Cine este "Șacalul", bărbatul acuzat că le-a ucis pe tinerele Denisa și Delia, în Constanța. Nicolae Mitrea era sub control judiciar și filat de polițiști

 Dumba Gabriela
.

Cine este „Șacalul”, bărbatul acuzat că le-a ucis pe Denisa și Delia, în Constanța. Potrivit datelor din anchetă, Nicolae Mitrea, alias „Șacalul” era o cunoștință veche a polițiștilor, ba chiar se afla sub control judiciar când a comis crimele. Procurorul de caz explică de ce „Șacalul” a reușit să o omoare și pe Denisa, a doua victimă, deși era filat de polițiști în acel moment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Principalul suspect al crimelor din Constanța, Nicolae Mitrea, supranumit „Șacalul', are la activ mai multe condamnări. Majoritatea sunt infracțiuni pentru conducere fără permis. A primit mai multe condamnări pe pentru asta, după ce a fost prins de polițiști la volan. „Şacalul” este personaj dubios, cu mulţi ani de puşcărie în spate. Un personaj foarte prezent pe reţelele de socializare.

„Șacalul' se afla sub control judiciar în perioada în care le-a omorât pe Delia și Denisa

Date din anchetă arată că Nicolae Mitrea, alias „Șacalul”, este că era sub control judiciar în momentul în care a comis cele două crime. Iată cum s-au petrecut faptele:

Pe 06.12.2023 a fost arestat preventiv de către Judecătoria Tulcea pentru conducere fără permis.

Pe 14.06.2024, Judecătoria Tulcea l-a pus sub control judiciar. Ce înseamnă asta? Avea anumite obligații. În primul rând, să nu depășească limita teritorială a României decât cu încuviințarea organului judiciar și să nu conducă mașini pentru care necesita posesia unui permis de conducere pe care el nu îl avea. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că nu a respectat controlul judiciar. El era la volanul mașinii respective. 

Prima victimă despre care spun anchetatorii că ar fi ucis-o „Șacalul' este Denisa Iana. Avea 28 de ani, era din Timișoara. Ar fi fost ucisă de „Șacalul' pe 02.07.2024.

După prima crimă, pe 31 iulie, „Șacalul' a fost condamnat la 1 an și 10 luni de închisoare, cu detenție, de către Judecătoria Tulcea pentru conducere fără permis, pentru refuz de recoltare de probe biologice și pentru furt în scop de folosință. A 2-a crimă a avut loc pe 27 august. Procurorii spun că el ar fi fost cel care a ucis-o pe Delia Avram, o tânără în vârstă de 34 de ani din Timișoara. Cadavrul ei a fost găsit în apropiere a lacului Sinoi.

Cum a reușit „Șacalul” să o omoare și pe Denisa, dacă era filat de polițiști

Deși bărbatul era monitorizat de poliție, cu telefoanele ascultate, acesta a reușit să mute cadavrul și să îl abandoneze pe marginea drumului, la 60 de km de Constanţa. „Un cazier bogat încă de când era minor. Furt, conducere fără permis, infracţiuni la viaţa sexuală”, a mai spus Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe langa Tribunalul Constanţa.

Având în vedere că „Șacalul” era monitorizat de la prima crimă, se pune întrebarea: „De ce nu au intervenit autoritățile să o salveze pe Denisa, tânăra mamă din Timişoara?”

„Luăm măsuri de supraveghere tehnică, nu știm exact ce face o persoană 24 de ore din 24. În casa oamenilor nu intrăm. Bănuim că cineva este implicat în comiterea infracţiunii, dar nu avem certitudinea. Nu putem să fim atât de intruzivi”, a declarat Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

Citește și: Ce a povestit actrița Irina Antonie, din serialul Scara B, de la Pro TV, despre fiica ei de trei ani: ‘O iubesc de mor și vreau să stau cu ea, dar eram atât de prinsă de personaj… / EXCLUSIV

Citește și: Ispita Radu Stoicescu trebuia să se logodească înainte de Insula Iubirii, dar a anulat evenimentul: „Nu a mai ținut…’. Ce spune despre o relație cu Daiana Prodan

Ce a făcut „Șacalul' înainte și după câteva zile de la comiterea crimelor din Constanța

Nicolae Mitrea, zis „Șacalul” principalul suspect în cazul celor două crime din Constanța, avea zeci de conturi online şi îşi împărtăşea aproape toată viaţa cu prietenii virtuali, potrivit informațiilor prezentate de Antena 3.

Pe data de 28.06. 2024, cu 4 zile înainte de prima crimă, „Șacalul' a postat pe rețelele sociale un filmuleț cu el cântând la biserică.

Pe 30.06.2024, cu 2 zile înainte de prima crimă, „Șacalul' vorbea pe rețelele sociale despre cât de puțin contează averea oamenilor.

Data în care a murit prima femeie este 2 iulie, însă a fost găsită pe 12 iulie. Cea de-a doua femeie a murit pe 27 august și el a fost prins pe 9 septembrie. Sunt aproape 2 luni în care el a fost liber. Anchetatorii se uită acum pe postările lui de pe rețelele sociale pentru că sunt multe. În tot acest timp, principalul suspect se comporta, cel puţin în mediul online, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat.

Pe 4.07.2024, la 2 zile după prima crimă, „Șacalul' s-a postat în mediul online în timp ce zâmbea și cânta. La doar 2 zile după ce, spun procurorii, ar fi omorât-o pe Delia Avram, bărbatul s-a angajat la o plajă.

La 3 săptămâni după ce ar fi omorât-o pe femeie, Şacalul era deja pe lista suspecţiilor, dar nu ştia acest lucru. Se comporta în continuare ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Era la masă, pe malul mării împreună cu familia – mama şi fratele lui.

Pe 26.08.2024, „Șacalul' a continuat să fie activ în mediul online inclusiv cu o zi înainte ca cea de-a doua victimă să moară.

Pe 27.08.2024 a comis a doua crimă. Conform procurorilor, „Șacalul' a plecat cu maşina victimei şi nu s-a ferit să arate acest lucru în mediul online.

Pe data de 30.08.2024, la 3 zile după ce tânăra din Timişoara a murit, principalul suspect posta un videoclip în care se observă că îi conduce maşina.

Pe 03.09.2024, la o săptămână după a doua crima, „Șacalul' era la volan în maşina celei de-a doua victime în momentul în care a făcut accident.

4.09.2024 – o săptămână după a doua crimă. Asta nu l-a oprit însă din a-şi face viaţa publică în continuare. La o zi după producerea accidentului a postat un nou videoclip, de această dată, de pe patul de spital.

„Șacalul' a continuat activitatea online până pe data de 9 septembrie, ziua în care a fost prins.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton