a îndeplinit' / „Nu suntem în luna de miere'

Citește și:Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, este însărcinată pentru a treia oară. Cine a dat de gol sexul bebelușului: „Bine ai venit…”

Citește și:Anamaria Prodan a fost desemnată Femeia anului 2023. Impresara, o nouă aluzie către Reghe: „Eu și copiii mei suntem acolo sus, nu ne vom mai uita vreodată în jos, după năluci' / EXCLUSIV

Citește și:Oana Radu a dat petrecere după anunțul divorțului de soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Nu l-am invitat”. Ce mesaj i-a trimis bărbatul de ziua ei

Cine este Ileana Marquez Pedroza, prima mamă din lume care a câștigat un concurs de Miss

Ileana Marquez Pedroza are 27 de ani și a câștigat titlul de Miss Venezuela 2023. Ileana a devenit prima mamă din lume care a câștigat un concurs de miss și a reușit să cucerească inimile tuturor. Povestea de viață a tinerei i-a lăsat pe toți fără cuvinte și este o premieră istorică faptul că o câștigătoare miss este mamă.

Ileana Marquez Pedroza are o fiică în vârstă de 11 ani, Guadalapu și este profesoară, potrivit hola.com. La finalul concursului de frumusețe, după ce Ileana a fost desemnată câștigătoare, fiica ei de 11 ani a urcat pe scenă alături de mama ei, iar cei prezenti au fost impresionati de imagine. „Venezuela… Mulțumesc că ați crezut în mine. Acest triumf nu este doar pentru mine și pentru copilul meu, ci și pentru voi',a declarat tânăra după ce a câștigat marele trofeu.

„Ileana Márquez este noua suverană a frumuseții naționale, devenind Miss Venezuela 2023! Venezuela se ridică cu o nouă regină. Felicitări, regină!', se arată în mesajul oficial postat de organizatorii competiției de frumusețe din Venezuela.

Ileana Marquez Pedroza a impresionat cu apariție ei sexy

Ileana Marquez Pedroza a îmbrăcat o rochie roșie, extrem de sexy, semnată de designerul Julio Mora. Tânăra urmează să reprezinte Venezuela la următoarea ediție Miss Univers, care va avea loc în Ciudad de Mexico în 2024. Venezuela a câștigat titlul de Miss Univers ultima oară în anul 2013, datorită Gabriel Isler.

La ultima ediție din noiembrie, Venezuela s-a clasat în top 10 cu Diana Silva, iar unele voci spun că șansele sunt mari ca Ileana Marquez să câștige coroana de Miss Univers. Reușita Ilenei a declanșat opinii diferite în rândul fanilor concursului. „Nu mi-a plăcut, nu sunt de acord cu acest tip de includere', spune o persoană. „Se pierde esența concursului', spune o alta. „Este frumoasă și are chipul unei regine, dar această nouă posibilitate este absurdă', a mai spus o altă persoană.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton