Cine este șoferul din Piteşti, care a câştigat peste 7 milioane de euro la Loto 6/49. De 25 de ani joacă aceste numere norocoase!

 Dumba Gabriela
.

Cine este șoferul din Piteşti, care a câştigat peste 7 milioane de euro la Loto 6/49. Ei bine, norocosul are 45 de ani și spune că de peste 25 de ani joacă aceleași numere. Nu-și dezvăluie numele, din motive lesne de înțeles, iar astăzi și-a ridicat banii de la sediul Loteriei Române. Iată care sunt numerele norocoase cu care șoferul din Pitești a câștigat 7 milioane de euro!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Şoferul din Piteşti, care a câştigat premiul cel mare la extragerea Loto 6/49 din 25 februarie, a mers astăzi la Loteria Română pentru a-şi ridica premiul. Acesta spune că perseverența este cheia succesului și de peste 25 de ani aștepta această zi, convins fiind că în cele din urmă va deveni milionar.

Cine este șoferul din Piteşti, care a câştigat peste 7 milioane de euro la Loto 6/49

Bărbatul din Pitești, în vârstă de peste 45 de ani, a aflat că este marele câştigător a doua zi de la extragere, când a verificat biletul şi a subliniat că va juca în continuare ca şi până acum, cu aceeaşi încredere.

„Jucaţi cu încredere că norocul nu se ştie de unde vă poate aduce fericirea de a câștiga', a transmis acesta.

„În cursul zilei de astăzi, 5 martie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I, în valoare de 36.450.832,24 de lei (peste 7,32 milioane de euro), obţinut la tragerea Loto 6/49 din data de 25.02.2024.

Câştigătorul este din Piteşti, are peste 45 de ani, îşi preţuieşte foarte mult familia şi este de meserie şofer. Consideră că în cazul dumnealui perseverenţa este cheia succesului.

Ne-a declarat că joacă constant la Loto 6/49 de peste 25 de ani, întotdeauna aceleaşi trei variante. A aflat că este marele câştigător a doua zi, când a verificat biletul şi a subliniat că va juca în continuare ca şi până acum, cu aceeaşi încredere.

Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea”, se arată într-un comunicat al Loteriei Române.

Citește și: Cum arăta Corina Caciuc înainte de operațiile estetice. Iubita lui Reghe era blondă și a trecut printr-o transformare radicală

Citește și: Cum arată Anisia Gafton după ce s-a operat la nas: „O deviație de sept, oricum trebuia îndreptat. Așa că am umblat și estetic'/ S-a schimbat total

Citește și: Iulia Vântur nu l-a însoțit pe Salman Khan la petrecerea fiului celui mai bogat om din India. Cine i-a fost alături actorului

Numerele norocoase cu care s-au câștigat 7 milioane la Loto, în Pitești

Câştigătorul din Pitești, de meserie şofer, consideră că în cazul său perseverenţa este cheia succesului. Biletul norocos a fost jucat la agenţia 03-029 (cartier Trivale, bdul Libertății nr 5, complex comercial 1) din Piteşti – lângă Piața Trivale, şi a fost completat cu trei variante simple, la Loto 6/49, prețul biletului fiind de 24,50 lei.

Numerele cu care bărbatul a câștigat 7 milioane de euro sunt 39, 1, 14, 48, 10, 26.

De menționat că din suma brută câștigată, de 36.450.832,24 lei, statul îi va opri impozit de aproape 40%, adică 14.565.282,90 lei, deci îi vor fi virați în cont doar 21.885.549,34 lei, adică circa 4,377 milioane euro.

Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câştigat în data de 17.09.2023 şi a fost în valoare de 13.829.095,20 lei, iar biletul norocos s-a jucat la o agenție din Calafat.

Cel mai mare premiu câștigat vreodată la Loto 6 din 49 a fost în anul 2013. Atunci, un bărbat din Galați a nimerit toate cele șase numere și s-a îmbogățit cu aproape 49 milioane de lei (48.952.706,17), adică peste 11 milioane de euro, la vremea respectivă.

Biletul câştigător a fost completat cu trei variante simple şi o variantă Noroc, pentru care jucătorul a plătit la vremea respectivă 16,9 lei. Despre fericitul câștigător se știa atunci doar că era din Galați, avea 50 de ani și ar fi fost angajat al unei institutii publice. Bărbatul nu a vrut să îi fie dezvăluită identitatea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton