Cine sunt românii care vor primi 250 de lei de la guvern în luna august. Premierul Marcel Ciolacu: ”Peste 2 milioane și jumătate de persoane au...”

Cine sunt românii care vor primi 250 de lei de la guvern în luna august. Premierul Marcel Ciolacu a anunțat recent faptul că peste două milioane și jumătate de persoane vor beneficia de suma de 250 de lei în luna august. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Vești bune pentru români! Premierul Marcel Ciolacu a anunțat chiar în cursul zilei de joi, 18 iulie, că în luna august va fi oferit ajutorul de 250 de lei, pe care românii îl pot folosi pentru alimente și mese calde. Acest proiect este în vigoare de mai mult timp, astfel că acum peste două milioane de români urmează să beneficieze de acest ajutor în perioada următoare.

Citește și: Diana Șoșoacă a fost dată afară din Parlamentul European, după ce și-a pus botniță și a urlat în ședință: „Avem o Europă care decide pentru toți. Nu suntem sclavi!”

Citește și: Agenția Naţională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) oferă diverse prime absolvenților de liceu și facultate din promoția 2024. Despre câți bani este vorba și cum se pot obține

Citește și: Jador s-a înscris la doctorat, dar a renunțat. De ce a ales să facă muzică: „Mi-am dat licența în 2017, am terminat masterul în 2019, m-am înscris la doctorat tot în 2019″

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a fost ridicată de mascați pentru evaziune fiscală: „Nu doresc răul nimănui și…”

Cine sunt românii care vor primi 250 de lei de la guvern în luna august. Premierul Marcel Ciolacu

Nu toți românii se vor bucura de suma de 250 de lei, ci doar persoanele care au într-adevăr nevoie pentru a-și asigura alimentele și mesele calde. Mai concret, jumătate dintre aceștia ar fi pensionari cu venituri mai mici de 2.000 de lei sau persoane care suferă de dizabilități.

Pentru a putea susține în continuare acest proiect, bugetul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene primește în plus suma de aproximativ 650 de milioane de lei, conform celor mai recente declarații făcute chiar de către Premierul Marcel Ciolacu.

„Acordăm o nouă tranșă de 250 de lei, pentru produse alimentare și mese calde. Peste 2 milioane și jumătate de persoane, adică pensionarii cu venituri mai mici de 2.000 de lei lunar și persoanele cu dizabilități, vor încasa bani în august. Bugetul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene primește în plus aproape 650 de milioane de lei pentru a susține această măsură', a anunțat Premierul Marcel Ciolacu, potrivit Antena 3 CNN.

Se vor suplimenta și sumele dedicate sprijinirii producătorilor agricoli

Asta nu este însă singura veste bună pentru români. Tot Premierul Marcel Ciolacu a anunțat recent faptul că se vor suplimenta și sumele dedicate sprijinirii producătorilor agricoli. Mai precis, pe lângă acest ajutor de 250 de lei de care urmează să beneficieze milioane de români, autoritățile vor subvenționa acciza pentru motorină folosită în agricultură, asta pentru a putea susține investițiile făcute în creșterea porcilor, cât și în agricultură.

Referitor la ajutorul venit din partea guvernului pentru ferme și agricultură, Premierul Marcel Ciolacu a explicat că se alocă suma de 270 de milioane în credite de angajament, iar totodată și peste 570 de milioane de lei în credite bugetare, către Ministerul Agriculturii.

„Suplimentăm sumele pentru sprijinirea producătorilor agricoli prin subvenţionarea accizei pentru motorina utilizată în agricultură şi prin susţinerea investiţiilor în creşterea porcilor şi în sectorul avicol. Alocăm Ministerului Agriculturii 270 de milioane în credite de angajament şi peste 570 de milioane de lei în credite bugetare', a explicat Premierul României.

Sursă foto: facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton